KrūzīteDūzīte @ 09.07.2025 11:16
Kad Zane bija apaļāka, daudzas apcēla par to, ka gatavo visādas receptes un ganjau tāpēc ir ar lieko svaru. Tagad nav apaļa, bet atkal nav labi?
mazaaduuda @ 08.07.2025 17:37Beitika beidzot atzīst, ka vaina ir ēšanā. Pa pusgadu +3kg. Ok, kaut kāda daļa ir pieauguši muskuļi pa šo laiku, bet iet uz zāli un nemainīt ēšanu ir zemē nomests laiks..
vispār jau viņa IR apaļa. Un pat diezgan. Ciskas kā 2 brangas sardeles.KrūzīteDūzīte @ 09.07.2025 11:16
Kad Zane bija apaļāka, daudzas apcēla par to, ka gatavo visādas receptes un ganjau tāpēc ir ar lieko svaru. Tagad nav apaļa, bet atkal nav labi?
tā Pārkere ir kaut kas tik sekls un stulbs. Redzēju video, kur viņa idiotiski lēkā ( laikam bija domāts, ka dejo), vnk uz pauzes paliku. Tiešām tas Annas vīrs ir tik tups?… tas ir viņa līmenis?…mazaaduuda @ 09.07.2025 10:47
Šodien ziņu portāli ziņo tikai par kopīgu biznesu, nevis par romantiskām attiecībām.
Vivian10 @ 09.07.2025 16:08vispār jau viņa IR apaļa. Un pat diezgan. Ciskas kā 2 brangas sardeles.
mazaaduuda @ 09.07.2025 14:15
Kad precēja Elvitu (pirms 3 gadiem), tad bija vēl lielāks vēders.
Bet ne visiem vīriešiem vajag tās gudrās un pareizās, viņam pietiek ar jaunu, traku skuķi.Vivian10 @ 09.07.2025 16:12tā Pārkere ir kaut kas tik sekls un stulbs. Redzēju video, kur viņa idiotiski lēkā ( laikam bija domāts, ka dejo), vnk uz pauzes paliku. Tiešām tas Annas vīrs ir tik tups?… tas ir viņa līmenis?…
Tur ar Annu vispār nevar neko salīdzināt.
Pārkere ir vienkārši stulbs skuķis.
Līdz kailumam tur tālu, tak atslābsiet.mon_moiselle @ 09.07.2025 14:29
Kur es kaut ko teicu par apaļumu vai neapaļumu? Mani ne viņas, ne citu cilvēku figūra vispār neuztrauc. Es te runāju par to, ka normāla un sakarīga meitene, kurai agrāk bija normāls morālais kompass, šobrīd izskatās nonākusi pie savas atziņas, ka kailums sociālajos tīklos būs viņas panākumu atslēga??♀️
Vivian10 @ 09.07.2025 16:08vispār jau viņa IR apaļa. Un pat diezgan. Ciskas kā 2 brangas sardeles.
mon_moiselle @ 09.07.2025 14:29
Kur es kaut ko teicu par apaļumu vai neapaļumu? Mani ne viņas, ne citu cilvēku figūra vispār neuztrauc. Es te runāju par to, ka normāla un sakarīga meitene, kurai agrāk bija normāls morālais kompass, šobrīd izskatās nonākusi pie savas atziņas, ka kailums sociālajos tīklos būs viņas panākumu atslēga??♀️
Džinga @ 09.07.2025 19:43
Bāc, nu jāsāk prasīt screenshotus, jo es goda vārds tos plikos instagram storijus vispār neesmu redzējusi.
Jums vienkārši skauž, ka viņai dzīve notiek, svars nokrities un vis rullē?
Vivian10 @ 09.07.2025 16:12tā Pārkere ir kaut kas tik sekls un stulbs. Redzēju video, kur viņa idiotiski lēkā ( laikam bija domāts, ka dejo), vnk uz pauzes paliku. Tiešām tas Annas vīrs ir tik tups?… tas ir viņa līmenis?…
Tur ar Annu vispār nevar neko salīdzināt.
Pārkere ir vienkārši stulbs skuķis.
BellaCiao @ 09.07.2025 16:32
Ko tie Citi darīja agrāk? Bija jau atpazīstami? Uzzināju par tādiem tikai, kad kafejnīcu atvēra
Palmumāja2 @ 09.07.2025 20:23Nožēlojami ir tas, kā Baloža sieva filmē katru savu soli. Es vispār brīnos, kāpēc mikastes hauliņš nav bijis un kāpēc vēl nav nofilmēts, kā viņa kakā uz poda. Nabaga viņas vīrs, sieva visu laiku ar telefonu rokās un visu laiku sevi filmē. Vot tas ir slimi.