Un trešais piegājiens. :D Gan pēc laika būs arī ceturtais.Smaidinsh @ 08.07.2025 14:30
Šis istenībā ir tik smieklīgi un bēdigi vienlaikus, viņi abi kopā ir kopš jūnija sākuma… jaunā līgaviņa jau paspējusi ielikt tiktok video ar bildinājumu un citi bijusī sieva iekomentējusi lai ilgi un laimigi?
Vivian10 @ 08.07.2025 20:36Pārkere kopā ar A.Rozītes ex vīru?
CallMeAnnika @ 08.07.2025 19:40Izskatās pēc tēva un meitas.
Nezinu, cik viņiem ir gadu, bet izskatās ap 45 un knapi 18.
Tutuvojies @ 08.07.2025 17:19Nedaudz uzvilka Modra Olas. Tagad stāsta, cik labi ir sekot sapnim, nevis norakt sapņus algotā darbā. Modri, vēl nemaz ne tik sen tu kļenčīji ziedojumus, lai varētu dzīvot šo sapni. Tas pats par sevi nav nekas nosodāms, un forši, ka cilvēki atbalsta, bet vienkārši pēdējā laikā tā savairojušies šie “sava sapņa” skandētāji, kuriem vairumā gadījumu nav ne biznesa plāna, ne izpratnes, ko tas īsti nozīmē + un kas rada kkādu feiko realitāti Koelju stilā, kamēr aizkadros regulāri cīnās ar izdegšanu, sabrukumiem un citiem tarakāniem.
otru kucēnu atdeva uz citām mājām, tur viss labi. Man jau liekas, ka ar dzīvnieciņiem tur viss ir labi, tos Modris mīl un uzpasē. Bet biznesa lietās viņi abi ar Almu šķiet stipri nepieauguši vai pārāk emocionāli un arī ne visai uzticami.selestine @ 09.07.2025 06:30vispar man ari par Modri ir kautkada vilsanas,visu laiku patika,bet tagad tie video ar katru reizi ar vien divainaki..es vispar saprotu humoru,bet vinam tie jocini sak palikt divaini
kur vispar palika tas otrs kucens,varbut palaidu garam
ta ziedosanas prasisana ar ne parak labi..vienreiz jau var,bet tagad tas sak klut jau biezi..tagad masinai prasa ziedot
ne nu katra briva griba kam ziedot,bet nu nez....man vins biski atgadina tadu nepieaugusu bernu
viņa visu kompense,ar neregulāru ēšanu,pātešanos un nakts uzkodam,lai kā vingrotu uz priekšu netiks.tieši dēl uztura.Ir labi protams,ka sporta zālē tur ņemas.bet ar to nepietiek.Ir jabūt stabilam mazam deficītam,regulāram vieglam kardio,kas dedzina kalorijas(tā pati staigāšana sadedzina visvairāk kalorijas,,un viņa to zin,pati rikoja izaicinājumus,kad bija savā labākajā formā)spēka treniņi veido formu un muskuļus.Bet bez uzturs nekas uz priekšu neies.Un gadi nav pie vainas.Man tik pat gadi cik vinai.Bet pa 8 menešiem man izdevies nomest nu jau 16 kg,(stabils kritums katru mēnesi,un tie nav ntie kg mēnesi,lenām un eju uz priekšu.man ari ir bērni,pie tam pastarītim nav gadiņš vēl.Ēs badā nesēžu ,bet strādāju ar sevi,lai ēdien ir degviela,nevis sevis žēlošanas veids naktis.Regulārs soļu merķis dienā.Motivācijas nav ,nāk disciplīna.motivācija nāk atpakaļ .Tas ir smags darbs ar savu galvu.Bet ir tā vērts,lai būtu pati sev labāka versijaMākoņu Dejotāja @ 09.07.2025 00:28Beitikai ir jāsamierinās ar faktu, ka viņa ar tādiem tempiem notievēs pēc 20.gadiem. Tik ņemās un ņemās, bet rezultātā nav nekāda. Vai arī attaisno sevi, ka tie +3.kg ir muskuļi.
Mākoņu Dejotāja @ 09.07.2025 00:28Beitikai ir jāsamierinās ar faktu, ka viņa ar tādiem tempiem notievēs pēc 20.gadiem. Tik ņemās un ņemās, bet rezultātā nav nekāda. Vai arī attaisno sevi, ka tie +3.kg ir muskuļi.
mazaaduuda @ 08.07.2025 22:20
Tā izskatās. Kādā portālā manīju ziņu rakstu.
mon_moiselle @ 06.07.2025 12:12Agrāk ļoti patika Našķoties Zane ar savu lielisko humora izjūtu, atšķirīgumu un noderīgo saturu. Diemžēl pēdējā laikā palikusi par tipisko influenceri, kas pie katras iespējas un pat cepoties sacepumam mēģina pa starpai totāli ārpus konteksta atrādīt savus plikumus. Skumji, ka tā.
mazaaduuda @ 08.07.2025 22:20
38 un 25
Kirbitis @ 09.07.2025 12:07
Apakatijos to čali kas sievu pameta, nu camon, ka tads veders var but 38 gados? Vinam tiesam 38?!? Fuuu,,, tads ļumeklis
mazaaduuda @ 09.07.2025 12:40
1987.gadā dzimis. Vēderi ir arī 1995.gadā dzimušajiem.
Palmumāja2 @ 09.07.2025 10:21Beitika jau trešo gadu sevi mierina “man viss izdosies, svars nav galvenais, es lēnām un man viss izdosies” un tikmēr štopē bulkas un citus neveselīgus našķus. Un vēl vakarā apēd saldējuma spaini. Kādi muskuļi, tie ir +3 kg tauku! Nesmīdini tautu, Beitika! Kamēr neķeries pie stingras uztura kontroles, turpināsi izskatīties kā krastā izmests valis, ar visu savu sporta zāli! Ar čatgpt viņa tagad konsultējas. Jesu jesu ? Jo saprot, ka neviens normāls uztura treneris ar viņu vairs nestrādās, jo viņa ir pilnīga blamāža visiem, kas ķeras viņai klāt. 36 gados beidzot nopirkusi kefīru ?
Kirbitis @ 09.07.2025 13:02
Stasts ne par to, man likas bus baigais
Smukulitis- saldumins ?