shortcut varēs redzēt? :)core @ 21.01.2021 22:55Sauliete ar savu ģimenīti filmējusies šovā. Ģimene burkā. No 1 febr. 360tv
.kur viņas privātā dzīve atkal tiks iztirzāta, bijušais, esošais, bērni.
cupcake2 @ 21.01.2021 16:56Kā man gribētos redzēt katras, kura atļaujas uzrakstīt "kāda viņa neglīta/resna", super skaisto seju un augumu.
Es saprotu klačošanos, es saprotu rīcības kritizēšanu, bet būt šitik pretīgām būtnēm? Tāpat arī komentārs par vizlu "lētajās ZARA (?) biksēs". 100 punkti tā, kas to uzrakstīja, pati nēsā "lētās džinsas", ja, nu, tomēr 1 no 100 gadījums un pērk LEVIS vai kas tagad skaitās super krutā džinsu firma - tas, ka pārmaksā par auguma gabalu, tiešām viņu padara par baigi gudrāku?
Jūs esat ļoti neglītas iekšēji, kā jau teicu - vienkārši pretīgas būtnes.
Sabiedrības Dāma @ 21.01.2021 22:03Klačas ir normālas, bez tādam neviens neuzzinātu patiesību ja kas.
Miaa @ 21.01.2021 23:55
Šim gan es piekrītu! Viena lieta ir paklačoties par to, cik mākslīgi uzpūsta ir kādas ietekmeles dzīve, par to, kura fotošopē savas bildes vai par to, kura ar ko tiekas, bet, kad sāk ņirgāties par cilvēka izskatu (un te es domāju ne ņirgāšanos par uzpūstām lūpām vai silikona krūtīm, bet par tādu izskatu ar kādu cilvēks ir piedzimis) vai ņirgāšanās par lētām (wtf?) drēbēm, paliek pretīgi lasīt. Cik jums gadu? 13? Manā laikā pamatskolas klasēs "krutās" meičas šādi ņirgājās par nepopulārajiem bērniem, apsmejot izskatu, svaru vai drēbju kvalitāti/cenu. Un ziniet, no malas tas izskatījās nožēlojami. Tāpat kā tas, kas ik pa laikam notiek šeit. Tiešām kādai paceļas pašapziņa, paņirgājoties par cita cilvēka izskatu vai apģērbu? Ja tā, tad ļoti skumji.
Rosèy @ 22.01.2021 10:26So sorry, bet man gan Vizla šķiet simpātiska.
Dibenu reizēm bildēs par daudz atšauj, bet es sevi mierinu, ka neko nesaprotu no trendīgām bildēm ?
Undiya @ 22.01.2021 15:05Tad te ārdās, ka Elīna staigā fake gučī jostās, somās, jo īstas tak nevar atļauties un kāda jēga tēlot no sevis to kas neesi.. tad atkal Vizlai pārāk lētas bikses. Kur ir tas perfektais vidusceļš starp gučī un zaru ko var atļauties visas šīs perfektās, veiksmīgās, skaistās lillit dāmas?
Undiya @ 22.01.2021 15:05Tad te ārdās, ka Elīna staigā fake gučī jostās, somās, jo īstas tak nevar atļauties un kāda jēga tēlot no sevis to kas neesi.. tad atkal Vizlai pārāk lētas bikses. Kur ir tas perfektais vidusceļš starp gučī un zaru ko var atļauties visas šīs perfektās, veiksmīgās, skaistās lillit dāmas?