Lanalv @ 14.05.2025 16:59
Un pedējā story nav gredzeni pirkstā…
Lanalv @ 14.05.2025 16:59
Un pedējā story nav gredzeni pirkstā…
acīmredzot, tāda ir daudzu ,pašu latviešu auditorijas atzīto, ietekmeļu būtība un ienākumu avoti 😌ja būtu citādi , iespējams varētu vairāk apspriest citas tēmas - kleitu no Galā operas , gleznošanas nodarbību no Šveices Alpiem , tikšanos ar kādu inovatīvu produktu izgudrotāju ASV ,… vai arī jums pašai jāuzsāk tēma par īsto ietekmeļu dzīves līkločiem, kuriem nav šādi piedzīvojumi 🎥Zilais Valis @ 14.05.2025 15:06Ietekmeļu diskusija ir pārvērtusies par kriminālās informācijas sleju. Jau n-to nedēļu apspriežat kriminālās ziņas, narkotikas, sutenerus, piekaušanas, prostitūtas, alkoholiķus un visu pārējo šņagu, kam ar ietekmeļiem nav nekāda sakara. Nevēlaties pāriet uz diskusiju ar nosaukumu "Kriminālā šņaga", nevis piedrazot ietekmeļu diskusiju ar šo?
Pinko @ 14.05.2025 20:40Noskatījos bez tabu-nesapratu vienu,kurš melo-tā veronika teica,ka sazvanija vecakus,izsauca policiju un ātros. Prokurore savukārt stāsta,ka policijā veronika versusies pēc vairākām nedēļām?♀️līdz ar to ar tāds rezultāts,jo nevareja kaut vai konstatēt narkotiku lietošanu. Krc kkas tur nav tīrs!
ilūzija @ 14.05.2025 20:18acīmredzot, tāda ir daudzu ,pašu latviešu auditorijas atzīto, ietekmeļu būtība un ienākumu avoti ?ja būtu citādi , iespējams varētu vairāk apspriest citas tēmas - kleitu no Galā operas , gleznošanas nodarbību no Šveices Alpiem , tikšanos ar kādu inovatīvu produktu izgudrotāju ASV ,… vai arī jums pašai jāuzsāk tēma par īsto ietekmeļu dzīves līkločiem, kuriem nav šādi piedzīvojumi ?
mokabezpiena @ 15.05.2025 08:24Mani reti kas trigerē. Pārsvarā esmu diezgan brīvi domājoša un iekļaujoša, bet… Ušakovas fanošana par špricēšanos mani totāli spēj izvest, es pat nezinu, kāpēc. Katru dienu pāršēroti storiji no tā lips of kiss kantora, tad vēl tie salīdzinājumi, kā izskatās sievietes pēc 50 ar botox un filleriem un bez. Es nezinu, cik Ušakovai gadu (pieļauju, ka 40? pāri?), bet viņa ar tiem “uzlabojumiem” neizskatās jaunāka. Pati domā, ka izskatās pēc arabian princess. ? Viens ir tās facetūnotās instagram bildes, otrs ir tas, kas redzams TV ekrānos - divas dažādas sievietes. Ar Jurīti abi izskatās dažbrīd kā māte ar dēlu. ?
Tieši nesen nodomāju kāpēc viņas domā ka izskatās jaunas. 🤣 Man liekas tieši pretēji. Uzburbušas. Laikam botox smadzenes liek domāt ka dzīvē izskaties kā filtrētajās fotogrāfijās. 🤣mokabezpiena @ 15.05.2025 08:24Mani reti kas trigerē. Pārsvarā esmu diezgan brīvi domājoša un iekļaujoša, bet… Ušakovas fanošana par špricēšanos mani totāli spēj izvest, es pat nezinu, kāpēc. Katru dienu pāršēroti storiji no tā lips of kiss kantora, tad vēl tie salīdzinājumi, kā izskatās sievietes pēc 50 ar botox un filleriem un bez. Es nezinu, cik Ušakovai gadu (pieļauju, ka 40? pāri?), bet viņa ar tiem “uzlabojumiem” neizskatās jaunāka. Pati domā, ka izskatās pēc arabian princess. ? Viens ir tās facetūnotās instagram bildes, otrs ir tas, kas redzams TV ekrānos - divas dažādas sievietes. Ar Jurīti abi izskatās dažbrīd kā māte ar dēlu. ?
mokabezpiena @ 15.05.2025 08:50
35, kāpēc tāds jautājums? ?
Mani reti kas trigerē.
Kanga @ 15.05.2025 08:59
Man likās mazums kas, varbūt trigerē jo pašai grumbas sejā un nepatīk tas ko ikdienā redzi bet uz 35 gan jau ka tādu problēmu vel nav.
Pilgrim @ 15.05.2025 08:58Ušakovai 36
mokabezpiena @ 15.05.2025 09:36
Loģiski, ka man ir grumbas, ap 30 gadiem parasti lielākai daļai tās sāk veidoties, kaut arī minimāli. Bet man tās netraucē, ja traucētu, jau sen būtu ielaidusi botox. Man vienkārši besī tas, ka mūsdienu skaistuma kults jaunām meitenēm “sašpricē” prātu ar to, ka katra grumbiņa ir jāizlīdzina un jāsalaiž pildviela visās iespējamajās vietās. Un tad staigā 20gadnieces ar pietūkušiem ģīmjiem, ka grūti noteikt vecuma desmitgadi - varētu būt 20, bet tikpat labi 45. Man māsasmeitai 16 gadi, viņa vienreiz atzinās, ka grib sev jau filleri lūpās un botoksu pierē. Dabūja tad no manis dzirdēt visu, ko domāju. Tas taču nav normāli. Tāpēc laikam mani trigerē tās insta-dievietes, kuras špircēšanos uztver kā ikmēneša manikīra apmeklējumu.
law7 @ 15.05.2025 09:48
Mani tas īpaši neuztrauc, ko dara citas sievietes. Savukārt no vīriešiem gan esmu dzirdējusi kritiskus vārdus par sašpricētajām. Zinu, ka par īpaši muļkīgu un nepievilcīgu visi normāli vīrieši, kuru izteikumus esmu dzirdējusi, uzskata lūpu palielināšanu.