GoodForYou @ 21.01.2021 00:55Blacke, nu tās bildes, kas viņai IG, ir diezgan skaidri redzamas, ka sēžamvieta speciāli uzstutēta tā, lai to var visi apskatīt. Piemēram, https://www.instagram.com/p/CKSIgGoAr7M/?igshid=5szsjueifz4z
Un tur vēl kaudze bilžu, kur to var redzēt.
GoodForYou @ 21.01.2021 01:02Es sekoju Madarai Kivičai.
Man viņa patīk, cik cienīgi izgāja no situācijas, kad bijušais vīriņš ar savu jauno sieviņu nemitīgi viņu aplēja ar mēsliem. Tādu noturību var tikai apbrīnot.
Patīk, ka meklēja visādas izejas, kā nopelnīt naudu, jo vīriņš neko nemaksā, un atrada - IG sadarbības. Tādēļ jau tās bildes tiek fotošopētas, jo tas ir viņas darbs. Iespējams, šur tur piekrītu, ka pārspīlēts, bet kopumā ir skaidrs, ka viņas profils ir uz sadarbībām vērsts, par ko vispār nenosodu, bet apbrīnoju, jo ir forši, ja tā var uzturēt savu un 2 bērnu dzīvi, ja papucis nevar neko nopelnīt.
Pozitīvi šķiet arī tas, ka papildus vēl citus darbus meklēja, taču kopumā neizliek savu privāto dzīvi uz apskati, kas raisa cieņu. Forši, ka sporto, var redzēt, ka daudz iegulda, lai būtu ar tādu ķermeni.
Miaa @ 20.01.2021 23:58
Es biju viena no tām, kura rakstīja par to, ka nezinu, ko ar tādām var parunāt. Jā, citās diskusijās nepiedalos. Kāpēc? Jo agrāk, kad biju šeit ar citu profilu, piedalījos, bet ātri vien sapratu, ka, ja tavs dzīvesveids vai pasaules uztvere neatbilst kaut kādam sabiedrībā (vai arī šajā forumā) pieņemtam šablonam, tiksi izlamāts, apvainots un visādi citādi pazemots, tā ka ātri vien sapratu, ka šī nav īstā vieta, kur iesaistīties diskusijās. Šis forums arī der tikai tam, lai ienāktu klaču un baumu diskusijā, un tīri izklačotos sievišķīgā garā. Ja ir vēlme parunāt par nopietnākām tēmām, šis forums un šī foruma auditorija nav tam īstā vieta.
"Džeinas" ig?GoodForYou @ 21.01.2021 00:53Xansa777 pēc uzvedības atgādina tādu meiteni Džeinu no Jūrmalas, kas senāk bija populāra sociālos tīklos, viņa lielījās ar skaistām lietām, puķu pušķiem, dārgu dzīvesveidu un beigās izrādījās, ka tādas Džeinas vispār nepastāv, nu pastāv parasta meitene (ja pareizi atceros, tad pat ar citu vārdu) bez šāda dzīvesstila. Viņai arī bija profilos dažas savas bildes, citas svešas.
Nesaku, ka tas ir šis gadījums, bet nu pēc jūsu komentāriem atsita līdzīgu profila veidošanas stilu, ka liek random bildes no Pinterest uzdodot par savu šiko stilu.