Piekrītu! Es gan esmu sieviete un nevaru spriest par vīriešu gaumi, bet man viņas visas liekas diezgan pabriesmīgas. Un visas kā copy/paste viena otrai: melni, gari mati, silikona krūtis, pārkačātas lūpas, visās bildēs uz āru izgriezts dibens, solārijs, tetovējumi un tās nedabiskās pozas. Man drausmīgi nepatīk cilvēki, kuriem nav sava odziņa, nav sava individualitāte, līdz ar to visas šīs viena otrai līdzīgās Bārbijas liekas tik ļoti infantilas, tukšas, bez kaut kāda satura vai pievienotās vērtības. Brīnos, ka ir bagāti vīrieši, kuri vispār izvēlas pavadīt laiku ar tādām būtnēm, kur nu vēl maksāt un sponsorēt ceļojumus vai dārgas mantas. Nez, izņemot seksu, vispār ir ko ar tādām darīt? Par ko parunāt? Kaut kā šaubos.
lielām čuru lūpām (izskatās pēc zivīm)
Vīriešiem tieši lielās čuru lūpas patīk labāk, par tipiskajām ‘kafijas pupiņām’. (Ja tu domāji to tā, ka mazās lūpiņas garākas par lielajām).
Man tādas ir, un viss forši.
Man sejas lūpas sašpreicētas arī nepatīk. Es runāju par čuras lūpiņām. Tās man patīk , ka mazās lūpiņas garākas par lielajām
Te it kā dažas meitenes raksta, vai ar tām safeikotajām beibēm varētu maz kādu normālu vārdu kopā pārmīt, bet pašas visu, ko šeit liek ir screenshoti ar pietuvinātiem deguniem, photošopiem utt., tāpat arī citās diskusijās arī neesat redzētas kā tikai Butterfly un ietekmeļos🤭🤭🤭 Ko ar jums varētu parunāt, par baumiņām un jaunu storiju? Smieklīgi, par dažām te lasīt no malas🤭🤗
GoodForYou @ 21.01.2021 00:49Man Porziņģa jaunā meitene Vizla liekas atbaidoša tikai viena iemesla dēļ - kas tas par sviestu likt 99% bildēs uzsvaru uz savu sēžamvietu? Pēc IG liktā satura liekas tāda, kurai ir svarīgi izrādīties ar dārgām lietām, bet nu OK, bet tā sēžamvieta... Viena bilde OK, bet lielākā daļa bilžu? Tas rada tādu "es gribu sekot trendiem", "man nav neko citu, ko parādīt", "gribu vairāk savākt sekotājus, kuriem patīk mana sēžamvieta", "esmu kārtējā goldiggere, kas grib līdzināties slavenībām, lai iegūtu bagātu dzīvesveidu".