IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

10 gadi
Reitings 6238
Reģ: 05.08.2013
Sano @ 04.05.2025 19:07

Nejau par Oskara lietu EA ņemās, bet par to, ka daudzi viņam uzbrūk un draud, itkā viņš būtu tajā visā piedalījies. Varu no savas pieredzes izstāstīt- tusējām ar kaimiņpāri, kuri, kā izrādās, tirgoja narkotikas. Ticiet vai ne, bet mēs to nezinājām, tas nāca gaismā, kad viņus savāca policija.

nu nevar jau arī viņš īsti pierādīt, ka nezināja.
Mēs darbā arī šo apspriedām, ka nezinām visu kolēģu tumšās puses. Tīri teorētiski, diez vai kāds kolēģis man stāstītu "brīvdienās piedzēros un izrubiju draudzeni". Ja tas nāktu gaismā, pričom tur es? Jo dzeru kafiju ar viņu kopā?
04.05.2025 19:56 |

Reitings 2643
Reģ: 11.04.2023
yay @ 04.05.2025 19:56

Mēs darbā arī šo apspriedām, ka nezinām visu kolēģu tumšās puses. Tīri teorētiski, diez vai kāds kolēģis man stāstītu "brīvdienās piedzēros un izrubiju draudzeni". Ja tas nāktu gaismā, pričom tur es? Jo dzeru kafiju ar viņu kopā?

Viss loģiski, tomēr e&a pats nofeiloja.
Būtu klusējis un sabiedrība par viņu neko neapspriestu.
04.05.2025 20:03 |

10 gadi
Reitings 4141
Reģ: 22.11.2013
To vai EA zinaja vai nezināja mēs, visticamāk, nekad neuzzināsim. Bet nu gājiens ar feiko video par sašņorēšanu bija reti tups gājiens. Tieši tā pat kā nākamās dienas EA&D storiji. Labāk būtu vnk klusējuši
04.05.2025 20:13 |

Reitings 286
Reģ: 03.11.2023
akul12 @ 04.05.2025 19:52

Tagad būt vīrišķigam Amerikā nav modīgi, itsevišķi, ja esi demokrātu piekritējs. Pie tam amerikāņiem politika ir reliģijas vietā ?

Interesants apgalvojums, tikai problēma tāda, ka Greifāne ir totāla republikāne, antivaksere un sazvērestību teoriju piekritēja, tin foil head, tāpat kā viņas mauglis vīrs. 😄 republikāņi ir lielākie homofobi, jo viņi paši ir totālas varavīksnes tikai slēpjas aiz maskas. Mauglim noteikti vīrieši labāk patīk, sejā var redzēt
04.05.2025 21:17 |

Reitings 2643
Boybye @ 04.05.2025 21:17

Interesants apgalvojums, tikai problēma tāda, ka Greifāne ir totāla republikāne, antivaksere un sazvērestību teoriju piekritēja, tin foil head, tāpat kā viņas mauglis vīrs. ? republikāņi ir lielākie homofobi, jo viņi paši ir totālas varavīksnes tikai slēpjas aiz maskas. Mauglim noteikti vīrieši labāk patīk, sejā var redzēt

Republikāņus atbalsta arī vairākums geji, jo Amerikā lgbt vairs nav par līdztiesību, bet uzvilkuši folijcepures. Ntie desmiti seksualitāšu, dzimumu, kas galīgi ir pretrunā pret zinātni, bioloģiju un anatomiju.
04.05.2025 21:43 |

Reitings 13
Reģ: 03.02.2025
yay @ 04.05.2025 19:56

Tieši tā. Nav jau noziedznieki arī tādi duriki, kuri plātās ar saviem "varoņdarbiem". Nav noslēpums, kāds ir psihopātu raksturojumus, sabiedrībā ļoti adekvātu un patīkamu iespaidu atstāj. Bet aiz slēgtām durvīm atklājās šausmu lietas.

Reitings 46
Reģ: 21.05.2021
Par ētisko EA….
Neviens normāls cilvēks nevilto policijas simboliku un neimitē savu aizturēšanu, lai nodarbotos ar “sociālo eksperimentu”.
Ja iepriekš domāju, ka viņš un viņa draudzene ir gudri marketingā, tad tagad domāju tieši pretējo. Parādīja sevi no sliktās puses un viņus krīzes situācijās no marketinga jātur pa gabalu.
Ntās reizes abi min “mēs saprotam, ka esat apjukuši un nesaprotat kam ticēt”. Nē, es neesmu apjukusi. Es esmu šokā, ka cilvēks var viltot savu aizturēšanas video, tad pa to uztaisīties kā cietējs un gudri mācīt kādas emocijas visiem ir jājūt

Reitings 2643
Par ētisko EA….

Ka tik pašam nedeg 😁
Šitā iznesties dēļ kaut kāda uzņēmuma ar kuru bijusi tikai sadarbība ir maigi sakot dīvaini 😁
04.05.2025 21:49 |

Reitings 6089
Reģ: 22.03.2024
Boybye @ 04.05.2025 21:17

Interesants apgalvojums, tikai problēma tāda, ka Greifāne ir totāla republikāne, antivaksere un sazvērestību teoriju piekritēja, tin foil head, tāpat kā viņas mauglis vīrs. ? republikāņi ir lielākie homofobi, jo viņi paši ir totālas varavīksnes tikai slēpjas aiz maskas. Mauglim noteikti vīrieši labāk patīk, sejā var redzēt

Domaju, ka Geifane par politiku neinteresejas, ne arī saprot. Un Jums par politiku ASV sapratne arī nav. 😉
Patiesība smieklīgi cik daudziem Latvijā par ASV politiku nekāda sajēga nav, bet runa tik copy&paste tekstos no saklausīta medijos, kas tikai atspoguļo vienu viedokli.
04.05.2025 22:22 |

Reitings 41020
Reģ: 11.02.2015
Rietumusawle @ 04.05.2025 22:22

Domaju, ka Geifane par politiku neinteresejas, ne arī saprot. Un Jums par politiku ASV sapratne arī nav. ?
Patiesība smieklīgi cik daudziem Latvijā par ASV politiku nekāda sajēga nav, bet runa tik copy&paste tekstos no saklausīta medijos, kas tikai atspoguļo vienu viedokli.

Cik smieklīgi, tā it kā maga gan diskutētu vai ziņas pasniegtu, ņemot vērā otras puses viedokli. Jeb tomēr tikai savējo?
.
Sorry. Garām gāju, nokrita mani 5centi.
04.05.2025 22:38 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 6356
Reģ: 13.11.2016
Rietumusawle @ 04.05.2025 22:22

Domaju, ka Geifane par politiku neinteresejas, ne arī saprot. Un Jums par politiku ASV sapratne arī nav. ?

Droši vari rakstīt te, kāda dzīve ASV, un kur kļūdās latvieši, kas to nezina, bet kuriem par to ir viedoklis. Man ir interesanti lasīt tādas lietas.
04.05.2025 22:49 |

Reitings 6089
Euclid @ 04.05.2025 22:38

Cik smieklīgi, tā it kā maga gan diskutētu vai ziņas pasniegtu, ņemot vērā otras puses viedokli. Jeb tomēr tikai savējo?
.

Es nerunāju par Maga viedokli, bet par to cik viegli daudzi latvieši pieņem mediju viedokli bez spējas paskatīties no dažādiem skatu punktiem. Un jā īpaši dzirdot vārdus homofobs utt ir skaidrs, ka tie ir copy&paste salasitie,saklausītie mediju viedokli, nevis paša viedoklis, pieredze un tiešām spēja redzēt ārpus populāra mediju viedokļa Latvijā.
04.05.2025 22:54 |

Reitings 2643
Euclid @ 04.05.2025 22:38

.

MAGA idejas varbūt populistiskas, jo grūti salauzt 50+ gadus īstenotu politiku, bet amerikāņu dzīvi uzlabos.
Piemēram atgriežot ražošanu ASV tiktu radītas daudz darbavietu.
Ierobežojot nekontrolētu imigrāciju, ienākumi augtu zilo apaklīšu ienākumi, jo darbadevējiem būtu jāceļ algas mazkvalificētam darbaspēkam, kuru šobrīd aizvieto imigranti.
04.05.2025 23:00 |

Reitings 3347
Reģ: 10.12.2023
Gluzunova šodien ir izdzēsusi tos pāļa video. Bet mēs vakar to redzējām. Malacis
04.05.2025 23:06 |

Reitings 2643
Happyminka @ 04.05.2025 23:06
Gluzunova šodien ir izdzēsusi tos pāļa video. Bet mēs vakar to redzējām. Malacis

Ieliec vai pastāsti, kas tur īpašs bija, kādu pupu parādija?
04.05.2025 23:08 |

Reitings 6089
law7 @ 04.05.2025 22:49

Droši vari rakstīt te, kāda dzīve ASV, un kur kļūdās latvieši, kas to nezina, bet kuriem par to ir viedoklis. Man ir interesanti lasīt tādas lietas.

No tā ko lasu šķiet daudzi latviesi Latvijā no medijiem ir iedomājusies, ka republikāņi = homofobi un bez maz vai tādi Deliverence tēli. Tikko kāds iebilst tā automātiski piesauc MAGA. Kas šķiet tik smiekligi. Es esmu reģistrējusies kā “independent” un ASV demokrātu apsēstība ar critical race theory un seksualitāti ir vairāk reliģioza savā zina ka republikāņu kristietība. Visi demokrāti tā lepojas ar Bidenu, bet nu beidzot saka, ka tomēr bijis senils jau sen. Kamala jau arī neko īpaši gudra. Trampam arī savas dīvainības, bet nu cik ilgi ASV visiem dos naudu kamēr pašiem parāds tikai aug? Var protam smieties par antivakseriem, bet nu pierādās, ka covid vakcīnas nemaz tik nekaitīgas nav. Daudzi ASV bija nevis pret vakcīnām, bet pret piespiedu vakcīnām. Protams ir cilvēki ar savam conspiracy teorijām par visu ko, bet valsts ir milzīga un cilvēku daudz. Bet agresija un demolēšana ir pēdējos gados bijusi tikai lielākoties no demokrātiem. Ieteiktu YouTube paskaties Rita Panahi “Lefties loosing it”, lai rastos arī balansam viedoklis par demokrātiem 🤪
Man vispār pārsteidz cik daudzi ir gatavi izteikties par ASV pat nebijuši tur, bet ja kāds latvietis, kas dzīvo ārzemes izsakās par Latviju tad tas tiek apsaukāts tādos un sados vārdos. Tāda liekulība.
04.05.2025 23:11 |

Reitings 2643
covid vakcīnas nemaz tik nekaitīgas nav.

Visām zālēm ir blakus efekti, mani vairāk uztrauc, kā vairākums piebalsoja ierobežojumiem, kuri bija līdzvērtīgi autoritatīvām valstīm.
Zviedrijā jau no paša sākuma pateica, ka vajag pūļa dabīgo imunitāti un viņi neieviesa autoratīvus ierobežojumus.
04.05.2025 23:19 |

Reitings 6089
akul12 @ 04.05.2025 23:19

Visām zālēm ir blakus efekti, mani vairāk uztrauc, kā vairākums piebalsoja ierobežojumiem, kuri bija līdzvērtīgi autoritatīvām valstīm.
Zviedrijā jau no paša sākuma pateica, ka vajag pūļa dabīgo imunitāti un viņi neieviesa autoratīvus ierobežojumus.

Tāpēc jau es teicu, ka cilvēki bija pret piespiedu vakcīnām. Man tas tiešām asociējas ar autoratīvu varu, un patiesība šokējoši cik daudz cilvēkiem tas šķita OK. Un ja daudzām vakcīnām ir blakus efekti, bet ja Tu izvēlies pēc paša gribas un vari iepazīties priekšlaicīgi ar iespējamiem blakus efektiem tad Tu pats arī esi atbildīgs par izvēli, bet nu Covid laika pat par blakus efektiem nerunāja, tikai lika visiem vakcinēties.
04.05.2025 23:35 |

Reitings 2643
Rietumusawle @ 04.05.2025 23:35

Tāpēc jau es teicu, ka cilvēki bija pret piespiedu vakcīnām. Man tas tiešām asociējas ar autoratīvu varu, un patiesība šokējoši cik daudz cilvēkiem tas šķita OK. Un ja daudzām vakcīnām ir blakus efekti, bet ja Tu izvēlies pēc paša gribas un vari iepazīties priekšlaicīgi ar iespējamiem blakus efektiem tad Tu pats arī esi atbildīgs par izvēli, bet nu Covid laika pat par blakus efektiem nerunāja, tikai lika visiem vakcinēties.

Vēl laikos, kad stingri kontrolēja, uzskaitīja statistiku un publicēja ar omikrona vilni visa "brīvprātīgā" vakcinācija bija kaķim zem astes, jo slimoja visi. 😁
05.05.2025 00:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits