Sano @ 04.05.2025 19:07
Nejau par Oskara lietu EA ņemās, bet par to, ka daudzi viņam uzbrūk un draud, itkā viņš būtu tajā visā piedalījies. Varu no savas pieredzes izstāstīt- tusējām ar kaimiņpāri, kuri, kā izrādās, tirgoja narkotikas. Ticiet vai ne, bet mēs to nezinājām, tas nāca gaismā, kad viņus savāca policija.
yay @ 04.05.2025 19:56
nu nevar jau arī viņš īsti pierādīt, ka nezināja.
Mēs darbā arī šo apspriedām, ka nezinām visu kolēģu tumšās puses. Tīri teorētiski, diez vai kāds kolēģis man stāstītu "brīvdienās piedzēros un izrubiju draudzeni". Ja tas nāktu gaismā, pričom tur es? Jo dzeru kafiju ar viņu kopā?
akul12 @ 04.05.2025 19:52
Tagad būt vīrišķigam Amerikā nav modīgi, itsevišķi, ja esi demokrātu piekritējs. Pie tam amerikāņiem politika ir reliģijas vietā ?
Boybye @ 04.05.2025 21:17
Interesants apgalvojums, tikai problēma tāda, ka Greifāne ir totāla republikāne, antivaksere un sazvērestību teoriju piekritēja, tin foil head, tāpat kā viņas mauglis vīrs. ? republikāņi ir lielākie homofobi, jo viņi paši ir totālas varavīksnes tikai slēpjas aiz maskas. Mauglim noteikti vīrieši labāk patīk, sejā var redzēt
yay @ 04.05.2025 19:56
nu nevar jau arī viņš īsti pierādīt, ka nezināja.
Mēs darbā arī šo apspriedām, ka nezinām visu kolēģu tumšās puses. Tīri teorētiski, diez vai kāds kolēģis man stāstītu "brīvdienās piedzēros un izrubiju draudzeni". Ja tas nāktu gaismā, pričom tur es? Jo dzeru kafiju ar viņu kopā?
Par ētisko EA….
Boybye @ 04.05.2025 21:17
Interesants apgalvojums, tikai problēma tāda, ka Greifāne ir totāla republikāne, antivaksere un sazvērestību teoriju piekritēja, tin foil head, tāpat kā viņas mauglis vīrs. ? republikāņi ir lielākie homofobi, jo viņi paši ir totālas varavīksnes tikai slēpjas aiz maskas. Mauglim noteikti vīrieši labāk patīk, sejā var redzēt
Rietumusawle @ 04.05.2025 22:22
Domaju, ka Geifane par politiku neinteresejas, ne arī saprot. Un Jums par politiku ASV sapratne arī nav. ?
Patiesība smieklīgi cik daudziem Latvijā par ASV politiku nekāda sajēga nav, bet runa tik copy&paste tekstos no saklausīta medijos, kas tikai atspoguļo vienu viedokli.
Rietumusawle @ 04.05.2025 22:22
Domaju, ka Geifane par politiku neinteresejas, ne arī saprot. Un Jums par politiku ASV sapratne arī nav. ?
Patiesība smieklīgi cik daudziem Latvijā par ASV politiku nekāda sajēga nav, bet runa tik copy&paste tekstos no saklausīta medijos, kas tikai atspoguļo vienu viedokli.
Euclid @ 04.05.2025 22:38
Cik smieklīgi, tā it kā maga gan diskutētu vai ziņas pasniegtu, ņemot vērā otras puses viedokli. Jeb tomēr tikai savējo?
.
Sorry. Garām gāju, nokrita mani 5centi.
Euclid @ 04.05.2025 22:38
Cik smieklīgi, tā it kā maga gan diskutētu vai ziņas pasniegtu, ņemot vērā otras puses viedokli. Jeb tomēr tikai savējo?
.
Sorry. Garām gāju, nokrita mani 5centi.
Happyminka @ 04.05.2025 23:06Gluzunova šodien ir izdzēsusi tos pāļa video. Bet mēs vakar to redzējām. Malacis
law7 @ 04.05.2025 22:49
Droši vari rakstīt te, kāda dzīve ASV, un kur kļūdās latvieši, kas to nezina, bet kuriem par to ir viedoklis. Man ir interesanti lasīt tādas lietas.
covid vakcīnas nemaz tik nekaitīgas nav.
akul12 @ 04.05.2025 23:19
Visām zālēm ir blakus efekti, mani vairāk uztrauc, kā vairākums piebalsoja ierobežojumiem, kuri bija līdzvērtīgi autoritatīvām valstīm.
Zviedrijā jau no paša sākuma pateica, ka vajag pūļa dabīgo imunitāti un viņi neieviesa autoratīvus ierobežojumus.
Rietumusawle @ 04.05.2025 23:35
Tāpēc jau es teicu, ka cilvēki bija pret piespiedu vakcīnām. Man tas tiešām asociējas ar autoratīvu varu, un patiesība šokējoši cik daudz cilvēkiem tas šķita OK. Un ja daudzām vakcīnām ir blakus efekti, bet ja Tu izvēlies pēc paša gribas un vari iepazīties priekšlaicīgi ar iespējamiem blakus efektiem tad Tu pats arī esi atbildīgs par izvēli, bet nu Covid laika pat par blakus efektiem nerunāja, tikai lika visiem vakcinēties.