Lai jau mēģina no sevis tēlot tagad, ka nekas neinteresē un uzm*zt visai pasaulei, bet Gobzems tagad pieķēries Diānas noslēpumiem. :DBoybye @ 03.05.2025 18:06Gobzems raksta, ka Dianai nav problemas tikties ar precetiem viriesiem. Man vina kadreiz patika, nu vairak ne, bus jaatseko. Jebkura automatiski ir vienkarsi svabra manas acis, ja preceti viriesi nav tabu. Kivicliene nr.2
Nu, ko tur domāt... Atkal_Anete arī tirgo visādus maratonus. Un tai Everitai vai tad ir uztura speciālista izglītība. Zeltiņa mums tagad energoterapeite, lai gan tie kursiki Latvijā nav nekas. Tāpat kā simtiem nutriciologu ar Rusņas online izglītību.Sanchux @ 03.05.2025 13:13Ko Jūs domājat par to, ka Evija Fogele TikTokā tirgo pilašu treniņu plānu, kaut gan viņai nav trenera sertifikāta un nekādas saprašanas?
Eskimo @ 03.05.2025 18:12Grūti saprast, ko tieši ar saviem storijiem cenšas pateikt Edgars ar Diānu. Bet man nolasās tāds "paskatieties, paskatieties uz mums tā labi kārtīgi, nejēgas, ja tik ļoti interesē un celiet statistiku" noteikti tagad viņus skatās tik daudz, kā vēl nekad. Es saprastu šādu attieksmi jebkurā citā situācijā, bet ne tad, kad izvarota un sakropļota sieviete guļ slimnīcā. Par Edgaru jau vienmēr licies tāds vieglas slavas tīkotājs ar saviem bomžu video, bet par Diānu esmu reāli šokā. Kā var sievietei būt šāda attieksme, es sēdētu mājās un raudātu, skrāpētu acis ārā tam Edgaram par to, ka ievilcis mani tādā smirdīgā zampā
GlorijaGrevcova @ 03.05.2025 15:36Viss tas Oskara bars ir stulbi, viņiem viss ir viens liels prikols. Ja tā sieviete būtu nosista, tas tāpat būtu prikols. Un īpašumi tāpat uz papuča vārda, Oskars oficiāli būs pliks un nabags un pat ārstēšanos tai sieviete neapmaksās. Ja dabūs pasēdēt, papucis gan jau nēsāsies ar piķi pie citumsargiem, lai sargā dēliņa dibenu, ja nu kāds izdomā pulti iebāzt. Kad iznāks arā, pastulbie drauğeļi sarīkos pārtiju un apsveiks kā varoni. Değenerātu bars. Liberālā Eiropas tiesu sistēma ir sūds. Kā arī nebūs brīnums, ka rešņa psihozes būs progresējušas, ielauzīs galvaskausu nākamreiz kādai pa taisno uz ielas, jo būs nepareizi paskatījusies.
Protams, cietusī var šim iebarot miega zāles/baltās mušmires alkoholā/paikā un izkastrēt vai izbarot cūkām, tad notīties uz kādu 3.pasaules valsti. Bet tas diemžēl ir filmu scenārijs.
Ārchijs @ 03.05.2025 19:20
Iespējams nepopulārs viedoklis un daudzas tam nepiekritīs, bet tas, ka Gobzems tur tagad pin iekšā visus pēc kārtas ir pezspriģelis, tai skaitā Diānu, ko mums kādai maina tas, ko viņa ir vai nav darījusi daudzus gadus atpakaļ? Gobzems ir pateicis virspusēju info, mums nav ne jausmas, kurš ir bijis attiecību iniciators, kādas tam vīrietim bijušas attiecības ar sievu un vai vispār ir bijušas. Pati personīgi pazīstu pāri, kuri aizvien ir precējušies, bet ntos gadus nedzīvo kopā.
Neatbalstu to, ko Oskars ir izdarījis, bet arī tajai sievietei nav pilns simts, ja vienu reizi jau izdarīja pāri, cik stulbai vai mantkārīgai ir jābūt, lai pie tāda atgrieztos? Manā skatījumā viņa ir lielāka muļķe par Diānu, kurai bijušas attiecības ar precētu vīrieti.
Kapataja @ 03.05.2025 21:05
Tētuks jau silda ar kāpostiņu cietuma hierarhijas galvenos ieslodzītos, lai tie sargātu un neviens viņu neaiztiktu. Bet visi pārējie ieslodzītie ir pret to. Cietuma iekšējās hierarhijas vidē var pat sākties "cīņa" O.Zeizas dēļ. Šaubos, vai viņam klāsies viegli, ja notiesās pēc tiem 2 mēnešiem.