IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 2400
Reģ: 11.04.2023
lipsinluka @ 12.03.2025 15:10

Nu tas Aišpurs labais čalis, jā. Uztaisa sīko sievai. Attiecību krīzes laikā. Tad tjipa pašķiras. Pirms neilga laika vēl seksoja, ja jau sieva bija stāvoklī. Un ātri atrod citu vietā. Īstenībā vesela Santabarbara tur viņiem bijusi.

Forums pierāda, ka daudzas domā līdzīgi, ka tik krāns.
Tad brīnas, kāpēc nav normālu vīriešu vai kāpēc vecis pameta ar bērnu uz rokām.
Bet jau sākotnēji šādus tipāžus izvēlas, kā derīgus attiecībām...
12.03.2025 15:35 |

Reitings 2204
Reģ: 26.12.2021
Džinga @ 12.03.2025 15:01

Varbūt tas miu miu viņai tāds padzīvojis, bet nu Birkin toč es neticu haha :D
pēc I un U burta var pateikt, ka fake, jo orģināli viņi nav vienā augstuma novietojumā ar M burtu… nesaprotu to prieku pirkt paģobkas😁
12.03.2025 15:37 |

Reitings 2400
Huppoo @ 12.03.2025 15:37
pēc I un U burta var pateikt, ka fake, jo orģināli viņi nav vienā augstuma novietojumā ar M burtu… nesaprotu to prieku pirkt paģobkas?

Lai IG uzturētu attiecīga dzīves veida ilūziju un pelnītu no muļķīšiem, kuri pieseko soc tīklos 😁
Domāju labs ieguldījums 😁
12.03.2025 15:40 |

Reitings 2529
Reģ: 05.07.2024
Kanga @ 12.03.2025 15:10

Es palasīju kādā kontekstā tas komentārs tapa. Un nē, tam nebija specifiski saistība ar tevi personīgi, bet gan par Sanas vīru, kuru ļoti tobrīd aizstāvēji, un attiecīgi atbildēji ar šādu komentāru. Par jebkāda veida cieņu paklusēt, es domāju, tev nav pamata izteikties, redzot tavus izteicienus citām foruma dalībniecēm, un šis nav vienīgais piemērs. Un jā, laika man šodien diezgan. Tāpat kā tev, rakstīt čupām komentāru. Mans mērķis nav jebkā tevi aizvainot. Tikai parādu no malas, kā tas viss izskatās un kādās pretrunās ieej, mēģinot pamācīt citus. Tu bieži tematus paņem pārāk personīgi, tāpat kā kādas citas forumietes nepatīkamus komentārus pret kādu, tev mīļu personāžu.
Šis ir tikai forums. Atceries to. ??
Zini, te tāda apgrieztā situācija sanāk, jo es forumu neuztveru kā vietu, kur ienākt rupji izteikties par kādu influenceri vai zināmu personu, atšķirībā no Tevis, tāpēc nesaskatu neko sliktu, ja kādā brīdī mēģinu pašķaidīt čūsku indi ar kaut ko “ne pa prātam”. Pretrunās es neeju, jo mana kritika vai komentārs no manas puses vienmēr ir ar kontekstu un iemeslu, no zila gaisa nevienu di*st nesūtu, tāpat kā nenāku un nesaku “re kāda Aisha nodzērusies, Santa Nīmane alkoholiķe” utt, utjp. Dāmas, ja vien jūs ienāktu kādreiz un ierakstītu “wow, cik Lienei Atvarai jaunā dziesma forša, Aisha bija Camino pārgājienā, malacis”. Bet te visa pamatā ir tieši šāda vienai otras noēšana un mēģināšana paspīdēt uz citu nolikšanas rēķina.
12.03.2025 15:53 |

Reitings 2529
Reģ: 05.07.2024
Kanga @ 12.03.2025 15:10

Es palasīju kādā kontekstā tas komentārs tapa. Un nē, tam nebija specifiski saistība ar tevi personīgi, bet gan par Sanas vīru, kuru ļoti tobrīd aizstāvēji, un attiecīgi atbildēji ar šādu komentāru. Par jebkāda veida cieņu paklusēt, es domāju, tev nav pamata izteikties, redzot tavus izteicienus citām foruma dalībniecēm, un šis nav vienīgais piemērs. Un jā, laika man šodien diezgan. Tāpat kā tev, rakstīt čupām komentāru. Mans mērķis nav jebkā tevi aizvainot. Tikai parādu no malas, kā tas viss izskatās un kādās pretrunās ieej, mēģinot pamācīt citus. Tu bieži tematus paņem pārāk personīgi, tāpat kā kādas citas forumietes nepatīkamus komentārus pret kādu, tev mīļu personāžu.
Šis ir tikai forums. Atceries to. ??
Iestarpinot par to, ka ņemu citas ziņas personīgi, nenoliegšu. Mana problēma, mācos vēl novilkt robežu.
12.03.2025 15:55 |

10 gadi
Reitings 4108
Reģ: 25.05.2009
Huppoo @ 12.03.2025 15:37
pēc I un U burta var pateikt, ka fake, jo orģināli viņi nav vienā augstuma novietojumā ar M burtu… nesaprotu to prieku pirkt paģobkas?

Un pēc tam vēl visiem stāstīt, ka to feiku jau nevar atšķirt no orģināla un kvalitāte arī tāda pati 😁
12.03.2025 16:14 |

10 gadi
Reitings 1602
Reģ: 11.04.2010
Rumblerx @ 12.03.2025 13:14
Un kàpèc Aijai brīvai sievietei būtu jàdomà par kaut kàdu random svešu sievieti un gaidàmo bèrnu? Par to jàdomà Jančukam pirms ràpjas svešàs gultàs.

Abiem ir jādomā. Man tas būtu milzīgs red flag, ja čalim liekas normāli atstāt ģimeni un sievu grūtnieci. Sievietēm ir jāsaprot, ka tas kko liecina par vīrieša vērtībām un ka viņa nebūs tā glābēja, īstā-vienīgā, ar kuru gan tas noteikti nenotiks. Man personīgi visas šitās krāpšanas un ģimenes pamešanas liekas pretīgas, bet saprotu, ka mūsdienās tā jau ir norma, tāpēc te sametušās tik daudz aizstāves.
Vēl arī esmu pamanījusi, ka šajā forumā var klačoties par jebko, bet līdzko uzpeld Aijas tēma, tā sarodas nenormālu daudz aizstāvju un downvoto jebkuru negatīvāku komentāru. Man vispār par viņu ir vienalga, neko īpašu nedomāju par viņu (un viņas seju) ārpus tā, kādos apstākļos viņa sagāja ar Jāni. Notika tas publiski, kā jau publiskiem cilvēkiem, pati atklāti runā intervijās, ieskaitot par to, ka viņa grib ar Jāni bērnus (par šī temata pacelšanu te saradās vairākas fūrijas, kas metās "aizstāvēt" Aiju, lai gan viņa pati labprāt par to runā). Nav neviena vainīgā vai sliktā, abi viņi labi.
Es spēju pieņemt, ka cilvēki ir dažādi, un pieņemu, ka lielai daļai no jums šis liekas vienkārši skaists mīlasstāsts, par ko nedrīkst izteikt pat mazāko negāciju. Bet pieņemiet arī jūs, ka tomēr citai daļai tas neliekas ne skaisti, ne raisa kāda cita veida sajūsmu par šīm personībām. Nav arī gaumīgas viņas tā laika dziesmas par "darīsim blēņas" un par ieptikušos uzvārdu, es to dzirdot, piemēram, pa radio, izjūtu tikai negatīvas emocijas.
12.03.2025 16:26 |

Reitings 71
Reģ: 24.09.2024
krmmm @ 12.03.2025 16:26

Abiem ir jādomā. Man tas būtu milzīgs red flag, ja čalim liekas normāli atstāt ģimeni un sievu grūtnieci. Sievietēm ir jāsaprot, ka tas kko liecina par vīrieša vērtībām un ka viņa nebūs tā glābēja, īstā-vienīgā, ar kuru gan tas noteikti nenotiks. Man personīgi visas šitās krāpšanas un ģimenes pamešanas liekas pretīgas, bet saprotu, ka mūsdienās tā jau ir norma, tāpēc te sametušās tik daudz aizstāves.
Vēl arī esmu pamanījusi, ka šajā forumā var klačoties par jebko, bet līdzko uzpeld Aijas tēma, tā sarodas nenormālu daudz aizstāvju un downvoto jebkuru negatīvāku komentāru. Man vispār par viņu ir vienalga, neko īpašu nedomāju par viņu (un viņas seju) ārpus tā, kādos apstākļos viņa sagāja ar Jāni. Notika tas publiski, kā jau publiskiem cilvēkiem, pati atklāti runā intervijās, ieskaitot par to, ka viņa grib ar Jāni bērnus (par šī temata pacelšanu te saradās vairākas fūrijas, kas metās "aizstāvēt" Aiju, lai gan viņa pati labprāt par to runā). Nav neviena vainīgā vai sliktā, abi viņi labi.
Es spēju pieņemt, ka cilvēki ir dažādi, un pieņemu, ka lielai daļai no jums šis liekas vienkārši skaists mīlasstāsts, par ko nedrīkst izteikt pat mazāko negāciju. Bet pieņemiet arī jūs, ka tomēr citai daļai tas neliekas ne skaisti, ne raisa kāda cita veida sajūsmu par šīm personībām. Nav arī gaumīgas viņas tā laika dziesmas par "darīsim blēņas" un par ieptikušos uzvārdu, es to dzirdot, piemēram, pa radio, izjūtu tikai negatīvas emocijas.

Man tas ari ir red flag! Neeju uz vinu komcertiem, un dziesmas parsledzu, nevienai sievietei nenovelu but publiski pamestai esot gaidibas, uztaisit bernu gan vareja ne? Neiet grutnieciba gadiem, tatad vinam ticamak bija attiecibas paraleli ar abam.. fuuu
12.03.2025 16:40 |

Reitings 2400
Vēl variants, ka forumietēm šāds veča dabūšanas variants nav svešs, tāpēc spuras gaisā 😁
Ja izvelk no red pill teorijām, tad šādi aizņemti vīrieši ir pievilcīgāki sieviešu acīs, jo sievietes savā izvēlēs ir stipri balstītas uz grupas viedokli.
Cita sieviete izvēlas, tātad labs
Viņam daudz draugi, tātad labs
Viņš ir slavens, tātad labs
Pēc redpill teorijām sieviešu daba, kura strādā pret pašām sievietēm ilgtermiņā 😀
12.03.2025 16:51 |

Reitings 1391
Reģ: 31.01.2023
lipsinluka @ 12.03.2025 15:10

Nu tas Aišpurs labais čalis, jā. Uztaisa sīko sievai. Attiecību krīzes laikā. Tad tjipa pašķiras. Pirms neilga laika vēl seksoja, ja jau sieva bija stāvoklī. Un ātri atrod citu vietā. Īstenībā vesela Santabarbara tur viņiem bijusi.
Bulis jau tāds pats. Un tāpat visām vajag, čurā verdošu.
12.03.2025 18:15 |

Reitings 1149
Reģ: 06.07.2024
Dangbergsone ir tik ļoti ierūgusi un paredzama, viņas fotosesijas bildes ir kā no vecu mauku bordeļa izklaides žurnāla.
Prasts,vēss un nesmuks sievišķis.
🤪🤪
12.03.2025 18:40 |

Reitings 2400
Pilgrim @ 12.03.2025 18:15
Bulis jau tāds pats. Un tāpat visām vajag, čurā verdošu.

Tikai nezin kāpēc ļieņuks tādu heitu šeit saņem par labi izdarītu darbu 😁
12.03.2025 19:04 |

Patīk
Reitings 2696
Reģ: 03.11.2023
akul12 @ 12.03.2025 16:51
Vēl variants, ka forumietēm šāds veča dabūšanas variants nav svešs, tāpēc spuras gaisā ?
Ja izvelk no red pill teorijām, tad šādi aizņemti vīrieši ir pievilcīgāki sieviešu acīs, jo sievietes savā izvēlēs ir stipri balstītas uz grupas viedokli.
Cita sieviete izvēlas, tātad labs
Viņam daudz draugi, tātad labs
Viņš ir slavens, tātad labs
Pēc redpill teorijām sieviešu daba, kura strādā pret pašām sievietēm ilgtermiņā ?

Vecīt, redipll ir bulšits, lai izkratītu naudu no inceliem. Jo ātrāk to sapratīsi, jo vieglāk būs dzīvot. :D
12.03.2025 20:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits