Un kàpèc Aijai brīvai sievietei būtu jàdomà par kaut kàdu random svešu sievieti un gaidàmo bèrnu? Par to jàdomà Jančukam pirms ràpjas svešàs gultàs.akul12 @ 12.03.2025 10:40
Kas tieši šeit sakarīgs?
Tas parāda viņas morāles kompasu, vienalga būtu gaidījusi, ka sieva iznēsā bērnu vai nē.
Rumblerx @ 12.03.2025 13:14Un kàpèc Aijai brīvai sievietei būtu jàdomà par kaut kàdu random svešu sievieti un gaidàmo bèrnu? Par to jàdomà Jančukam pirms ràpjas svešàs gultàs.
Merilda @ 12.03.2025 13:26
Protams, ka nav jādomā. Nav jādomā, ja nav sieviešu solidaritātes, ja nav morāles principu, ja nav ģimenē ieaudzinātas pareizas dzīves vērtības. Tikai sievietes ar zemu pašapziņu izvēlas būt otrās, dalīt vīrieti ar citu sievieti. Katram savs.
Rumblerx @ 12.03.2025 13:14Un kàpèc Aijai brīvai sievietei būtu jàdomà par kaut kàdu random svešu sievieti un gaidàmo bèrnu? Par to jàdomà Jančukam pirms ràpjas svešàs gultàs.
brunettte @ 12.03.2025 10:19Neesmu gan dzirdējusi. Vajag mazliet veselīgāku skatu uz dzīvi, ne visi, kuri iedzer reizēm kādu glāzi, ir alkoholiķi. Es arī pēc trakākām dienām varu vīna glāzi izdzert, arī pēc kāpšanas kalnā aliņam ir pilnīgi cita garša. Tajā pašā laikā varu svētkos vispār nelietot, jo vienkārši negribu.
Varbūt vajag pameklēt sevī - kāpēc Tevi tik ļoti trigerē fakts, ka kāds cits dzer? Varbūt pašai dzīvē bijusi saskarsme ar alkoholiķiem/alkoholismu, tāpēc ir aizspriedumi, ka katrs trešais noteikti ir alkoholiķis? Medaļu, diemžēl, neviens Tev nedos par to, ka Tu nedzer vai noroc tos, kuri dzer.
lipsinluka @ 12.03.2025 10:38
Aija patiesībā normāla čikse, izņemot faktu, ka sagājās un satikās ar vīrieti, kuram sieva bija stāvoklī. Aiz cieņas pret otru sievieti, vismaz, kamēr bērnu iznēsā, varēja pagaidīt. A tā, sakarīga. Seja tiešām viņai tāda kopš jaunības. Kaut kāds faktors jau to ietekmē un gan jau pati arī zina, kas.
Jà, jà sieviešu solidaritàte, kà tad 😁 Un kur vīra solidaritàte pret paša sievu?bernu màti? Ko izvèlèjies kà vienu vienīgo un mīlestību zvèrèjis 😁Merilda @ 12.03.2025 13:26
Protams, ka nav jādomā. Nav jādomā, ja nav sieviešu solidaritātes, ja nav morāles principu, ja nav ģimenē ieaudzinātas pareizas dzīves vērtības. Tikai sievietes ar zemu pašapziņu izvēlas būt otrās, dalīt vīrieti ar citu sievieti. Katram savs.
Kanga @ 12.03.2025 14:49Es tā pabrīnos, kapēc tieši Aiju noniecina par to, ka aizgājusi pie vīrieša, kuram sieva stāvoklī vel bijusi. Pirmkārt mēs jau nezinām kādas tajā laikā viņam ar sievu bija attiecības, iespējams jau viss gāja uz beigām kad zināja par grūtniecību. Otrkārt, tā jau ir vīrieša izvēle doties citas palagos, vai palikt pie esošās.
Pirms izvelc tekstu no konteksta, palasi arī tālāk par ko un kāpēc tas ir rakstīts. Loģiski, ka es māku būt arī rupja, ja mani izved, ārprāts, aizmirsu, ka te nevienu nevar nokaitināt, neviena nelamājas un nedusmojas, ak jūs svētulītes baltrocītes. :)Kanga @ 12.03.2025 13:14Brunettte :
Arī Brunettte :
Secinājumus izdariet paši.
Paldies.
akul12 @ 12.03.2025 14:52
Bet pateikt sakārto attiecības ar sievu un tad nāc, nevar?
Rumblerx @ 12.03.2025 14:10Jà, jà sieviešu solidaritàte, kà tad ? Un kur vīra solidaritàte pret paša sievu?bernu màti? Ko izvèlèjies kà vienu vienīgo un mīlestību zvèrèjis ?
cory @ 12.03.2025 14:46Nedaudz pamainot tēmu, te kaut kad pasen bija uzpeldējis jautājums par to, kas tā tāda DanielaFtcr instagram, kam baigā lux dzīve un brendi. Šodien vēlreiz pārliecinājos, ka viņai arī patīk fake dizaineru lietas. Var jau būt, ka šī kaut kādā mistiskā veidā bija tikusi pie 40 tūkstošu vērtas limited edition Birkin somas, bet šodienas storijā tās MiuMiu somas logo, ko viņa tur rokās, ir galīgi off, ja salīdzina ar MiuMiu oriģinālo somu logo. Visas tās vīles milzīgas, gandrīz pa visiem burtiem un burtu malas atliekušās. Ja man kaut ko tādu būtu ietirgojuši MiuMiu veikalā, es būtu stabili sūdzējusies par kvalitāti ?
Džinga @ 12.03.2025 14:59
Un viņš pats bez teikšanas to nevarēja?
Ai nu mēs vispār tā runājam itkā baigi zinātu vai viņi vēl vispār bija kopā tajā laikā, tak neviens te neko nezina :D
brunettte @ 12.03.2025 14:58Pirms izvelc tekstu no konteksta, palasi arī tālāk par ko un kāpēc tas ir rakstīts. Loģiski, ka es māku būt arī rupja, ja mani izved, ārprāts, aizmirsu, ka te nevienu nevar nokaitināt, neviena nelamājas un nedusmojas, ak jūs svētulītes baltrocītes. :)
Interesanti, ka Tev bija laiks un enerģija rakties, meklēt manus komentārus starp tūkstoš lapām, lai itkā mani šādi aizvainotu. Šis vairāk par Tevi pasaka, nekā par mani, ja nemāki cienīgi paklusēt. ?
Kanga @ 12.03.2025 15:10
Es palasīju kādā kontekstā tas komentārs tapa. Un nē, tam nebija specifiski saistība ar tevi personīgi, bet gan par Sanas vīru, kuru ļoti tobrīd aizstāvēji, un attiecīgi atbildēji ar šādu komentāru. Par jebkāda veida cieņu paklusēt, es domāju, tev nav pamata izteikties, redzot tavus izteicienus citām foruma dalībniecēm, un šis nav vienīgais piemērs. Un jā, laika man šodien diezgan. Tāpat kā tev, rakstīt čupām komentāru. Mans mērķis nav jebkā tevi aizvainot. Tikai parādu no malas, kā tas viss izskatās un kādās pretrunās ieej, mēģinot pamācīt citus. Tu bieži tematus paņem pārāk personīgi, tāpat kā kādas citas forumietes nepatīkamus komentārus pret kādu, tev mīļu personāžu.
Šis ir tikai forums. Atceries to. ??