brunettte @ 12.03.2025 10:19Neesmu gan dzirdējusi. Vajag mazliet veselīgāku skatu uz dzīvi, ne visi, kuri iedzer reizēm kādu glāzi, ir alkoholiķi. Es arī pēc trakākām dienām varu vīna glāzi izdzert, arī pēc kāpšanas kalnā aliņam ir pilnīgi cita garša. Tajā pašā laikā varu svētkos vispār nelietot, jo vienkārši negribu.
Varbūt vajag pameklēt sevī - kāpēc Tevi tik ļoti trigerē fakts, ka kāds cits dzer? Varbūt pašai dzīvē bijusi saskarsme ar alkoholiķiem/alkoholismu, tāpēc ir aizspriedumi, ka katrs trešais noteikti ir alkoholiķis? Medaļu, diemžēl, neviens Tev nedos par to, ka Tu nedzer vai noroc tos, kuri dzer.
Vilciņš @ 12.03.2025 06:24Labrít!
Jau kuro dienu lasu AIJA, alkohilike, seja ne tāda, vīru atņēma utt., es domāju ka visiem bijis iespēja izteikties, citam pat vairākkārt! ?
10 lapu garumā- visi izteikušies, pietiek!
Šodien Aijai vārda diena, moš ar šo vispasaules Aijas dienu varam šo tēmu slegt ?
akul12 @ 12.03.2025 10:35Te atļauts trigerēt tikai par kivī ģimeni un par ķīnas apģērbu tirgotāju ?
lipsinluka @ 12.03.2025 10:38
Aija patiesībā normāla čikse, izņemot faktu, ka sagājās un satikās ar vīrieti, kuram sieva bija stāvoklī. Aiz cieņas pret otru sievieti, vismaz, kamēr bērnu iznēsā, varēja pagaidīt. A tā, sakarīga. Seja tiešām viņai tāda kopš jaunības. Kaut kāds faktors jau to ietekmē un gan jau pati arī zina, kas.
lipsinluka @ 12.03.2025 10:32
Vispār jau alkoholisms Latvijā ir milzīga sērga. Cilvēki nodzeras. Tā ir slimība. Un normalizēt iedzeršanu un dzeršanu ir nepieņemami. Nedzērājam vai tiem, kuri dzer reti, to nekad nesaprast.
akul12 @ 12.03.2025 10:40
Kas tieši šeit sakarīgs?
Tas parāda viņas morāles kompasu, vienalga būtu gaidījusi, ka sieva iznēsā bērnu vai nē.
Es joprojām gaidu, kad parādīsi to komentāru, kur es saku, ka Anna Jāni piebūra :D Man gan liekas gluži pretēji, pēc mana viedokļa vajadzētu skaidri nolasīt, ka mani netrigerē ne alkohols, ne krāpšanas, sērošanas utt. Kā jau teicu, vajag mazliet tomēr gaišāku skatu uz dzīvi izveidot. Mēs neviena neesam ideālas, tas ir fakts, un katra esam citādāka, te var runāt gan alkohola kontekstā, gan par sērošanu. Viena šausminās par citas ielikto vīna glāzi IG, citai traucē, ka kāda sēro ilgāk par dienu. Kas mēs esam, lai noteiktu, ko kura drīkst/nedrīkst darīt? :) Tu saki, ka nevajag meklēt citos kaut kādas vainas, bet te tieši tas ir visa foruma pamatā, kur arī Tu atrodi skabargu citas acī un jūtie brīvi, lai par to rakstītu. Te visas meklē vainu citā, itkā pašas būtu Svētās. Jāpiekrīt te tam komentāram, kur cita minēja, ka pēc cāļa slēgšanas, te saradušās tik perfektas sievietes miljonāres, skaistuma karalienes, ka visas pārējās ir nulles un nedrīkst izteikties nemaz.Kanga @ 12.03.2025 10:41
Dzeršana vai nedzeršana gan tomēr ir katra cilvēka paša apzināta izvēle, lai gan valsts to kaut kā baigi nekontrolē. Lai gan cilvēks vienmēr to aizliegto augli ir gribējis visvairāk. Prieks, ka alko nevar vairs tik brīvi nopirkt teju jebkurā vakara stundā. Un tomēr, žūpību tas neiznīdēs, jo tas ir un paliek katra cilvēka izvēlē.
Ja par Bruneti, tad man jāsaka, ka nevajag meklēt citos kaut kādas vainas, ja runā par tēmām vai piesaukt trigerus. Nesen vel pati Timmas tēmā trigerojās par Sanas nolicējām un Annas aizstāvēm. Viedoklim ir jābūt un tas ir labi. Tik jāsaprot, ka katram tas var būt dažāds, un ne vienmēr saistīts ar kādu īpaši iekšēju sāpi. Jo tad jau mēs šeit varētu domāt, ka Brunetei pašai kāds vīrs/draugs pie tādas "Annveidīgās" ir aizgājis, tapēc šausmīgi "trigerē" tas, ka citas nesaprot šo ilgstošo Sanas sērošanu un tās, kuras pie pirmās izdevības nesaka, ka Anna viņu ir piebūrusi.
brunettte @ 12.03.2025 11:04Es joprojām gaidu, kad parādīsi to komentāru, kur es saku, ka Anna Jāni piebūra :D Man gan liekas gluži pretēji, pēc mana viedokļa vajadzētu skaidri nolasīt, ka mani netrigerē ne alkohols, ne krāpšanas, sērošanas utt. Kā jau teicu, vajag mazliet tomēr gaišāku skatu uz dzīvi izveidot. Mēs neviena neesam ideālas, tas ir fakts, un katra esam citādāka, te var runāt gan alkohola kontekstā, gan par sērošanu. Viena šausminās par citas ielikto vīna glāzi IG, citai traucē, ka kāda sēro ilgāk par dienu. Kas mēs esam, lai noteiktu, ko kura drīkst/nedrīkst darīt? :) Tu saki, ka nevajag meklēt citos kaut kādas vainas, bet te tieši tas ir visa foruma pamatā, kur arī Tu atrodi skabargu citas acī un jūtie brīvi, lai par to rakstītu. Te visas meklē vainu citā, itkā pašas būtu Svētās. Jāpiekrīt te tam komentāram, kur cita minēja, ka pēc cāļa slēgšanas, te saradušās tik perfektas sievietes miljonāres, skaistuma karalienes, ka visas pārējās ir nulles un nedrīkst izteikties nemaz.
akul12 @ 12.03.2025 10:40
Kas tieši šeit sakarīgs?
Tas parāda viņas morāles kompasu, vienalga būtu gaidījusi, ka sieva iznēsā bērnu vai nē.
lipsinluka @ 12.03.2025 11:28
Sirdij jau nepavēlēsi. Bet piekrītu tev. Morāles trūkums var izpausties arī citās jomās. Nepazīstu personīgi.Zinu tikai tik, cik publiski atrāda. Viss pārējais tiešām šķiet sakarīgi un normāla čiksene.
akul12 @ 12.03.2025 11:38
Muļķības par sirdi, klasiska atmazga krāpniekiem un mīļākajiem ?
lipsinluka @ 12.03.2025 11:47
Gadās arī tā. Bet gadās arī izņēmumi. Kā bija Aijas gadījumā, zina tikai viņa pati. Kopumā ir viedoklis par šādiem cilvēkiem, kuri tā dara un tas ir skarbs. Taču, kāda man daļa gar citiem. Lai dzīvo katrs kā vēlas. Karma tāpat neguļ.
selestine @ 12.03.2025 11:17man visu muzu ir bijusi satukusi seja un acis..jau no 18 gadiem,kad sveru 53 kg,gan tagad gandriz 50 gados,kad sveru 90..un es alko nelietoju gandriz vispar,ari nieres visu muzu bijusas kartiba
man ta vienkarsi ir tada organisma ipatniba,kaut apkartejiem,kas mani nepazist ari liekas,ka esmu dzeraja..tapec domaju,ka Aijai ir tas pats..un izdarit isi tur nevar neko,esmu gan masazas taisijusi,gan dzerusi maz udeni,gan daudz udeni..rezultats viens
Viedokļa apmaiņa ir viens, bet apzināti rakstīt komentāru otra cilvēka noniecināšanai ir kaut kas pilnīgi pavisam cits un to vajadzētu iemācīties gan Tev, gan citām. Palasot citās diskusijās Tavus komentārus, skaidrs, ka Tev arī patīk iedzelt citām, ja neglauda Tev pa spalvai vai uzraksta ko tādu, kas nesakrīt ar Taviem uzskatiem. Cik ironiski, ka to Tu pārmet man. Saruna beigusies, atbildi vari nerakstīt.Kanga @ 12.03.2025 11:22
Es patiesībā pārgāju pāri Timmas diskusijai un lasīju tieši tavus komentārus. Nav precīza teikuma par to, ka tu uzskati, ka Anna ir viņu piebūrusi, bet šie komentāri vedina domāt, ka tu tam tici. Un tādi komentāri jau atkal ir ļoti interpretējami. Ja man tas var izskatīties pēc piebalsošanas par pieburšanu, kādam citam tas tā neizskatīsies. Un tu vari sevi attaisnot sakot, ka konkrēti šāda teikuma nav, tapēc tas ir tikai interpetējums.
Svēta gan neesmu, bet viedokļu apmaiņa man patīk. Var to dēvēt par skabargu meklēšanu, var jebkā savādāk. Man iekrita acīs tas, ka ļoti mēdz aistāvēt konkrētu personāžu, mēģinot aplikt citas foruma dalībnieces, kuras uzskata savādāk. Liekas jocīgi, ja runa ir par dzeršanu kopumā, bet saruna aizved personālijās. Tapēc atļāvos uz to norādīt arī tavā virzienā, izmantojot pašas domu gājienu.
No manas puses šis arī būs viss.
no sākuma domāju, ko Jūs te cepjaties. Un tad paskatījos to Reel. Omg omgKanga @ 11.03.2025 16:37Aijas IG 31 decembra dziedošajā reels jau seja ir tāda pagurusi. Tur nav pie vainas vienkārši kāpiens kalnos. Citās bildēs neatradu tik iegrimušu seju. Kosmētika viņu ļoti izglābj uz skatuves.
Happyminka @ 12.03.2025 12:48no sākuma domāju, ko Jūs te cepjaties. Un tad paskatījos to Reel. Omg omg
Viedokļa apmaiņa ir viens, bet apzināti rakstīt komentāru otra cilvēka noniecināšanai ir kaut kas pilnīgi pavisam cits un to vajadzētu iemācīties gan Tev, gan citām.
Aizver savu pretīgo, smirdīgo muti vienreiz!!!! Cik sarunās var pļūtīt savu nevērtīgo viedokli?!