Inelle @ 02.03.2025 16:07Beitika ar mammu uz Tallinu aizbrauca?
brunettte @ 02.03.2025 20:46Cerams, ka Tu esi sasniegusi daudz vairāk par viņu :)
domāju tas tik instagram radītāju dēļ, jo kur problēma ieguglēt, bet nē vajag taču lai viņai raksta.Dainuviete @ 02.03.2025 21:47Andža ar domā,ka bezlaktozes jogurts būs gatavots no bezlaktozes govs piena? :D tas jau tas pats piens vien ir,tikai ar fermentu palīdzību tikts vaļā no laktozes.
KruelllA @ 02.03.2025 14:38tev laikam nav bērnu , šis ir vai nu vēders , kas pēc grūtniecības palicis vai arī nu ļoti ļoti mazs grūtnieces puncis . Viņa jau arī nav tā,kas pēc bērniem skrien uzreiz baigi svaru mest nost ,tāpēc vienkārši puncis .
Charl0tte @ 02.03.2025 20:37Man no tām divām ābelēm šermuļi skrien. Pat nespēju saprast, kāpēc un kā tik ļoti man viņi nepatīk.
Tev neviens arī neliek to darīt. Bet noniecināt cita cilvēka profesiju? Diezgan drausmīgi.Ambulance @ 02.03.2025 23:03
Ko tad viņa ir tādu sasniegusi ?
Kaut kādu sūūda laika ziņu lasītāja?
Piemaksājiet man , bet nekad šādu darbu nedarītu - celties 4 no rīta , lai jau 5 no rīta ierastos darba vietā , tad skriet uz radio , tad pl.20:30 vakarā , atkal laika prognozi no lapiņas palasīt?
Māmulītei bērni vispār nav svarīgi , tieši tāpat kā tētukam - sporta ziņu lasītājam !
Saulespukes @ 03.03.2025 09:02Evijafo to savu vīru par riktīgu mīksto pataisa. Tā jau no viņa jūtams tāds krāpēja vaibs,tagad vēl vairāk. Nez,nepatīk, katru reizi noskurinos kā parādās viņas storijos viņš?♀️
Pazīstu Fogeles vīru, teikšu kā ir, viņš ir diegan liels preteklis, ļoti augstprātīgs, domā, ka par visiem augstāks, pirms Fogeles brauca ar kaut kādām pusmūža vecenēm uz Taizemi vairākas reizes gadā, ko tur darīja, paši saprotat. Kādreiz strādāja par bārmeni, tagad jau pilnigi Fogelei zem tupeles, dara, ko liek. Tur jau pilnīgi skaidrs, ka viņš pats tās procedūras darīt neizvēlētos un arī pilates netaisītu, ja Evija priekš kontenta neliktu to darīt.
KruelllA @ 02.03.2025 14:38tev laikam nav bērnu , šis ir vai nu vēders , kas pēc grūtniecības palicis vai arī nu ļoti ļoti mazs grūtnieces puncis . Viņa jau arī nav tā,kas pēc bērniem skrien uzreiz baigi svaru mest nost ,tāpēc vienkārši puncis .
OK, šeit mums katrai būs savs viedoklis . Jo es to video pat pietuvināju tajā pagrieziena leņķi un neredzēju neko tik ļoti lai 100%apgalvotu . Jā ir riepiņa kā pēc bērniem un labas treknas maltītes vai arī mazs grūtnieces puncis ,bet nu ne tāda līmeni lai te kliegtu , ka nu viss būs bērns .Kaaaruuuniece @ 03.03.2025 10:11
Paskaties pati video no Turcijas. Tas nav mammas vēderiņš. Tur ir reāli apaļš vēders!
Takā nedirss!!
1. Nevis Turcijas, bet Ēģiptes.Kaaaruuuniece @ 03.03.2025 10:11
Paskaties pati video no Turcijas. Tas nav mammas vēderiņš. Tur ir reāli apaļš vēders!
Takā nedirss!!
Charl0tte @ 03.03.2025 11:33Man patīk paanalizēt influenceres. :D Re kur EvijaFo analīze: 2023.gada marta sākumā visticamāk, ka nopirka sev sekotājus (aptuveni 10-20k dienā) uz 130k.
https://app.notjustanalytics.com/analysis/evijafo
Charl0tte @ 03.03.2025 11:33Man patīk paanalizēt influenceres. :D Re kur EvijaFo analīze: 2023.gada marta sākumā visticamāk, ka nopirka sev sekotājus (aptuveni 10-20k dienā) uz 130k.
https://app.notjustanalytics.com/analysis/evijafo
BB @ 03.03.2025 13:40Danenbergsone ilgi rakstīs tos palagus? Cik var? ? tiešām var redzēt, ka cilvēciņam nav ko darīt