cory @ 01.03.2025 20:24
Viens ir pozēt no sava labākā lenķa, bet lietot facetune vai fotošopu, lai uzlabotu savus sejas vaibstus, jau ir kaut kas cits.
Džinga @ 01.03.2025 21:32
Tu pati salīdzināji fotosesijas bildes ar random kadru no storijiem.
Katrai meitenei kaut kādā leņķī būs dubultzods vai kkas pufīgs, tas ir normāli
Es gaidīju, kad kāda te par to sāks runāt, jo es nezinu Evijas vīru, bet regulāri izmetas tiktokā Evijas pilašu video un te pēkšņi džeks uz tāda aparāta locās😂 3x skatījos, lai saprastu, ko tieši viņš tur dara un kāpēc😂Dainuviete @ 01.03.2025 20:40
kurš tagad tiktok atrāda kā uz to pilašu dēli vālē :D
Dainuviete @ 01.03.2025 20:40
kurš tagad tiktok atrāda kā uz to pilašu dēli vālē :D
Kaaaruuuniece @ 01.03.2025 22:15Varbuut jau bija diskusija bet neesmu pamanījusi.
Dvinska stavokli, jau tāds paliels vēders, bet neko ka paziņojumu nav likusi. Jocīgi ? slēpt arī neslēpj
Krizdole @ 28.02.2025 22:28Runājot vēl par Danenbergsoni, parasti jau cilvēki, kuriem nav ko slēpt, labprāt dalās ar saviem veiksmes stāstiem, par savu ceļu caur ērkšķiem uz zvaigznēm, nu un Danenbergsone taču ir iedvesmotāja, tad kur problēma izstāstīt savu lielo iedvesmas stāstu, kā vienkāršs internetveikala tirgonis, vienkārša influencere guva iespēju no vienkārša Ādažu dzīvoklīša pārcelties uz pasakaino Spāniju un tur atļauties dzīvot tā, kā grib
Kaaaruuuniece @ 01.03.2025 22:15Varbuut jau bija diskusija bet neesmu pamanījusi.
Dvinska stavokli, jau tāds paliels vēders, bet neko ka paziņojumu nav likusi. Jocīgi ? slēpt arī neslēpj
Kirbitis @ 02.03.2025 08:22
Varbut vnk tris bernu veders.. tapec ari kopejo peldinu velk…. Un # healingtime- drizam sak sajust sevi pec berniem vai kaut ka ta…
Idiote, Tu, goda vārds! Rūtai vismaz ir spēcīga, mīloša ģimene. Salīdzināji divus nesalīdzināmus lielumus.Kate9 @ 02.03.2025 11:27Dvinska jau par Vucenu 2 paaartop
Rietumusawle @ 01.03.2025 23:06
Neesmu redzējusi tiktok un viņiem nesekoju, bet Pilates aizsācējs bija vīrietis. Nesaprotu šeit šo Pilates pasniegšanu kā tikai OK sievietēm?
No malas izskatās,ka viņš ir zem Evijas tupelesmokabezpiena @ 02.03.2025 11:38
Man pilnīgi vienalga par tām pilatēm, ja godīgi, bet es negribētu, lai mans vīrietis filmē sevi uz pilašu dēļa un taisa tādus tiktokus. Manu pa pusei konservatīvo prātu tādi vīrieši atbaida. Un vēl tas, ka viņš iesaistās viņas girly saturā, iet uz tām procedūrām… man personīgi tiešām nepatīk tādi vīrieši. Bet katram jau savs. ?
mokabezpiena @ 02.03.2025 11:38
Man pilnīgi vienalga par tām pilatēm, ja godīgi, bet es negribētu, lai mans vīrietis filmē sevi uz pilašu dēļa un taisa tādus tiktokus. Manu pa pusei konservatīvo prātu tādi vīrieši atbaida. Un vēl tas, ka viņš iesaistās viņas girly saturā, iet uz tām procedūrām… man personīgi tiešām nepatīk tādi vīrieši. Bet katram jau savs. ?
priekškam jāsalīdzina divi nesalīdzināmi cilvēki?Džinga @ 02.03.2025 12:02
Labāk tā nekā vīrišķīgais Nauris Didrihsons skinny legingos un kažociņā