ModžoDžodžo @ 28.02.2025 15:50Apakšējā lūpa šķība, nekustās simetriski. Un ar seju kkas izdarīts, šausmīgi nostiepta, tāds ANGRY BIRDS VIBE
KruelllA @ 28.02.2025 14:54Danenbergsone , strādāt neesi mēģinājusi ,tad nebūs jāsit cūciņas lai nopirktu ēst . Tomēr divi bērni ,kas jānodrošina un ja jau nekas nekrīt ko gaisa ,tad kāpēc tā jāskrien pakaļ Edgara vecākiem ,visur kur tie pārceļas , no pakaļas Edgars ar sievu skrien .
Un vai kādam skauž Viņu dzīve un šķiet luksus?
Sasmējos ,kad šī reklamēja ,sakot ,ka jautā ieteikt kādu ceļojumu aģentūru . Tik tiešām danenbergsone , kas gadiem ceļoja tikai uz Turciju un ne grama no pasaules neredzējusi vairāk kā tikai all inclusive . Un ko skaust , to ka iepērkas zarā , kas Spānija ir viena līmeni ar h&m Latvijā , šeit gan viņa tik bieži neiepirkas zarā . A nu jā, jo Lv tas jau skaitās mazliet augstākas klases veikals un nebija pa kabatai mūsu influencerei ,te tik pepco,sinsay un shein bija
Viņai kaut kas ar to dzīvi nogājis greizi. Toties Greifāne ASV atkal apprecējusies!Mia6 @ 28.02.2025 16:58Šomase Tiktokā izleca live, paskatījos video, nu tāda dīvaina palikusi.. pat nezinu. Tāda itkā pozitīva bet kautkas tur kopumā šķiet divains , es nezinu, vai arī es dīvaina ?
Jēziņ, runājot viena puse galīgi šķība. Atkal salaidusi kādu ml ar filleri. Lai uzlabotu vizuālo, var pietikt arī ar pašu minimumu, lai izskatītos estētiski, bet nu te jau par daudz.. un pašai šķiet skaisti?ModžoDžodžo @ 28.02.2025 15:50Apakšējā lūpa šķība, nekustās simetriski. Un ar seju kkas izdarīts, šausmīgi nostiepta, tāds ANGRY BIRDS VIBE
ModžoDžodžo @ 28.02.2025 15:50Apakšējā lūpa šķība, nekustās simetriski. Un ar seju kkas izdarīts, šausmīgi nostiepta, tāds ANGRY BIRDS VIBE
Mia6 @ 28.02.2025 16:58Šomase Tiktokā izleca live, paskatījos video, nu tāda dīvaina palikusi.. pat nezinu. Tāda itkā pozitīva bet kautkas tur kopumā šķiet divains , es nezinu, vai arī es dīvaina ?
Merilda @ 01.03.2025 12:03Kristiana Lasmane taisīja krūšu operāciju, jo iepriekšējā operācijā viņai uztaisīja šķības krūtis, bet es arī tagad redzu lielu asimetriju ?
cory @ 01.03.2025 06:23Man liekas, ka Vizlas BFF Peinere sev arī aktīvi fotošopē sejas vaibstus. Jaunākajā bildē ar Žani, tur tāda dīvaina krekla kroka, tieši apkārt Alīnas zodam. Turklāt man viņas seja bildēs, kur viņa ietagota, izkatās daudz apaļāka un bez izteiktiem kauliem, kā tajās instagram iepozētajās bildēs.
Džinga @ 01.03.2025 18:04
Bet tas taču ir loģiski, ka apzināti pozējot mēs varam izskatīties daudz labāk kā random instagram storijā. Es arī varu sapozēt tā, ka izskatās smuks zods, tievas kājas, bet paralēli vīrs mani var nobildēt kā meža trolli. :D
Pinko @ 01.03.2025 20:05Evijafo to savu vīru par riktīgu mīksto pataisa. Tā jau no viņa jūtams tāds krāpēja vaibs,tagad vēl vairāk. Nez,nepatīk, katru reizi noskurinos kā parādās viņas storijos viņš?♀️