yay @ 26.02.2025 21:17
Es šeit bieži esmu lasījusi, ka Leldi uzskata par ļoti skaistu. Es,personīgi, nesaskatu. Es saprotu, ka nav banknote, lai visiem patiktu. Mans subjektīvais viedoklis, pati neesmu nekāda miss universe, aizveros.
Mākoņu Dejotāja @ 27.02.2025 12:34
Piekrītu.
Nekad nav paticis viņas izskats un sevišķi pēc visām operācijām. Bez kosmētikas un filtriem viņa izskatās uz 50.
Kā arī man viņas personība nekad nav patikusi- vienmēr likusies ļoti iedomīga.
nu cik esmu te lasījusi, tad daudzas te pāspīlē ar vecuma došanu. Nolieciet blakus Leldi un Aneti (Atkal Formā), tiešām izskatās abas vienādi.Džinga @ 27.02.2025 12:36
wtf, 50? Es nesaprotu, jums te dažām brilles jāuzliek vai kas notiek? :D
Es par viņu nefanoju, pilnīgi neitrāla attieksme, bet kā var šitā nolikt sievieti un viņas izskatu? like whaaat?
glorijastasta @ 27.02.2025 12:11Valentīndienas pasākumā Jelinska iereibusi gan pacēla šo tēmu. Citēšu “izpūrusi dzērāja, esmu tik hot salīdzinājumā ar viņu”???? yeah, babe??
Visi,visi,visi kas ir apkārt redz cik izmisusi ir Kristīne.
Magnolija @ 26.02.2025 17:59Lelde Ceriņa bez kosmētikas rīlā , diezgan traks skats.
Viņai taču tikai 32 vēl ?
Nav_vispar @ 27.02.2025 13:00Evelīna, ja reiz Tu atbildi uz mūsu rakstīto, pasaki lūdzu, ko Tu domā brīdī, kad slima ej uz restorānu? Tiešām, tiešām vienalga par apkārtējiem? Jeb trūkst zināšanu par to, ka vīrusi ir lipīgi? Mani tiešām interesē ko domā cilvēki, kuri tā dara. :)
Par brīvo laiku un darbu... Par to vari nesatraukties. Man un domāju daudzām dāmām šeit ir gana labi amati. Es, piemēram, te ielūkojos kafijas pauzē un pusdienlaikā, kas tur slikts?
Ahhhaha, nu nevajag jau tik traki murgot 😁😁😁Lauva1994 @ 27.02.2025 12:59nu cik esmu te lasījusi, tad daudzas te pāspīlē ar vecuma došanu. Nolieciet blakus Leldi un Aneti (Atkal Formā), tiešām izskatās abas vienādi.
Standby @ 27.02.2025 15:30
Padomā no citas puses. Vīrusi, baktērijas ir visur. Cilvēks ir pielāgojies dzīvei ar tiem, imunitāte saucās. Ja es neietu uz skolu dienās, kad klepoju, iespējams joprojām mācītos 5.klasē. Ja tev bail saslimt, tad neej uz publiskām vietām vīrusu sezonā, velc masku utt. Te ir divas puses. Iespējams tev jāstiprina imunitāte nevis kādas jāsēž mājās.
Ejot uz sabiedriskām vietām es rēķinos, ka varu saslimt, varu paklupt, mani var sabraukt auto uz ceļa.
Aiziet mīnusu maratons.
Standby @ 27.02.2025 15:30
Padomā no citas puses. Vīrusi, baktērijas ir visur. Cilvēks ir pielāgojies dzīvei ar tiem, imunitāte saucās. Ja es neietu uz skolu dienās, kad klepoju, iespējams joprojām mācītos 5.klasē. Ja tev bail saslimt, tad neej uz publiskām vietām vīrusu sezonā, velc masku utt. Te ir divas puses. Iespējams tev jāstiprina imunitāte nevis kādas jāsēž mājās.
Ejot uz sabiedriskām vietām es rēķinos, ka varu saslimt, varu paklupt, mani var sabraukt auto uz ceļa.
Aiziet mīnusu maratons.
akul12 @ 27.02.2025 16:07Ja bail no klepus jāsēž mājās, cietēji, kas brēc par aplipinātājiem vienā maisā bāžami.
Nav_vispar @ 27.02.2025 16:21
Pēc Tavas loģikas - veselajiem jāsēž mājās, lai slimie var iet sabiedrībā?
akul12 @ 27.02.2025 16:29
Izejot sabiedrībā jāapzinās riski, saslimt vari arī no ēdiena vai no kā cita.