Skandalalert @ 18.02.2025 09:32Threads ir profils ‘pirmo_reizi’ vai kkas tamlīdzīgs, kur apaksa ir kip grūtniece, es nesaprotu, tur kāds trollo vai nopietni to visu raksta, tads wtf
Te lielai daļai patīk ticēt tam, ko pašas izdomājušas, bez jebkāda pamatojuma, fakta vai pierādījuma. Tik “man māsas draudzenes kaķene teica, ka Armands viņai raksta/paskatījās/piemiedza ar aci” un klača uz līdzenas vietas gatava un forumā lapas tik griežas. Noskatījos sarunu, Armandam noteikti ar sevi vēl ir ko strādāt, bet tas, ka viņš pats apzinās problēmu un iet uz terapijām jau ir solis uz labo pusi, kaut vai priekš sevis. Un tad es nesaprotu - Danenbergsone ieliek Ig, cik viņi ideāls pāris, mīl viens otru utt, te visas kā viena ķērc, ka liekuļi, lai parāda patiesību. Tagad Simsoni aiziet uz raidījumu un izstāsta kāda viņiem ir realitāte, cik grūti pēdējie gadi bijuši un atkal visas kā viena - nesaprotu, kapec viņi tur gāja, kāpēc tādas lietas jānes uz āru. Nu tak определитесь. Ka tik padirst diršanas pēc.Rora @ 20.02.2025 12:07
Laikam runājat par to, ko Virsnīte teica raidījumā "to sauc par klačošanos". Ja jūs to zināt, apgalvojums "visi zina" ir, maigi sakot, pārāk skaļi teikts. Neko nezinu, un, ja godīgi, negribu zināt. Esmu ar Armandu kopā projektos strādājusi, ir bijuši arī kopīgi tusiņi, un nekad neesmu redzējusi to, par ko jūs runājat. Pat uz to pusi ne. Bet jums jau labāk zināms.
brunettte @ 20.02.2025 19:42Te lielai daļai patīk ticēt tam, ko pašas izdomājušas, bez jebkāda pamatojuma, fakta vai pierādījuma. Tik “man māsas draudzenes kaķene teica, ka Armands viņai raksta/paskatījās/piemiedza ar aci” un klača uz līdzenas vietas gatava un forumā lapas tik griežas. Noskatījos sarunu, Armandam noteikti ar sevi vēl ir ko strādāt, bet tas, ka viņš pats apzinās problēmu un iet uz terapijām jau ir solis uz labo pusi, kaut vai priekš sevis. Un tad es nesaprotu - Danenbergsone ieliek Ig, cik viņi ideāls pāris, mīl viens otru utt, te visas kā viena ķērc, ka liekuļi, lai parāda patiesību. Tagad Simsoni aiziet uz raidījumu un izstāsta kāda viņiem ir realitāte, cik grūti pēdējie gadi bijuši un atkal visas kā viena - nesaprotu, kapec viņi tur gāja, kāpēc tādas lietas jānes uz āru. Nu tak определитесь. Ka tik padirst diršanas pēc.
Viņiem nemaksā par to, ka piedalās raidījumā. Par TV un ig piekritīšu, loģiski, ka zem tā stāv nauda. Kurai atpazīstamai ig personai zem visiem postiem nestāv nauda? Nevienai. Un viņi jau tieši to arī pateica, ko Tu jau minēji - ig viņi uztaisa skaistas ģimenes bildes un uz raidījumu arī gāja ar domu parādīt, ka viss nav tik rožains. Viņi tomēr ir viens no retajiem pāriem, kas nekunās un nebaidās to publiski atzīt, jo dzīve ir dzīve tomēr. Ja skatījies raidījumu, tad dzirdēji gan no Ivetas, gan Armanda, ka viņiem ir katram savs uzņēmums un ir reizes, kad Armands no Ivetas aizņemas naudu. Re, atkal tas pats - “pati izdomāju un pati ticu”, kas Tev liek domāt, ka Ivetai nav ienākumu? Esi viņas finanšu konsultante? :)Fargerike @ 20.02.2025 20:11
Nepiekritīšu. Simsoni IG sevi pasniedz, kā ideālo ģimeni un pēc tam paši cepas, ka saņem pārmetumus, jo IG neesot īstā dzīve. Bet kas tad ir tā īstā dzīve un kāds mērķis ir tādam IG kontam???
Pārdzīvo par saviem bērniem, ja vecāku dēļ negācijas saņem, bet paši velkas uz raidījumu ķidāt attiecības. Tad kāds bija mērķis šim raidījuma apmeklējumam?
Vai tik visa apakšā nav nauda. Naudas dēļ iekrita depresijā, jo saprata, ka sūdi vagā un piķis ir beidzies, naudas dēļ taisa savu ideāli IG kontu, lai saņemtu sadarbības, šī paša algoritma dēļ lien TV attiecības ķidāt un šī paša iemesla dēļ nešķiras, jo Ivetai jau darba un patstāvīgu ienākumu nav..
brunettte @ 20.02.2025 20:44Viņiem nemaksā par to, ka piedalās raidījumā. Par TV un ig piekritīšu, loģiski, ka zem tā stāv nauda. Kurai atpazīstamai ig personai zem visiem postiem nestāv nauda? Nevienai. Un viņi jau tieši to arī pateica, ko Tu jau minēji - ig viņi uztaisa skaistas ģimenes bildes un uz raidījumu arī gāja ar domu parādīt, ka viss nav tik rožains. Viņi tomēr ir viens no retajiem pāriem, kas nekunās un nebaidās to publiski atzīt, jo dzīve ir dzīve tomēr. Ja skatījies raidījumu, tad dzirdēji gan no Ivetas, gan Armanda, ka viņiem ir katram savs uzņēmums un ir reizes, kad Armands no Ivetas aizņemas naudu. Re, atkal tas pats - “pati izdomāju un pati ticu”, kas Tev liek domāt, ka Ivetai nav ienākumu? Esi viņas finanšu konsultante? :)
Fargerike @ 20.02.2025 21:30
Uz raidījumiem jau neiet, jo kāds maksā. Tas ir lēts veids, kā celt popularitāti un kačāt IG algoritmu.
P.s. kas tad Tu mums te esi- Ivetas psihologs, ka tā uztraucies par finanšu speciālistiem?? Kā redzams, teksta redaktors Simsonu pārim neesi, jo nespēj izlasīt, ka rindkopa sākas ar minējumu un pieļāvumu, nevis apgalvojumu.
Ainulai @ 20.02.2025 13:38Bet ūsiņš viņai māju Apē būvē, kā lai pamet un aiziet? Štrunts, labāk skries un terapijām un kļūs aizvien neirotiskāja, ka tik māja Apē!
*Dārta @ 20.02.2025 23:21
Vai tad nebija tā, ka viņa nemaz negribēja to māju, brt gan vīrs?
nevis negribēja, bet viņa ir enkurs, kura nepatīk straujas idejas, savukārt vīrs ir impulsīvs, ieraudzīja sagribēja.*Dārta @ 20.02.2025 23:21
Vai tad nebija tā, ka viņa nemaz negribēja to māju, brt gan vīrs?
BURUNDUKS iignais @ 20.02.2025 23:42nevis negribēja, bet viņa ir enkurs, kura nepatīk straujas idejas, savukārt vīrs ir impulsīvs, ieraudzīja sagribēja.
ko tu sacepies? Viņa pati izvēlējusies translēt savu dzīvi IG. Nevis labāk zin, bet viņa pati labprātīgi visu pasniedz uz paplātes. Jo, jā sadarbības patīk, bet cena šādām izvēlēm ir, ka cilvēki taču atceras, ko esi teikusi un rādījusi. Negribi, lai tevi apspriež, nefilmē storijus. Aaa, tad nebūs sadarbības. Zobus nevarēs salabot.. nu tad ir jāaizvēlas, kas labāk patīk.Rora @ 20.02.2025 23:44
Nja.... Kristīne Virsnīte laikam var klusēt, jo te visas visu labāk zina par viņu pašu un viņas vīru. Tik no tā vien, ka viņas "vaina" ir vadīt raidījumu un būt emocionālai. Un, nē, es neesmu Virsnīte vai viņas draudzene. Es viņu knapi pazīstu. Divreiz esam tikušās. Nevaru arī teikt, ka esmu "fanā" par viņu. Bet fascinē šis viss..... Visām viss tik ideāli? Tik ideālas pašas? Tik ideālas laulības? Ak, jel! Paklusējušas būtu!
BURUNDUKS iignais @ 21.02.2025 00:02ko tu sacepies? Viņa pati izvēlējusies translēt savu dzīvi IG. Nevis labāk zin, bet viņa pati labprātīgi visu pasniedz uz paplātes. Jo, jā sadarbības patīk, bet cena šādām izvēlēm ir, ka cilvēki taču atceras, ko esi teikusi un rādījusi. Negribi, lai tevi apspriež, nefilmē storijus. Aaa, tad nebūs sadarbības. Zobus nevarēs salabot.. nu tad ir jāaizvēlas, kas labāk patīk.
sāc ar to, ka pieseko viņai IG.Rora @ 21.02.2025 00:15
Ko tieši viņa "rāda"? Savu ģimenes dzīvi? Savas nesaskaņas vai ko tieši? Es laikam "nefilmēju".
nu tad tev, piemēram, vajadzētu atcerēties, ka 2023.g pavasarī viņa neteica, ka negrib māju, bet ir satraukusies par inpulsīvu lēmumu un ko tas nesīs.Rora @ 21.02.2025 00:27
Jau sen.
BURUNDUKS iignais @ 21.02.2025 00:35nu tad tev, piemēram, vajadzētu atcerēties, ka 2023.g pavasarī viņa neteica, ka negrib māju, bet ir satraukusies par inpulsīvu lēmumu un ko tas nesīs.
Var arī pierakstīt, ja slikta atmiņa.
dies ar tevi, kam tas interesē kā tu savu kontu veido.Rora @ 21.02.2025 00:41
Man ir lieliska atmiņa, tikai es paturu prātā, ka katrs cilvēks, kam es un vēl tie ntie citi, kas "pieseko" kādam IG, ir dzīvs cilvēks. Viņš var runāt un darīt "publiski" kaut ko, bet paturēt sev un savā ģimenē un prātā pavisam ko citu. Man, piemēram, IG ir cieši saistīts ar manu nodarbošanos. Es tur mēdzu runāt gari un plaši savas nodarbošanās kontekstā, pieķerot klāt kādus faktorus iz ikdienas dzīves, taču mana privātā dzīve ir MANA. Un tā ir tieši tāpēc MANA, ka es to paturu pie sevis. Bet jūs te spriežat par cilvēkiem pēc tā, ko viņi jums iedod publiski. Nopietni?