IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

10 gadi
Reitings 4144
Reģ: 22.11.2013
Intervijā nepārprotami redzams, ka Armands joprojām mīl to 15gadīgo Ivetu, kuru satika pirms 30 gadiem, bet Iveta ir vienkārši izaugusi un piekususi no tā visa.
Kā arī šis ir kārtējais pierādījums insta vs reality. Instagramā sapņu pāris un paraugģimene, kas visu laiku posto kopbildes utt, bet realitātē TV ēterā atzīst,ka nemīl un nerunā.
19.02.2025 16:24 |

Reitings 2048
Reģ: 29.10.2024
Simsons jau vienmēr licies tāds "stilīgais". Vīrietis,kas arī 60 gados sevi uzskatīs par modernu, stilīgu, iekārojamu, seksīgu, baigo ķērienu, bet viņš ir onkulis...
Kā tīnis, bet viņa sieva liekas pieaugušāka, atbilstoši savam vecumam. Vismaz ārēji. Personīgi nepazīstu. Man vienmēr licies, ka viens ģimenē lec un dragā apkārt, kamēr otrs ir kā normāls pieaugušais.
19.02.2025 16:34 |

Reitings 2048
Reģ: 29.10.2024
kārtējais pierādījums insta vs reality.

Es par šo nesen lasīju arī Threads, par to kā cilvēki krāpjas liekot laimīgās bildes IG un īstenībā strīdas un kā tas ir kaut kāds pierādījums kaut kam.
Es nezinu kā jūs, bet man, piemēram, reāli neinteresē kā un par ko, kurš pāris kašķējas un par ko kurš bimbā spilvenos un Ig nelasītu par to, ka kādas vīrs izmētā zeķes vai šļūc uz visām debess pusēm.
Ja jūs, cilvēki, ejiet sociālajos tīklos skatīties uz citu neveiksmēm, kašķiem, tad kaut kas jums te pašām nav kārtībā ar galvu. Reku Beitika jau bimbā ekrānā un visiem besij. Ģimenes bildes liek - atkal slikti, kaut ko kādam pierāda.
Ģimene noteikti ir laimīga arī šad tad un pāri arī un ja tie izvēlas ielikt kādu pozitīvu bildi, neko nevienam nepierāda par sadzīvi kopumā. Tas man liekas tieši slimi, skatīties kāda laimīgās ģimenes foto un domāt, kā īstenībā noteikti viņi nav laimīgi un riebjas viens otram, un ģimenē visi ir nelaimīgi.
Ko tieši cilvēki meklēt tajā Instagramā ieejot? Man tas vienmēr asocējies ar bilžu albumu.
19.02.2025 16:42 |

Reitings 368
Reģ: 03.11.2019
Mam Iveta vienmēr likusies ļoti pašapzinīga sieviete, lai gan vizuāli neteiktu, ka ir standarta skaistule, kā arī profesionāli, cik man zināms, neko daudz nav sasniegusi. Tas man liekas simpātiski.
Vai nav tā, ka viņa ir tomēr finansiāli no Armanda atkarīga? Kad viņi runāja par to, ka Armands nekur prom viņu nelaidis, tas patiesība izklausījās diezgan šizo.
19.02.2025 16:46 |

Reitings 1693
Reģ: 31.01.2023
Pō @ 19.02.2025 16:34
Simsons jau vienmēr licies tāds "stilīgais". Vīrietis,kas arī 60 gados sevi uzskatīs par modernu, stilīgu, iekārojamu, seksīgu, baigo ķērienu, bet viņš ir onkulis...
Kā tīnis, bet viņa sieva liekas pieaugušāka, atbilstoši savam vecumam. Vismaz ārēji. Personīgi nepazīstu. Man vienmēr licies, ka viens ģimenē lec un dragā apkārt, kamēr otrs ir kā normāls pieaugušais.
Onkulis jaunietēm, bet 60gadīgam būs ok
lipsinluka @ 19.02.2025 16:16

Tur tā Darja kaut ko bišķiņ pārvērtē. Simsonu attiecības sevi ir izsmēlušas. Kā pārim, ar savstarpēju cieņu. Ja Armands ir daudz pa kreisi laidis Ivetai, ja tā ir taisnība, tad ja Iveta paliek kopā dēļ ģimenes un dēļ tagadējām viņa mentālajām problēmām, tad tā Iveta ir totāli iedzīta stūrī un viņa haoss nav attaisnojums kašķiem utt. Bet šis tiešām ir pārītis, no kura neņemt piemēru, vai arī ņemt, kā nedarīt.
A ko tādām ivetām darīt? Pašai nekā nav, nekas nepieder, izglītības laikam nav. Darbā arī tādu 50gadnieci bez izglītības ne īpaši kādam vajag. Tad nu turas pie sava krāpēja vīra.
19.02.2025 17:17 |

Reitings 7315
Reģ: 20.08.2021
Villanelle @ 19.02.2025 16:46
Mam Iveta vienmēr likusies ļoti pašapzinīga sieviete, lai gan vizuāli neteiktu, ka ir standarta skaistule, kā arī profesionāli, cik man zināms, neko daudz nav sasniegusi. Tas man liekas simpātiski.
Vai nav tā, ka viņa ir tomēr finansiāli no Armanda atkarīga? Kad viņi runāja par to, ka Armands nekur prom viņu nelaidis, tas patiesība izklausījās diezgan šizo.

Man liekas, ka pirms bērniem viņai bija gan tāds nopietnāks darbiņš! Dzima bērni, sievietēm darbs un karjera paliek otrā plānā.
19.02.2025 17:17 |

Reitings 2700
Reģ: 15.09.2023

Nu tādu klasisko darbu viņa nav strādājusi, vienmēr bijusi mājsamniece. Tikai pēdējo gados taisīja kaut kādas krūzītes un kūkas cepa, bet arī tas izskatījās tikai hobija līmenī. Viņa ir pat ļoti atkarīga no Armanda naudas. Kad viņš palika bez darba, tad arī viņam bija ļoti lielas mentālās veselības problēmas, jo jāuztur vienam liela ģimene. Bet kā pāris, vienmēr abi likušies pa gaisiem, Armands vispār atstāj ļoti pretīga cilvēka iespaidu, savu auto viņš ir licis kur pagadās, gan invalīdu stāvvietās, gan citur kur nedrīkst. Vēl nesen bija sižets, kur vienā un tajā pašā vietā, kur jābrauc uz 30kmh, viņa sieva vairākas reizes braukusi uz vismaz 60kmh un salasīju sodus 200 eiro. Visus gadus, kad viņiem bija problēmas attiecībās, uz āru viņi centās izlikties labāki nekā ir patiesībā, tās Ivetas pārsaldās "ģimenes" bildes, nesaprotu priekš kam. Kārtējie Instagram upuri, kuri grib skaistas bildītes, tas nekas, ka aizkadrā dzīve brūk kopā.
19.02.2025 17:24 |

10 gadi
Reitings 12698
Reģ: 15.03.2012
Saistībā ar Simsonu paraugģimenes aizspogulijas atklāšanos, patiešām gaidu Danenbergsonu skeletu iznākšanu no skapja. Kretinē tas mēs te tādi uķi puķi Spāāānijā, bet jūs tur LV visi nīgri un nelaipni. Un cik labi tomēr, ka mūsdienās ir iespēja tādiem vissirslikti.lv pamest šo valsti, redz, cilvēki viņai te rindā stāvot burkšķot un noskaņojumu bojājot
19.02.2025 18:03 |

Patīk
Reitings 2897
Reģ: 03.11.2023
Pō @ 19.02.2025 16:42

Es par šo nesen lasīju arī Threads, par to kā cilvēki krāpjas liekot laimīgās bildes IG un īstenībā strīdas un kā tas ir kaut kāds pierādījums kaut kam.
Es nezinu kā jūs, bet man, piemēram, reāli neinteresē kā un par ko, kurš pāris kašķējas un par ko kurš bimbā spilvenos un Ig nelasītu par to, ka kādas vīrs izmētā zeķes vai šļūc uz visām debess pusēm.
Ja jūs, cilvēki, ejiet sociālajos tīklos skatīties uz citu neveiksmēm, kašķiem, tad kaut kas jums te pašām nav kārtībā ar galvu. Reku Beitika jau bimbā ekrānā un visiem besij. Ģimenes bildes liek - atkal slikti, kaut ko kādam pierāda.
Ģimene noteikti ir laimīga arī šad tad un pāri arī un ja tie izvēlas ielikt kādu pozitīvu bildi, neko nevienam nepierāda par sadzīvi kopumā. Tas man liekas tieši slimi, skatīties kāda laimīgās ģimenes foto un domāt, kā īstenībā noteikti viņi nav laimīgi un riebjas viens otram, un ģimenē visi ir nelaimīgi.
Ko tieši cilvēki meklēt tajā Instagramā ieejot? Man tas vienmēr asocējies ar bilžu albumu.

Pilnībā piekrītu
19.02.2025 18:04 |

Reitings 368
Reģ: 03.11.2019
LabaDabaDa @ 19.02.2025 14:13

Kāpēc tev liekas, ka būt kopā ar Porziņģi ir nenormāli aizraujoši? Viņš noteikti ir labs džeks un viņam ir daudz naudas, bet vismaz manās acīs tas nevienu nepadara par interesantāko cilvēku universā.
Es biju drīzāk domājusi par ceļojumiem, dizaineru drēbēm, dārgiem restorāniem u.t.t.
19.02.2025 18:04 |

10 gadi
Reitings 13123
Reģ: 21.03.2014
Palmumāja2 @ 19.02.2025 13:48
Armands ir tāds liels puika veca vīra ādā. Dincis, Pacis, Odris, vecene, dibens, šmotkas. Atstāj nenobrieduša cilvēka iespaidu. Un es saprotu, ka ir grūti, ja stiprais plecs, vīrietis, iekrīt depresijā. Viņa iskatās morāli un fiziski nogurusi no tām attiecībām
leksika kā Kivičam
19.02.2025 18:41 |

Reitings 721
Reģ: 03.04.2024
Vai dr Skuja ar nav šķīrusi laulību??? Noprotu ka ir.
19.02.2025 19:07 |

Reitings 721
Reģ: 03.04.2024
Dakteri Skuju iepazinu caur Janovskas profilu.
Jauka dr!
19.02.2025 19:52 |

Reitings 2513
Reģ: 05.07.2024
Pilgrim @ 19.02.2025 17:17
Onkulis jaunietēm, bet 60gadīgam būs ok A ko tādām ivetām darīt? Pašai nekā nav, nekas nepieder, izglītības laikam nav. Darbā arī tādu 50gadnieci bez izglītības ne īpaši kādam vajag. Tad nu turas pie sava krāpēja vīra.
ir kaut kur informācija, ka viņai nav izglītība?
19.02.2025 20:28 |

Reitings 95
Reģ: 04.01.2024
https://arigotoro.com
:)))
19.02.2025 21:10 |

Reitings 463
Reģ: 12.02.2025

Patiesībā Iveta ir ļoti atplaukusi, interesanta personība. Noteikti patiktu arī citiem vīriešiem. Par to, ka tas izklausījās šizo, publiski paziņot, ka sievu vaļā nelaidīšot un cīnīšoties, piekrītu. Sievai jau nākas piekrist un publiski teikt, ka saglabāt ģimeni ir svarīgi. Ko ta viņai citu teikt pēc Armanda gājiena,kur vēl tagad publiski paziņoja, ka būtu sev galu atņēmis, ja nebūtu palīdzības utt. Iedomājaties, ar kādu slogu Ivetai būs jādzīvo, jo nedod dievs, šim atkal depresija saasināsies, kad viņa aizietu vai izšķirtos. Iedzīta strupceļā.
19.02.2025 21:57 |

Reitings 474
Reģ: 13.07.2023
Amnile @ 19.02.2025 16:24
Intervijā nepārprotami redzams, ka Armands joprojām mīl to 15gadīgo Ivetu, kuru satika pirms 30 gadiem, bet Iveta ir vienkārši izaugusi un piekususi no tā visa.
Kā arī šis ir kārtējais pierādījums insta vs reality. Instagramā sapņu pāris un paraugģimene, kas visu laiku posto kopbildes utt, bet realitātē TV ēterā atzīst,ka nemīl un nerunā.
es ar noskatījos. Man vairāk izskatījās, ka Armanda ego neļauj viņam atteikties no viņas. Ar tevi par maz, bet bez Tevis sri negribu. Ja tik ļoti apsēsts ar seksu, tad pēc viņa loģikas, gan jau pati vainīga, ka jāskatās apkārt, bet tā māju sajūtā ir sievā. Zinu tādus tipiņus. Tik ļoti vajag to kotlešu cepēju, bet acis tik skrien apkārt. Un tai trakajai greizsirdībai noteikti ir arī pamats. Bet Iveta līkas ļoti sakarīga, novēlu viņai atrast mieru un harmoniju savā dzīve, ne tikai “glābt” mūžīgo deprešņaku. Jo šķiršanas noteikti būs labs attaisnojums nākamajai bedrei
19.02.2025 22:25 |

Reitings 12371
Reģ: 27.11.2023
Krizdole @ 19.02.2025 18:03
Saistībā ar Simsonu paraugģimenes aizspogulijas atklāšanos, patiešām gaidu Danenbergsonu skeletu iznākšanu no skapja. Kretinē tas mēs te tādi uķi puķi Spāāānijā, bet jūs tur LV visi nīgri un nelaipni. Un cik labi tomēr, ka mūsdienās ir iespēja tādiem vissirslikti.lv pamest šo valsti, redz, cilvēki viņai te rindā stāvot burkšķot un noskaņojumu bojājot
neburkšķ, jo viņa neko nesaport, pus gada laikā nav no valodas pilnīgi neko iemācījusies
19.02.2025 22:45 |

Reitings 386
Reģ: 07.12.2024
lipsinluka @ 19.02.2025 21:57

Patiesībā Iveta ir ļoti atplaukusi, interesanta personība. Noteikti patiktu arī citiem vīriešiem. Par to, ka tas izklausījās šizo, publiski paziņot, ka sievu vaļā nelaidīšot un cīnīšoties, piekrītu. Sievai jau nākas piekrist un publiski teikt, ka saglabāt ģimeni ir svarīgi. Ko ta viņai citu teikt pēc Armanda gājiena,kur vēl tagad publiski paziņoja, ka būtu sev galu atņēmis, ja nebūtu palīdzības utt. Iedomājaties, ar kādu slogu Ivetai būs jādzīvo, jo nedod dievs, šim atkal depresija saasināsies, kad viņa aizietu vai izšķirtos. Iedzīta strupceļā.

Piekrītu šim. Iveta ir skaista, interesanta un daudzpusīga sieviete, kura šobrīd, visticamāk, ir ļoti, ļoti apjukusi. Viņš ar to savu depresiju viņu faktiski ir iedzinis stūrī. Jo ir jau skaidrs, ka, ja viņam ir depresija, ja viņa aizies.... tā būs viņas "atbildība". Tas, kas man "iegriezās" ausīs bija, ko viņš pašā sākumā teica (un es domāju, kādam jābūt vīrietim, lai to publiski pateiktu) - "princeses var būt, bet karaliene ir viena"... Visi saprata. Paldies. Priekškars aizveras. Kā Ivetai pēc tā bija justies.... Vienkārši fui.
19.02.2025 22:54 |

10 gadi
Reitings 12698
Reģ: 15.03.2012
amareto @ 19.02.2025 22:45
neburkšķ, jo viņa neko nesaport, pus gada laikā nav no valodas pilnīgi neko iemācījusies

Tas par LV, te visi burkšķot, Spānijā, protams, visi jauki. Bet par valodu, kafijas krūzi fotogrāfējot jau valodu nevajag un visu tāpat nokārto Edgars vai meitenes
19.02.2025 23:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits