Elizabeteeee @ 17.02.2025 00:34
Visticamāk nē, jābūt darbībām nosauktām kas attiecas uz tavu karti
Kāda mēģināja jautāt citus jautājumus? Kā interpretē?
Par naudu un astroloģiju piemēram
Gribu uzzināt arī par numeroloģiju, bet tur galīgi nesaprotu ? tur der dzimšanas datums vai vajag klāt laiku?
CallMeAnnika @ 16.02.2025 22:19Kā cilvēki pavelkas un maksā 150 eiro par kaut ko šādu? :D
pareizi viss bija, rakstīja par mājām un 2025.progozi. vienīgi man tas īpaši neinteresē, lai gan, liekas, ka diezgan precīzi iezīmēja tendences.Elizabeteeee @ 17.02.2025 00:34
Visticamāk nē, jābūt darbībām nosauktām kas attiecas uz tavu karti
Kāda mēģināja jautāt citus jautājumus? Kā interpretē?
Par naudu un astroloģiju piemēram
Gribu uzzināt arī par numeroloģiju, bet tur galīgi nesaprotu ? tur der dzimšanas datums vai vajag klāt laiku?
Terra Incognita @ 17.02.2025 08:29
Galvenais produkts ir nevis tas fails, bet agresīvs mārketings. Tas pats ar Uresinu, Kudrjašovu un visām pārējām. Tā "informācija", ko viņas dod, ir diezgan otršķirīga. Piemēram, Uresina vispār vairs necenšas un tagad posto "ja esi dzimusi X datumā, tad tu esi..." tipa saturu, no kura kaut ko jaunu varētu uzzināt varbūt pamatskolnieces. Galvenais ir pārliecināt pircēju par divām lietām. Pirmkārt, ka pārdevēja zina kaut kādu lielo patiesību, ko nezini tu. Otrkārt, ka uzpūstās cenas ir pamatotas – enerģijas apmaiņa, tu nedrīksti taisīt enerģētisko parādu, tu pacelsi savu dzīvi jaunā līmenī un tā tālāk. Neviena no šīm abām lietām nav taisnība.
man tas pats ir pret Vizlu - žēlums. Nemāku izskaidrot, bet tiešām žēl. Bija miljonāra draudzene, ceļojumi, drēbes, ASV un viss pārējais, ka tika. Draudzene Estere vairs nav best friend since 2012. Ar Felipi arī. Vai pati Vizla norobežojās vai kaut kas ar to, ka visi komunicē ar Sookie? Tagad arī Alīnai bildes un storiji ar Sookie. Sākusi viņai sekot. Pieļauju, ka Vizlai sāp.abcddd @ 15.02.2025 21:52Kāda varbūt zina, kāpēc Vizla vairs nedraudzējās ar bijušo, nešķiramo draudzeni Esteri? Nedaudz žēl Vizlu, visu pazaudēja ?
Happyminka @ 17.02.2025 11:20man tas pats ir pret Vizlu - žēlums. Nemāku izskaidrot, bet tiešām žēl. Bija miljonāra draudzene, ceļojumi, drēbes, ASV un viss pārējais, ka tika. Draudzene Estere vairs nav best friend since 2012. Ar Felipi arī. Vai pati Vizla norobežojās vai kaut kas ar to, ka visi komunicē ar Sookie? Tagad arī Alīnai bildes un storiji ar Sookie. Sākusi viņai sekot. Pieļauju, ka Vizlai sāp.
lipsinluka @ 17.02.2025 09:39
Par Jeļenu Uresinu vispār vairs nav ko teikt. Tā reklamēja savas bagātības manifestācijas kā vienīgo lielo dzīves iespēju. Tagad numeroloģiju. Bet atkārtošos, meitenes, nu iemācieties rīkoties ar Chat gpt un jūs iegūsiet precīzu informāciju gan par savām dzimšanas kartēm un mājām, gan numeroloģijā. Paeksperimentējiet kā jautāt. Visu varat latviešu valodā. Jebko, ko nemākat vai nesaprotiet, jautājiet Chat gpt un pilnīgi jebko jums atbildēs soli pa solim. Esmu visiem tuviniekiem visu precīzi aprēķinājusi un noteikusi.
Un piekrītu autorei par agresīvo mārketingu.
KruelllA @ 17.02.2025 09:10Kādam varbūt kaut kas pa Elīnu Herbertu zināms ? Viņai vecākais dēls ir no cita vīrieša ? Kāds zin kāpēc izšķiras ? Un kāpēc tagad ar tādu steigu pārcelas uz Spāniju ? Un ko viņa vispār pa dzīvi dara? Tā vien šķiet , ka visi šeit aizlaidušies no Lv , jo te saka briest kaut kari sudi
jā, pret chatgtp jāizturas kritisku, tur tiešām nevar apgalvot, ka 100% taisnība. Vairākas reizes esmu saņēmusi nekorektas atbildes un norādījusi, ka tā nav. Jo Gtp jau analizē internetā atrodamo informāciju, tur tās arī pa pilnam ir nepilnīga, sagrozīta un nepatiesa. Tāpēc apgalvot, ka tā vienmēr ir taisnība nevar un jāskatās kritiski.Džinga @ 17.02.2025 11:26
Man nepareizi noteica mēness zīmi, kad palaboju viņš piekrita un izlaboja. Tur var būt arī kļūdas
KruelllA @ 17.02.2025 09:09Kāpēc Danenbergsone tā uzsver ka nelieto alkoholu ? Bet tāpat dzer visādus bezalko dzērienu ,kāpēc nevar vienkārši dzert teju ,ūdeni ,limonādi? Tāpat psiholoģiski prasās to alkoholu . Goda vārds šķiet , ka viņa jūtas pārāka ar to ,ka jau gadu nelieto alkoholu .
Happyminka @ 17.02.2025 11:20man tas pats ir pret Vizlu - žēlums. Nemāku izskaidrot, bet tiešām žēl. Bija miljonāra draudzene, ceļojumi, drēbes, ASV un viss pārējais, ka tika. Draudzene Estere vairs nav best friend since 2012. Ar Felipi arī. Vai pati Vizla norobežojās vai kaut kas ar to, ka visi komunicē ar Sookie? Tagad arī Alīnai bildes un storiji ar Sookie. Sākusi viņai sekot. Pieļauju, ka Vizlai sāp.
padalies ar jaukajiem piemēriem, meklēju iedvesmu!Panda6 @ 13.02.2025 20:05
Man šķiet, ka daļa influenceru neapzinās, ka viņu ārpus soctīklu darbības pasaka vairāk par viņiem kā saturs. Esmu atsekojusi tieši šādām madāmām, kas neprot noparkoties, pasveicināt pārdevējus pie kases un pateikt paldies vai dēļ augstprātīgas uzvedības publiskās vietās. Toties ir radies daudz labāks iespaids par citām, kuras dzīvē ir ļoti pieklājīgas un jaukas pret līdzcilvēkiem. Būt influencerim mūsu mazajā Latvijā nav nekāda slava, bet dažas ceļ degunu tik augstu it kā būtu Holivudas aktrises, kuras visi zin. Būt labam cilvēkam ir daudz svarīgāk, un “like” skaits pie ieraksta neatceļ elementāru pieklājību un empātiju pret apkārt esošajiem.
viņa jau gadu dzīvo Spānijā. Aizbrauca, jo uzteica dzīvesvietu un tā vietā, lai meklēju jaunu Latvijā, izdomāja Spāniju.KruelllA @ 17.02.2025 09:10Kādam varbūt kaut kas pa Elīnu Herbertu zināms ? Viņai vecākais dēls ir no cita vīrieša ? Kāds zin kāpēc izšķiras ? Un kāpēc tagad ar tādu steigu pārcelas uz Spāniju ? Un ko viņa vispār pa dzīvi dara? Tā vien šķiet , ka visi šeit aizlaidušies no Lv , jo te saka briest kaut kari sudi
lipsinluka @ 17.02.2025 09:39
Par Jeļenu Uresinu vispār vairs nav ko teikt. Tā reklamēja savas bagātības manifestācijas kā vienīgo lielo dzīves iespēju. Tagad numeroloģiju. Bet atkārtošos, meitenes, nu iemācieties rīkoties ar Chat gpt un jūs iegūsiet precīzu informāciju gan par savām dzimšanas kartēm un mājām, gan numeroloģijā. Paeksperimentējiet kā jautāt. Visu varat latviešu valodā. Jebko, ko nemākat vai nesaprotiet, jautājiet Chat gpt un pilnīgi jebko jums atbildēs soli pa solim. Esmu visiem tuviniekiem visu precīzi aprēķinājusi un noteikusi.
Un piekrītu autorei par agresīvo mārketingu.