IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 1580
Reģ: 07.02.2024
LabaDabaDa @ 13.02.2025 08:41

Jā, Strēle savos video izskatās pēc reālas special snowflake - Latvijā visi dzer, visiem ir problēmas, tikai uz viņu tas nekādi neattiecas, jo viņai viss ir pilnīgi citādāk. Jo viņa ar vīru vispār nedzer, viņi tikai bauda - vienīgie visā valstī.
Patiesībā tāda attieksme arī ir problēma.

Strēle šodien ielikusi video, kur virtuvē gatavo ar skatu uz otru pusi, kur nav redzamas pudeles. Varbūt neapzināti, bet interesanti, pėkšņi pēc aizrādījumiem un teica, ka neko netaisās mainīt.
13.02.2025 15:56 |

Reitings 265
Reģ: 12.02.2025
Tepat @ 13.02.2025 14:34

Kas viņai seko un pērk preci
Tādas pašas dumiķes
Santa sevi pozicionē gudrām sievietēm???

Prece pārcenota un acīmredzami nedod vēlamo efektu, ja apskatās pēdējās viņas posta bildes tuvplānā?
13.02.2025 16:07 |

10 gadi
Reitings 1602
Reģ: 11.04.2010
Sakta @ 13.02.2025 13:05
man arī nagi niezēja pajautāt ?var jau būt ja bija kāda stāsts, kur tad palika, varbūt palaidu garām.. bet finansiāli izdevīgi būtu nopirkt par ziedojumiem ( nopirka un vēl nauda palika pāri) un tad tomēr nodot gaļā. Es nezinu vai tā bija, tikai minu?

Katrā ziņā nebrīnītos, jo nekāds dzīvnieku glābējs viņš nav. Viņš ir lauksaimnieks, kurš dzivniekus pats kauj, ēd, pārdod gaļu utt. Nedomāju, ka viņam būtu diža aizture to izglābto govi nodot kautuvē, ja kkas nesaietu.
13.02.2025 17:16 |

Reitings 2504
Reģ: 15.09.2023
Pilgrim @ 13.02.2025 13:16
Ķimene sevi parādīja kā dumju un infantilu sievieti. Bet tas jau tāpat bija skaidrs. ?

Kārtējā Instašmara, nekas vairāk. Vairākas reizes esmu ar viņu bijusi vienā un tajā pašā lielveikala stāvvietā, viņa mēdz noparkoties invalīdu stāvvietās, kaut uz 5 minūtēm, vai mazāk, bet pretīgi. Tas vien parāda viņas intelektu un attieksmi pret pārējo sabiedrību. Jo kundzītei redz grūti normāli nolikt auto, kā to dara pieklājīgi cilvēki, gan jau kājas salūzīs, ja būs jāpaiet daži lieki metri.
13.02.2025 17:31 |

Reitings 2372
Reģ: 18.01.2025
Neesmu Modra advokāts, bet hallo, šitādas spekulācijas un scenāriji, nafig. Negribi neziedo. Uzlika mazliet vairāk, zini, viņš tur teleportējās uz to patversmi? Nekādi citi izdevumi nav, ja. Vai tad viņam jāsedz no savas kabatas? Besī tie gudrie dir*** kuri savā mūžā nav nevienu brīvprātīgo darbu paveikuši.
Visu cieņu viņam, jaunam vīrietim, kurš nodarbojas ar lopkopību/putnkopību. Tā ir nenormāli smaga nozare. Un viņš to vēl dara pietiekami atraktīvā veidā. Bet vienalga atrodas kāds, kurš uzraksta, ka viņš uz vistām lamājies. Nopietni? Varbūt, apmaksājiet psiholgu tām vistiņām?
Var redzēt, ka dzīvnieki viņu mīl un ciena. Tu nevienam kaķim nepiespiedīsi nākt klāt mīļoties, ja tu pret viņu ārpus kameras slikti izturies. Suņi tādā ziņā nav rādītājs, bet kaķi gan. Par kazām un aitām es nezinu, bet tās arī nāk vienmēr priecīgas.
Kur palika govs- nu nomira, ne vienmēr var izglābt, lai arī gribētos..
13.02.2025 17:37 |

Reitings 1531
Reģ: 23.01.2024
GlorijaGrevcova @ 13.02.2025 09:42

Ķimene ir zoss, viņa to varēja izmuldēt vēlāk, kad meitas jau būtu sen kā pieaaugušas, tad viņām būtu pie vienas vietas, ko bohēmiskā kundzīte jaunībā darījusi.
Savukārt, kamēr meitas ir tik mazas, bija ļoti tizli, publiski izkarināt visu netīro veļu, jo tas, par ko 30-40 gadu vecumā ir nospļauties, pamatskolā un pusaudža gados, ir trağēdija un trauma.
Un kāda vispār bija intervijas jēga.

par tādām mātēm kā Ķimene gribas teikt - viņas nemīl savus bērnus, ja tā spēj darīt viņiem pāri, publiski, visu acu priekšā.
13.02.2025 18:14 |

10 gadi
Reitings 4944
Reģ: 09.07.2011
Ķimenes dzīvei līdzi vispār nesekoju, bet diskusijas iespaidā izlasīju Santas interviju, un man arī palika ne tā labākā pēcgarša. Saruna bez jebkādas pievienotās vērtības, kur visu laiku tikai pati sevi apjūsmo - cik es skaista, gudra, bagāta, pašpietiekama un visu dzīvē daru pareizi, kamēr bērnu tēvi ir tie sliktie. Man šķiet, ka tur žurnālistei jau palika neērti viņas vietā. Tieši kāpēc tas viss bija publiski jācilā un jāpasniedz tik arogantā tonī? Acīmredzot, nekā cita, ko stāstīt, viņai nemaz nav.
13.02.2025 18:46 |

10 gadi
Reitings 1038
Reģ: 05.02.2011
glorijastasta @ 12.02.2025 23:21
Visas lielas Roja aizstāves, man jautājums. Ko tā sieviete darīja pie Chris mājās??
Ne velti Rojs izdzēsa, jo saņēma informāciju KUR sieviete atradās:) tāpat arī otra dāma varētu parādīt saraksti kā draud, neliekas mierā un piesien sazin ko. Meitenes, ja puisis jūs uzaicina uz mājām un ar jums pārguļ, tas nenozīmē ka viņam ir pienākums jums vēl rītvakar piezvanīt?
Zēns bauda slavu un meitenes, neesiet muļķes??? man žēl džeka, kurš uz šīm abām durām salauza sirsniņu un ilūzijas par big love. Un tagad staigāt pa Rīgu un bazūnēt, ka nezin kā attapās viņa dzīvoklī. Vizla, Rozīte, Beta gan ir visai priecīgas par chris?

A kur bija info, ka tā čiksa bijusi pie Chris Noah mājās? Bet man jau arī liekas, ka puisis brīvs, kur problēma izklaidēties.
Par Modra pazudušo govi runājot, varbūt, ka maldos, bet šķiet, ka bija kaut kādi storiji, kurš viņš raudāja, ka jāšķiras no govs. Neatceros vai bija runa par iemidzināšanu/ nokaušanu vai kādam citam atdošanu.
13.02.2025 19:27 |

Reitings 4
Reģ: 04.10.2024
Mashka Kakashka @ 13.02.2025 17:31

Kārtējā Instašmara, nekas vairāk. Vairākas reizes esmu ar viņu bijusi vienā un tajā pašā lielveikala stāvvietā, viņa mēdz noparkoties invalīdu stāvvietās, kaut uz 5 minūtēm, vai mazāk, bet pretīgi. Tas vien parāda viņas intelektu un attieksmi pret pārējo sabiedrību. Jo kundzītei redz grūti normāli nolikt auto, kā to dara pieklājīgi cilvēki, gan jau kājas salūzīs, ja būs jāpaiet daži lieki metri.

Man šķiet, ka daļa influenceru neapzinās, ka viņu ārpus soctīklu darbības pasaka vairāk par viņiem kā saturs. Esmu atsekojusi tieši šādām madāmām, kas neprot noparkoties, pasveicināt pārdevējus pie kases un pateikt paldies vai dēļ augstprātīgas uzvedības publiskās vietās. Toties ir radies daudz labāks iespaids par citām, kuras dzīvē ir ļoti pieklājīgas un jaukas pret līdzcilvēkiem. Būt influencerim mūsu mazajā Latvijā nav nekāda slava, bet dažas ceļ degunu tik augstu it kā būtu Holivudas aktrises, kuras visi zin. Būt labam cilvēkam ir daudz svarīgāk, un “like” skaits pie ieraksta neatceļ elementāru pieklājību un empātiju pret apkārt esošajiem.
13.02.2025 20:05 |

10 gadi
Reitings 154
Reģ: 28.01.2013
BURUNDUKS iignais @ 13.02.2025 17:37
Neesmu Modra advokāts, bet hallo, šitādas spekulācijas un scenāriji, nafig. Negribi neziedo. Uzlika mazliet vairāk, zini, viņš tur teleportējās uz to patversmi? Nekādi citi izdevumi nav, ja. Vai tad viņam jāsedz no savas kabatas? Besī tie gudrie dir*** kuri savā mūžā nav nevienu brīvprātīgo darbu paveikuši.
Visu cieņu viņam, jaunam vīrietim, kurš nodarbojas ar lopkopību/putnkopību. Tā ir nenormāli smaga nozare. Un viņš to vēl dara pietiekami atraktīvā veidā. Bet vienalga atrodas kāds, kurš uzraksta, ka viņš uz vistām lamājies. Nopietni? Varbūt, apmaksājiet psiholgu tām vistiņām?
Var redzēt, ka dzīvnieki viņu mīl un ciena. Tu nevienam kaķim nepiespiedīsi nākt klāt mīļoties, ja tu pret viņu ārpus kameras slikti izturies. Suņi tādā ziņā nav rādītājs, bet kaķi gan. Par kazām un aitām es nezinu, bet tās arī nāk vienmēr priecīgas.
Kur palika govs- nu nomira, ne vienmēr var izglābt, lai arī gribētos..
tagd Alma ielikusi, tā jau mēs to kaulus utalizētu, bet pateicoties Modra iesaistei, ar Jūsu palīdzību vedam patversmei.. a nevar tāpat aizvest, bez ziedojumiem, nu labi, saziedot degvielai🤔 par utalizēšanu noteikti ir arī jāmakasā, tas maksājums viņai atkrīt..var jau būt ,ka es kaut ko nesparotu..
13.02.2025 21:13 |

Reitings 2958
Reģ: 10.12.2023
BURUNDUKS iignais @ 12.02.2025 20:06
Strēle nevar likties mierā un raksta, ka viņai pāri par 100 cilvēkiem atbalsta vēstules atsūtījuši par tām alko pudelēm fonā.
Man, īstenībā, ir žēl, ka tik daudzi tolerē alkohola lietošanu un popularizēšanu mazu bērnu bērnu klātbūtnē. Nav jau svarīgi vai tā ir vodka no kakliņa vai viskija baudīšana, rezultāts ir viens un tas pats. Bet tas jau ir arī iemesls, kāpēc ir tik daudz dzērājšoferu, tik daudz cilvēku nodzeras un statistikas ziņā Latvija ir pašā augšgalā, bērni pazūd piedzērušām mātēm un dzērāju Kiviču aicina uz kāzām. Cilvēkiem tas liekas normāli, viņi to ar savu uzvedību iemāca bērniem, un arī viņiem pieaugot tas liksies normāli un tā iet uz riņķi..
bet kāds ta Strēlei liktenis? Aprecēja bagātu vecāku čali. Cerēja, ka nu visi ceļi vaļā. Beigās? Milzīga hipotēka uz kakla. Liels līzings no vīra darba vietas. Patēriņa kredīti ceļojumiem. Es arī ar tādu dzīvi pa vakariem dzertu
13.02.2025 21:29 |

Reitings 265
Reģ: 12.02.2025
Panda6 @ 13.02.2025 20:05

Man šķiet, ka daļa influenceru neapzinās, ka viņu ārpus soctīklu darbības pasaka vairāk par viņiem kā saturs. Esmu atsekojusi tieši šādām madāmām, kas neprot noparkoties, pasveicināt pārdevējus pie kases un pateikt paldies vai dēļ augstprātīgas uzvedības publiskās vietās. Toties ir radies daudz labāks iespaids par citām, kuras dzīvē ir ļoti pieklājīgas un jaukas pret līdzcilvēkiem. Būt influencerim mūsu mazajā Latvijā nav nekāda slava, bet dažas ceļ degunu tik augstu it kā būtu Holivudas aktrises, kuras visi zin. Būt labam cilvēkam ir daudz svarīgāk, un “like” skaits pie ieraksta neatceļ elementāru pieklājību un empātiju pret apkārt esošajiem.

Parakstos zem katra vārda!
Tās dažas it kā influenceres uzvedas kā būtu Holivudas zvaigznes. Tik nepatīkams vaibs un tā augstprātība. Kāpēc viņas domā, ka ir pārākas vai krutākas? Like un sekotāju skaits, kas savākts daudzos konkursos? Nezinu nevienu aktīvu influenceri, kura būtu inteliģenta un labsirdīga, kura nezīmētos ar katru nopirkto somiņu un kurpēm, kuras pēc tam savelk kopā kombinācijā, ka padara par apkaunojumu un centrālrirgus bezstilu. Ok, dažas ir inteliģentas, bet vairumam sen jau atsekoju. Par Ķimeni atnācu ierakstīt, jo žurnāla intervija nošokēja ar viņas tupumu un narcisismu. Sen jau viņai nesekoju insta.
13.02.2025 21:33 |

Reitings 2480
Reģ: 10.09.2021
Vispar Kimenei derētu palasīt ko nozīmē narciss. Tas nav tas kurš apjūsmo sevi, narciss ir kas daudz trakāks. No tādiem pa gabalu, jāmūk prom.
13.02.2025 21:45 |

Reitings 6830
Reģ: 20.08.2021
Spīķei atkal problēmas uz līdzenas vietas. Stāsta un neadekvāti smejas, viņa kaut ko salietojusies? 😆
13.02.2025 22:46 |

Reitings 315
Reģ: 01.03.2022
Nu, re - Modrim jāatpērk sava sēta no Roja, tam arī vāc naudu.
13.02.2025 22:59 |

10 gadi
Reitings 1468
Reģ: 16.01.2013
lipsinluka @ 13.02.2025 16:07

Prece pārcenota un acīmredzami nedod vēlamo efektu, ja apskatās pēdējās viņas posta bildes tuvplānā?

Ķimene jau īstā, kas lieto... matus mazgā visu laiku frizētavās un botoksi ir salaisti, tad jau jebkurš krēms būs gana labs 😀
Man laikam no tās intervijas vairak šokēja, ka palika ar pirmo bērnu stāvoklī nepilngadīga, bet no veča, kas padsmit gadus vecāks, laikam kāds tēta draudziņš bija iekārojis 😁
13.02.2025 23:01 |

Reitings 1531
Reģ: 23.01.2024
lipsinluka @ 13.02.2025 21:33

Parakstos zem katra vārda!
Tās dažas it kā influenceres uzvedas kā būtu Holivudas zvaigznes. Tik nepatīkams vaibs un tā augstprātība. Kāpēc viņas domā, ka ir pārākas vai krutākas? Like un sekotāju skaits, kas savākts daudzos konkursos? Nezinu nevienu aktīvu influenceri, kura būtu inteliģenta un labsirdīga, kura nezīmētos ar katru nopirkto somiņu un kurpēm, kuras pēc tam savelk kopā kombinācijā, ka padara par apkaunojumu un centrālrirgus bezstilu. Ok, dažas ir inteliģentas, bet vairumam sen jau atsekoju. Par Ķimeni atnācu ierakstīt, jo žurnāla intervija nošokēja ar viņas tupumu un narcisismu. Sen jau viņai nesekoju insta.

Daudzas influenceres ir arī izcili dumjas. Queen_Kačiņa šodien storijos dusmojas, ka ir jāmaksā nodokļi no ienākumiem. Jo vairāk viņa pelnot, jo vairāk viņai jāmaksājot. Nabadzīte. Tad jau viņai nav pamata pārmest ex-vīram, ka tas vispār nemaksā uzturlīdzekļus par abām meitām. Jo priekš kam viņam tos maksāt - atbilstoši Kačas loģikai par to, kāpēc viņai būtu valstij jāmaksā nodokļi. Varētu taču visu naudu paturēt sev :D Idiotisma kalngals.
13.02.2025 23:08 |

Reitings 81
Reģ: 06.10.2024
lipsinluka @ 13.02.2025 16:07

Cik vispār viņai gadu
13.02.2025 23:11 |

Reitings 2372
Reģ: 18.01.2025
Happyminka @ 13.02.2025 21:29
bet kāds ta Strēlei liktenis? Aprecēja bagātu vecāku čali. Cerēja, ka nu visi ceļi vaļā. Beigās? Milzīga hipotēka uz kakla. Liels līzings no vīra darba vietas. Patēriņa kredīti ceļojumiem. Es arī ar tādu dzīvi pa vakariem dzertu
man šķiet, ka tie ir viņas vecāki, kuri ir turīgi. Vīra vecākus viņa IG nerāda.. vismaz neesmu piefiksējusi, ka būtu likusi.
13.02.2025 23:19 |

Reitings 357
Reģ: 09.01.2023
Danaja @ 13.02.2025 19:27

A kur bija info, ka tā čiksa bijusi pie Chris Noah mājās? Bet man jau arī liekas, ka puisis brīvs, kur problēma izklaidēties.
Par Modra pazudušo govi runājot, varbūt, ka maldos, bet šķiet, ka bija kaut kādi storiji, kurš viņš raudāja, ka jāšķiras no govs. Neatceros vai bija runa par iemidzināšanu/ nokaušanu vai kādam citam atdošanu.

Mums ir kopīgas paziņas. No sākuma bija cits stāsts, bet pēc tam kad viņš tās meitenes klātbūtnē atnāca ar citu dāmu, tā skandāls visa vakara garumā bija😀 no sākuma pa rīgu virpināja tekstu, ka viņš viņu krāpj, pēc tam ka ir uzmācies😀 tad kad viņš viņai pateica, lai beidz zvanīt un rakstīt, ka turpinājuma nebūs, tā meitene viņam sāka rakstīt, ka viņš viņu tikai izmantojos, ka viņa nemaz neesot gribējusi pie viņa palikt😀😀
13.02.2025 23:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits