LabaDabaDa @ 13.02.2025 08:41
Jā, Strēle savos video izskatās pēc reālas special snowflake - Latvijā visi dzer, visiem ir problēmas, tikai uz viņu tas nekādi neattiecas, jo viņai viss ir pilnīgi citādāk. Jo viņa ar vīru vispār nedzer, viņi tikai bauda - vienīgie visā valstī.
Patiesībā tāda attieksme arī ir problēma.
Tepat @ 13.02.2025 14:34
Kas viņai seko un pērk preci
Tādas pašas dumiķes
Santa sevi pozicionē gudrām sievietēm???
Sakta @ 13.02.2025 13:05man arī nagi niezēja pajautāt ?var jau būt ja bija kāda stāsts, kur tad palika, varbūt palaidu garām.. bet finansiāli izdevīgi būtu nopirkt par ziedojumiem ( nopirka un vēl nauda palika pāri) un tad tomēr nodot gaļā. Es nezinu vai tā bija, tikai minu?
Pilgrim @ 13.02.2025 13:16Ķimene sevi parādīja kā dumju un infantilu sievieti. Bet tas jau tāpat bija skaidrs. ?
GlorijaGrevcova @ 13.02.2025 09:42
Ķimene ir zoss, viņa to varēja izmuldēt vēlāk, kad meitas jau būtu sen kā pieaaugušas, tad viņām būtu pie vienas vietas, ko bohēmiskā kundzīte jaunībā darījusi.
Savukārt, kamēr meitas ir tik mazas, bija ļoti tizli, publiski izkarināt visu netīro veļu, jo tas, par ko 30-40 gadu vecumā ir nospļauties, pamatskolā un pusaudža gados, ir trağēdija un trauma.
Un kāda vispār bija intervijas jēga.
glorijastasta @ 12.02.2025 23:21Visas lielas Roja aizstāves, man jautājums. Ko tā sieviete darīja pie Chris mājās??
Ne velti Rojs izdzēsa, jo saņēma informāciju KUR sieviete atradās:) tāpat arī otra dāma varētu parādīt saraksti kā draud, neliekas mierā un piesien sazin ko. Meitenes, ja puisis jūs uzaicina uz mājām un ar jums pārguļ, tas nenozīmē ka viņam ir pienākums jums vēl rītvakar piezvanīt?
Zēns bauda slavu un meitenes, neesiet muļķes??? man žēl džeka, kurš uz šīm abām durām salauza sirsniņu un ilūzijas par big love. Un tagad staigāt pa Rīgu un bazūnēt, ka nezin kā attapās viņa dzīvoklī. Vizla, Rozīte, Beta gan ir visai priecīgas par chris?
Mashka Kakashka @ 13.02.2025 17:31
Kārtējā Instašmara, nekas vairāk. Vairākas reizes esmu ar viņu bijusi vienā un tajā pašā lielveikala stāvvietā, viņa mēdz noparkoties invalīdu stāvvietās, kaut uz 5 minūtēm, vai mazāk, bet pretīgi. Tas vien parāda viņas intelektu un attieksmi pret pārējo sabiedrību. Jo kundzītei redz grūti normāli nolikt auto, kā to dara pieklājīgi cilvēki, gan jau kājas salūzīs, ja būs jāpaiet daži lieki metri.
tagd Alma ielikusi, tā jau mēs to kaulus utalizētu, bet pateicoties Modra iesaistei, ar Jūsu palīdzību vedam patversmei.. a nevar tāpat aizvest, bez ziedojumiem, nu labi, saziedot degvielai🤔 par utalizēšanu noteikti ir arī jāmakasā, tas maksājums viņai atkrīt..var jau būt ,ka es kaut ko nesparotu..BURUNDUKS iignais @ 13.02.2025 17:37Neesmu Modra advokāts, bet hallo, šitādas spekulācijas un scenāriji, nafig. Negribi neziedo. Uzlika mazliet vairāk, zini, viņš tur teleportējās uz to patversmi? Nekādi citi izdevumi nav, ja. Vai tad viņam jāsedz no savas kabatas? Besī tie gudrie dir*** kuri savā mūžā nav nevienu brīvprātīgo darbu paveikuši.
Visu cieņu viņam, jaunam vīrietim, kurš nodarbojas ar lopkopību/putnkopību. Tā ir nenormāli smaga nozare. Un viņš to vēl dara pietiekami atraktīvā veidā. Bet vienalga atrodas kāds, kurš uzraksta, ka viņš uz vistām lamājies. Nopietni? Varbūt, apmaksājiet psiholgu tām vistiņām?
Var redzēt, ka dzīvnieki viņu mīl un ciena. Tu nevienam kaķim nepiespiedīsi nākt klāt mīļoties, ja tu pret viņu ārpus kameras slikti izturies. Suņi tādā ziņā nav rādītājs, bet kaķi gan. Par kazām un aitām es nezinu, bet tās arī nāk vienmēr priecīgas.
Kur palika govs- nu nomira, ne vienmēr var izglābt, lai arī gribētos..
bet kāds ta Strēlei liktenis? Aprecēja bagātu vecāku čali. Cerēja, ka nu visi ceļi vaļā. Beigās? Milzīga hipotēka uz kakla. Liels līzings no vīra darba vietas. Patēriņa kredīti ceļojumiem. Es arī ar tādu dzīvi pa vakariem dzertuBURUNDUKS iignais @ 12.02.2025 20:06Strēle nevar likties mierā un raksta, ka viņai pāri par 100 cilvēkiem atbalsta vēstules atsūtījuši par tām alko pudelēm fonā.
Man, īstenībā, ir žēl, ka tik daudzi tolerē alkohola lietošanu un popularizēšanu mazu bērnu bērnu klātbūtnē. Nav jau svarīgi vai tā ir vodka no kakliņa vai viskija baudīšana, rezultāts ir viens un tas pats. Bet tas jau ir arī iemesls, kāpēc ir tik daudz dzērājšoferu, tik daudz cilvēku nodzeras un statistikas ziņā Latvija ir pašā augšgalā, bērni pazūd piedzērušām mātēm un dzērāju Kiviču aicina uz kāzām. Cilvēkiem tas liekas normāli, viņi to ar savu uzvedību iemāca bērniem, un arī viņiem pieaugot tas liksies normāli un tā iet uz riņķi..
Panda6 @ 13.02.2025 20:05
Man šķiet, ka daļa influenceru neapzinās, ka viņu ārpus soctīklu darbības pasaka vairāk par viņiem kā saturs. Esmu atsekojusi tieši šādām madāmām, kas neprot noparkoties, pasveicināt pārdevējus pie kases un pateikt paldies vai dēļ augstprātīgas uzvedības publiskās vietās. Toties ir radies daudz labāks iespaids par citām, kuras dzīvē ir ļoti pieklājīgas un jaukas pret līdzcilvēkiem. Būt influencerim mūsu mazajā Latvijā nav nekāda slava, bet dažas ceļ degunu tik augstu it kā būtu Holivudas aktrises, kuras visi zin. Būt labam cilvēkam ir daudz svarīgāk, un “like” skaits pie ieraksta neatceļ elementāru pieklājību un empātiju pret apkārt esošajiem.
lipsinluka @ 13.02.2025 16:07
Prece pārcenota un acīmredzami nedod vēlamo efektu, ja apskatās pēdējās viņas posta bildes tuvplānā?
lipsinluka @ 13.02.2025 21:33
Parakstos zem katra vārda!
Tās dažas it kā influenceres uzvedas kā būtu Holivudas zvaigznes. Tik nepatīkams vaibs un tā augstprātība. Kāpēc viņas domā, ka ir pārākas vai krutākas? Like un sekotāju skaits, kas savākts daudzos konkursos? Nezinu nevienu aktīvu influenceri, kura būtu inteliģenta un labsirdīga, kura nezīmētos ar katru nopirkto somiņu un kurpēm, kuras pēc tam savelk kopā kombinācijā, ka padara par apkaunojumu un centrālrirgus bezstilu. Ok, dažas ir inteliģentas, bet vairumam sen jau atsekoju. Par Ķimeni atnācu ierakstīt, jo žurnāla intervija nošokēja ar viņas tupumu un narcisismu. Sen jau viņai nesekoju insta.
lipsinluka @ 13.02.2025 16:07
Prece pārcenota un acīmredzami nedod vēlamo efektu, ja apskatās pēdējās viņas posta bildes tuvplānā?
man šķiet, ka tie ir viņas vecāki, kuri ir turīgi. Vīra vecākus viņa IG nerāda.. vismaz neesmu piefiksējusi, ka būtu likusi.Happyminka @ 13.02.2025 21:29bet kāds ta Strēlei liktenis? Aprecēja bagātu vecāku čali. Cerēja, ka nu visi ceļi vaļā. Beigās? Milzīga hipotēka uz kakla. Liels līzings no vīra darba vietas. Patēriņa kredīti ceļojumiem. Es arī ar tādu dzīvi pa vakariem dzertu
Danaja @ 13.02.2025 19:27
A kur bija info, ka tā čiksa bijusi pie Chris Noah mājās? Bet man jau arī liekas, ka puisis brīvs, kur problēma izklaidēties.
Par Modra pazudušo govi runājot, varbūt, ka maldos, bet šķiet, ka bija kaut kādi storiji, kurš viņš raudāja, ka jāšķiras no govs. Neatceros vai bija runa par iemidzināšanu/ nokaušanu vai kādam citam atdošanu.