Valdet @ 12.02.2025 13:36Es arī vakar izlasīju interviju. Arī nošokējos par Ķimeni, kaut kā sliktu pēcgaršu atstāja… bet nu tā laikam ir, ka visur nevari būt. Karjerā viņa ir super, bet attiecībās dirsā ? visi bērni no dažādiem tēviem un visi it kā sliktie. Un Marta pie tam nezināja ka viņas tēvs ir cits un nezināms viņai.
Standby @ 12.02.2025 08:29
Tak viņa rakstīja,ka lietoja to divus mēnešus tikai. Tā notiktu arī tad, ja tikai neēstu. Tā notiek,ja nevingro un viss, tam ar ozempicu nav nekāda sakara. Ticu,ka pieslēgs sportu un viss būs labi.
lipsinluka @ 12.02.2025 12:16Izlasīju to Ķimenes interviju jaunajā Santā. Ko lai saka, traki viņai, ja visur nauda stāv pāri visam. Nauda, nauda nauda. Viss, kas īsumā jāzina par viņu. Šokējoši arī, ka tik nopietnu lietu par savas vienas meitas tēvu, pasaka meitai pirms žurnāla iznākšanas, lai varētu būt atklāta intervijā. Tas ir nonsenss kaut kāds. Vispār intervija samaitāja domas par viņu, lai arī ir atklāta, ir lietas, ko vajadzētu pateikt savādāk vai noklusēt. Par bijušo vīru vispār šoks, kādus faktus atklāja. Cilvēks beigts un nevar sevi aizstāvēt. Ļoti liela vilšanās Ķimenē kā cilvēkā un sievietē. Tu vari būt godīga, bet filtrēt arī tā kā vairāk vajadzētu. Bērnu dēļ kaut vai.
kas tieši tur ir šausmas? Iegāju, paskatījos storijus, neredzu tur neko tik šausmīgu, līdz Kurusovai tur kā līdz mēnesim. Janai pilnīgi normāla figūra. Es nesaprotu, jums vajag lai tauki karājas pāri biksēm un tad skaitīsies vo figūra?Ainulai @ 11.02.2025 22:32Šausmas, izskatās, ka Jana Medova iet Kurusovas ceļu ar to savu Ozempiku. Tur no formām nekas vairs nav palicis, plakana kā dēle . Tā ir tagad tāda mode, ja? Iespējami tievāka un plakanāka? Vienkārši dzerot ozempiku un nevingrojot tas laikam labs piemērs, kas notiek ar augumu.
EmilijaArm @ 12.02.2025 15:55Kādas versijas par Janičenoku? Lai dabūtu 2,33 promiles, ir jākož vairākas dienas, vismaz divas. Man likās, viņam veiksmīga karjera, laimīga laulība...
Jā, jā....to mēs jau Timmas gadījumā redzējām, The Bold& The Beautiful. Kā izskatās no malas un kā ir patiesībā.EmilijaArm @ 12.02.2025 15:55Kādas versijas par Janičenoku? Lai dabūtu 2,33 promiles, ir jākož vairākas dienas, vismaz divas. Man likās, viņam veiksmīga karjera, laimīga laulība...
man interesē, kā var to noteikt? Es pamanu tikai to, ka pēc škiršanās ļoti vērsta uz sevi, izskatu. Daudz “sex vibe”Ariete @ 12.02.2025 10:57Agrāk Maija patika. Tagad ļoti var just baltās kafijas pieskārienu.
Jā, izskatās tāda gribulīga un atvērta kaislīgiem piedāvājumiem. Man par neticās, ka viņai 2 bērni kaut kur fonā ir. Tik daudz laika pavada cackājoties ap sevi.Mia6 @ 12.02.2025 20:46man interesē, kā var to noteikt? Es pamanu tikai to, ka pēc škiršanās ļoti vērsta uz sevi, izskatu. Daudz “sex vibe”
Pilgrim @ 12.02.2025 19:47Jā, jā....to mēs jau Timmas gadījumā redzējām, The Bold& The Beautiful. Kā izskatās no malas un kā ir patiesībā.
Mia6 @ 12.02.2025 20:46man interesē, kā var to noteikt? Es pamanu tikai to, ka pēc škiršanās ļoti vērsta uz sevi, izskatu. Daudz “sex vibe”
Aizspogulia @ 12.02.2025 18:26
Man liekas, ka Gobzemam svētdien bija taisnība un tur bija baltā tēja, nevis alko. Un sievas tēvs būs palīdzējis tikt no tajiem sūdiem ārā… bet kaut kas jau ir jāpiesien. Tapēc nāca talkā promiles
Valdet @ 12.02.2025 13:36Es arī vakar izlasīju interviju. Arī nošokējos par Ķimeni, kaut kā sliktu pēcgaršu atstāja… bet nu tā laikam ir, ka visur nevari būt. Karjerā viņa ir super, bet attiecībās dirsā ? visi bērni no dažādiem tēviem un visi it kā sliktie. Un Marta pie tam nezināja ka viņas tēvs ir cits un nezināms viņai.
Figūra jau var būt okei, bet ir tomēr arī kaut kādas robežas, ko var un nevar atļauties vilkt tuvojoties 40. Nu vismaz manā prātā neiet kopā divu bērnu mamma miņukos un izgāztiem pupiem.Krizdole @ 12.02.2025 21:02
Nekas tur nav mainījies, viņa vienmēr tāda ir bijusi, nevienam spogulim nav varējusi paiet garām, sevi nefilmējot un kleitas - īss, vēl īsāks, pliks, un nav runa, ka figūra taču wow, var to atļauties, tur vienkārši viss ir tik pārspīlēti, ka kopskats ir maucīgs
lipsinluka @ 12.02.2025 12:16Izlasīju to Ķimenes interviju jaunajā Santā. Ko lai saka, traki viņai, ja visur nauda stāv pāri visam. Nauda, nauda nauda. Viss, kas īsumā jāzina par viņu. Šokējoši arī, ka tik nopietnu lietu par savas vienas meitas tēvu, pasaka meitai pirms žurnāla iznākšanas, lai varētu būt atklāta intervijā. Tas ir nonsenss kaut kāds. Vispār intervija samaitāja domas par viņu, lai arī ir atklāta, ir lietas, ko vajadzētu pateikt savādāk vai noklusēt. Par bijušo vīru vispār šoks, kādus faktus atklāja. Cilvēks beigts un nevar sevi aizstāvēt. Ļoti liela vilšanās Ķimenē kā cilvēkā un sievietē. Tu vari būt godīga, bet filtrēt arī tā kā vairāk vajadzētu. Bērnu dēļ kaut vai.
glorijastasta @ 12.02.2025 23:10
Piekritu! Es ari izlasiju un man domas loti mainijas. Likas ka vinas dior, lux, meitu lutinasana ir tads biskin uz auditoriju temets, bet ka patiesiba ir loti inteligemta. Izlasiju interviju un paliku uz pauzes. Un nepateikt meitai kas ir tevs.. bet pateikt to zurnala. Crazy
Nav obligāti vairākas dienas, ar stipro viegli pa vienu vakaru, bet tam nav nozīmes. veiksmīga karjera un laulība nav nekāda garantija, ka cilvēks ir totāls atturībnieks. Simpātisks viņš gan ir😉EmilijaArm @ 12.02.2025 15:55Kādas versijas par Janičenoku? Lai dabūtu 2,33 promiles, ir jākož vairākas dienas, vismaz divas. Man likās, viņam veiksmīga karjera, laimīga laulība...