Džinga @ 10.02.2025 21:32
Tu pati tāpat neizskaties vai tad?
Tonya @ 11.02.2025 10:31Chris Noah vienmēr licies slidens, it īpaši tāpēc, ka šādas runas jau bija dzirdētas dažu personu burbuļos. Un Rojam ticu, jo viņš vienmēr trāpīgi izsakās par personāžiem un lietām, nevis nodirš beztēmā, bet izsaka pamatotu kritiku un viedokli par tēmu.
Un vispār es arī nesaprotu to cepienu no Amunas - izskatās, ka seko katram Roja solim, katru podkāsta epizodi dzirdējis. "es vairs neiesaistos drāmās.."- turpina meklēt drāmu -.
Un vispār neesmu eksperts, bet Rojam nekādas dižās bumbas piesiet nevar. Ja nemaldos viņš neminēja nevienā mirklī nevienu vārdu. #01 neko diži neizsaka.
Tonya @ 11.02.2025 10:31Chris Noah vienmēr licies slidens, it īpaši tāpēc, ka šādas runas jau bija dzirdētas dažu personu burbuļos. Un Rojam ticu, jo viņš vienmēr trāpīgi izsakās par personāžiem un lietām, nevis nodirš beztēmā, bet izsaka pamatotu kritiku un viedokli par tēmu.
Un vispār es arī nesaprotu to cepienu no Amunas - izskatās, ka seko katram Roja solim, katru podkāsta epizodi dzirdējis. "es vairs neiesaistos drāmās.."- turpina meklēt drāmu -.
Un vispār neesmu eksperts, bet Rojam nekādas dižās bumbas piesiet nevar. Ja nemaldos viņš neminēja nevienā mirklī nevienu vārdu. #01 neko diži neizsaka.
Džinga @ 11.02.2025 10:47
Vispār Amuna ir liekulības kalngals.
Tikko atsekoju, bet no rīta vēl redzēju, kā storijos uzsver to, ka Rojs ir nepamatoti cēlis gaismā to tēmu, bet tad pats katrā jaunajā ierakstā vārds vārdā uzsver, ka Chris Noa ir uzmācies guļošai meitenei. Nu tad pats arī neturpini, ja jau esot tik svarīgi par to publiski nerunāt bez pierādījumiem. Rojs sen visu izdzēsis, bet šis pierakstījis 10 storijus, katrā no jauna uzsverot to faktu.
Un tas viss tāpēc, ka Rojs pirms vairākiem gadiem viņu reiz standupā nosauca par resnu?
Tonya @ 11.02.2025 11:09
haha, bet jā, starpcitu :D ja būtu tā vispārīgi šobrīd jāmeklē info par kaut ko.
Roja storiji - lien virsū guļošai meitenei, kājstarpē. Personāžs #01, kad tikpat labi var būt jebkurš grupas dalībnieks, ja vispār tas ir par kaut ko konkrēti.
Dāvja storiji - izvarošana, Chris Noah, gandrīz 10 storijos. Ok :D
Zilais Valis @ 10.02.2025 16:30
Strādniekiem, fizisku darbu smagi strādājošajiem, kur vajadzīgs pastāvīgi roku fizisks spēks, ir cīpslainas rokas. Visbiežāk tie ir vīrieši, ne anoreksiķi.
Mākoņu Dejotāja @ 11.02.2025 12:14Miglāne ir ielikusi savos storijos Amunas teikto.
Pats galvenais saka, ka nepatīk drāma, bet to vien dara, kā visu laiku taisa drāmas. Attention whore.
Par Chris Noah liekās diezgan ticami, viņš man arī ir licies tāds glums un ļoti noslēgts. Kā arī Gobzems par viņu, kādu laiku atpakaļ runāja.
EmilijaArm @ 11.02.2025 12:37
Kriss Noa nāk no ļoti reliģiozas ģimenes, viņa tēvs ir baptistu kopienas mūziķis.
EmilijaArm @ 11.02.2025 12:37
Kriss Noa nāk no ļoti reliģiozas ģimenes, viņa tēvs ir baptistu kopienas mūziķis.
Angelette @ 11.02.2025 12:44Zane, Tavas alkohola pudeles fonā tiešām nav ok. Beidz spuroties un ņem lūdzu to vērā. Tā nav kolekcija ar ko lepoties un izrādīt, - vismaz ne Tavā saturā un formātā. Tev un bērniem tas nepiestāv pat, ja fokuss jāliek uz smūtijiem vai kūkām. Tas 'alkohola bārs' tāpat ir redzams. Ticu, ka jau drīz tās pazudīs uz citu vietu ?
Nastja32 @ 11.02.2025 14:25
Nav nekas pret kolekciju un alkohola baudīšanu, bet piekrītu, ka tā kopējā aina ir ļoti jocīga. Nu neiet kopā mazas meitenītes rozā apģērbā un pankūku cepšana ar alkohola pudelēm fonā. Ja gribas būt ģimenes influencerei, tad tomēr jāpiedomā, kāds fons būtu atbilstošāks. Tas būtu līdzīgi kā seksa rotaļlietas pa grīdu izsvaidīt un tad lūgt dvīnēm turpat Lego komplektu noreklamēt.