*Dārta @ 09.02.2025 21:37
Manuprāt par Chris Noah, jo bija storijs pirms tautumeitām un tad sāka atvainoties ?♀️
Nekas tur tāda nebija, saistībā ar nākamajiem storijiem var noprast par ko ir stāsts
Rora @ 09.02.2025 21:55
Viņa par šo stāstīja Privātajai Dzīvei, ka ēdot ļoti daudz, visu ko, bet viņai katru dienu esot tā batutu treniņu slodze, ko viņa pati reāli arī vadot. Vienīgā brīvā diena esot svētdiena. Un citreiz tie treniņi esot pat divi dienā. Vispār man arī ir draudzene, kas ir fitnesa trenere, un viņa 5x nedēļā vada grupu treniņus - ir ļoti tieva (nav tik tieva kā Kurusova, bet uz to pusi), un tiešām ēd visu. Nu tā, ka grib 23:00 saldējuma kasti - ņems un apēdīs.
Sunlight @ 09.02.2025 23:27
Šis “es daudz ēdu” naratīvs ir izteikts anoreksiķēm. Ļoti sakrita vienā nedēļā - gan Kurusovas intervija, kurā dievojas, cik daudz ēd, gan Karadžanas sižets “Slavenībās bez filtra”, kur tāpat centās iestāstīt, ka katru dienu ēd kūkas…
Līdzīgas iezīmes arī Didriksonei. Visas labi zinām burgera nolaizīšanu un tad kožļāšanu it kā pilnām mutēm.
Rora @ 09.02.2025 23:34
Nu klāt nestāvu un neko nezinu, tik atstāstīju faktu par interviju. Bet tā mana draudzene tiešām ēd daudz un ir ļoti tieva.
truedeee @ 09.02.2025 16:40Tā pati Everita Pastuhova ar saviem izaicinājumiem bez izglītības arī ļoti labi pelna tik ar tiem projektiem. Kristiāna Lasmane arī tik ar izaicinājumiem ļooti labi pelna, bet vismaz viņai ir izglītība.
Nesaskatu neko sliktu. Viņa ar visiem bērniem un vecākiem šeit ir, abas vienā viesnīcā atrodamies. Priekš šīs viesnīcas apjomiem un teritorijas, vienai ar trīs bērniem būtu pilnīgi aplami braukt.salvija @ 09.02.2025 20:32Dvinska atkal atrāda, kā ceļo ar tēti un mammu - lieliska ģimenes dzīve viņai! ???
Mākoņu Dejotāja @ 09.02.2025 18:05Sktoties uz Aleksandru Kurusovu man uzmetās šermuļi. Tik slimīgi tieva.
Vai tiešām kāds no tuviniekiem, nevar ar viņu parunāt un pateikt, kā ir ļoti slikti?
Sportisti arī ēd daudz un daudz trenējas, bet neviens nav anorektiski tievs. Tikai Kurusovai tāda savdabība.Rora @ 09.02.2025 21:55
Viņa par šo stāstīja Privātajai Dzīvei, ka ēdot ļoti daudz, visu ko, bet viņai katru dienu esot tā batutu treniņu slodze, ko viņa pati reāli arī vadot. Vienīgā brīvā diena esot svētdiena. Un citreiz tie treniņi esot pat divi dienā. Vispār man arī ir draudzene, kas ir fitnesa trenere, un viņa 5x nedēļā vada grupu treniņus - ir ļoti tieva (nav tik tieva kā Kurusova, bet uz to pusi), un tiešām ēd visu. Nu tā, ka grib 23:00 saldējuma kasti - ņems un apēdīs.
kāds ir viņas ig?be.beta @ 08.02.2025 14:33ig algoritms izmeta alisiwild jeb ex Miculi, vai kā vēl tur viņu nosaukt :D
kāda zina, ar ko viņa nodarbojas tagad? OF vairs nekur nefigurē, nemanīju arī fanošanu par marihuānu.
izskatas krietni mainījusies, tikai grūti saprast kas tieši mainījies un uz kuru pusi. :D
laikam dzīvo Daugavpilī, taisa nevienam nevadzīgus handmade štruntus, vizuāli noteikti izskatījās simpātiskāka savos vegan zero-waste laikos.
Mākoņu Dejotāja @ 09.02.2025 18:05Sktoties uz Aleksandru Kurusovu man uzmetās šermuļi. Tik slimīgi tieva.
Vai tiešām kāds no tuviniekiem, nevar ar viņu parunāt un pateikt, kā ir ļoti slikti?
mazaaduuda @ 10.02.2025 05:21
Ja nemaldos, viņai ir tikai kaut kāda uztura kouča izglītība nevis uztura speciālista.
Ariete @ 10.02.2025 13:46Nu lūk, Jelinska atzīst publiski ka nezina vai ir pareizajā vietā... Vismaz atklāti pateica. Forums to jau zināja sen. ?
Sunlight @ 09.02.2025 23:27
Šis “es daudz ēdu” naratīvs ir izteikts anoreksiķēm. Ļoti sakrita vienā nedēļā - gan Kurusovas intervija, kurā dievojas, cik daudz ēd, gan Karadžanas sižets “Slavenībās bez filtra”, kur tāpat centās iestāstīt, ka katru dienu ēd kūkas…
Līdzīgas iezīmes arī Didriksonei. Visas labi zinām burgera nolaizīšanu un tad kožļāšanu it kā pilnām mutēm.
Hmmm1 @ 10.02.2025 14:06
Esmu ēdusi Vairāk saules un redzēju Kurusovu un viņa patiešām ēd labi. + Esmu stāvējusi blakām viņai pie Rimi siltajiem ēdieniem, viņa tur arī ir kārtīgi paņēmusi sev porciju. + Viņa ir maza auguma, liekas, ka ir zem 160
Nav kā Didrihsone, kura baidās no ēdiena :D
Džinga @ 10.02.2025 14:01
Lai nu ko jūs te spriežat par viņas izskatu un attiecībām, man liekas, ka Nurmuižai gan viņa dod labu pienesumu un ir tomēr īstajā vietā.
Jau zinu, ka nomētās ar akmeņiem, bet gribēju pateikt tāpat.
Standby @ 10.02.2025 14:11Man Anete patīk, neskatoties uz to,ka sludina to gaļas vājprātu. Man slikta dūša metas no tiem storijiem. Tomēr viņa tāda savējā, tāpēc sekoju.
Reiz viens dietologs teica: jo ātrāk pieņemsiet, ka jāpatērē mazāk kcal nekā uzņemat, jo ātrāk atbrīvosieties no liekā svara. Bet nē, cilvēks ne pa kam to negrib pieņemt, meklē kaut kādus apkārtceļus, mēģina atrast veidu,kā tomēr ēst cik vien grib un neresnēt. Nebūs.
Everitai vismaz ir parasts sabalansēts ēdiens, nekādu ļaunumu nevienam nenodara. Anetei galējības.
Es arī team Jelinska.
Hmmm1 @ 10.02.2025 14:06
Esmu ēdusi Vairāk saules un redzēju Kurusovu un viņa patiešām ēd labi. + Esmu stāvējusi blakām viņai pie Rimi siltajiem ēdieniem, viņa tur arī ir kārtīgi paņēmusi sev porciju. + Viņa ir maza auguma, liekas, ka ir zem 160
Nav kā Didrihsone, kura baidās no ēdiena :D