Skandalalert @ 07.02.2025 11:43Man liekas smiekligs tas Jelinskas stils sorti + zekubikses ziemas laika
Skandalalert @ 07.02.2025 11:43Man liekas smiekligs tas Jelinskas stils sorti + zekubikses ziemas laika
sivenssivenamdraugs @ 06.02.2025 12:23
Te runa ir konkrēti tieši par matu žāvēšanas ātrumu. Pašai arī ir divi Daisoni, bet žāvēju ar Philips lētā gala, jo varu ātrāk izžāvēt. Matu kvalitāte tā pati. Taču veidoju ar Daisonu. man ir svarīgi no rītiem matus maksimāli ātri izžāvēt. Tie man ir gari un ļoti biezi. Ar parasto fēnu 15-20 min, ar Daisonu vismaz 45 min. un ilgāk.
KrūzīteDūzīte @ 07.02.2025 17:08
Fenomenāli, visas kā viena saka, ar Dyson ir ātrāk izžāvēt matus, bet Tev tieši ilgāk? kautkas te nav pareizi, girl!
Krizdole @ 07.02.2025 00:03Kas tas par apģērba izstrādājumu Dzenītei mugurā balona reklāmā? Esute šedevrs? ?
Deisijaa @ 07.02.2025 20:25Saila Mikule atrāda savu jauno sirdsāķīti reklāmā.
sivenssivenamdraugs @ 07.02.2025 18:28
Gribi par to parunāt??Pilnīgi pie kājas, ko visas kā viena saka. Manus matus ātrāk izžāvēt var ne ar daisonu. Mana pieredze. Un tev par pārsteigumu, ne tikai mana. Tēmu slēdzu.
KrūzīteDūzīte @ 07.02.2025 17:08
Fenomenāli, visas kā viena saka, ar Dyson ir ātrāk izžāvēt matus, bet Tev tieši ilgāk? kautkas te nav pareizi, girl!
Pilnīgi ok apgalvojums, arī mans “parastais” fēns ir jaudīgāks kā dyson, kā arī karstumu dod liekāku. Droši salīdziniet savu fēnu jaudas 🙂KrūzīteDūzīte @ 07.02.2025 17:08
Huppoo @ 07.02.2025 23:41Pilnīgi ok apgalvojums, arī mans “parastais” fēns ir jaudīgāks kā dyson, kā arī karstumu dod liekāku. Droši salīdziniet savu fēnu jaudas ?
viņa neatgādina, viņa arī ir tāda un to neslēpj 😀 Es arī gribu tādu tēti 😁Nastja32 @ 07.02.2025 19:57Evelīnai Ķimenei tik neglaimojošas bildes Santā.:( Viņa savos storijos daudz labāk izskatās. Žurnālā tik nesmuki pārmālēta. Vispār man viņa atgādina tādu palutinātu, iedomīgu bagātu vecāku meitiņu, kas kā norāvās no ķēdes, tā arī normāli uz ceļa diemžēl uziet nevar.
viņa tagad ir skaistuma etalons (viņasprāt) 😭Mashka Kakashka @ 07.02.2025 19:07
Kas viņai ar to muti? Apakšējā lūpa tik stīva, vispār neskustas. Viņa sāk atgādināt Botched realitātes šova dalībnieci, kurām plastiskās, botoksa, filleru, utt. operācijas nogājušas greizi.
https://failiem.lv/u/zerrkr6seh#/view/mre8vq2muk
Everita Pastuhova arī ziemā šortos vālē. Tas tak modes trends joprojām no 2008Skandalalert @ 07.02.2025 11:43Man liekas smiekligs tas Jelinskas stils sorti + zekubikses ziemas laika
Nu paklau, jums, kuras gudri runā, tiešām nevienai nav ienācis prātā tas, ka matu žāvēšanas ilgums ir atkarīgs NE TIKAI no fēna, bet arī no matu tipa? Goda vārds, vēmiens nāk lasot, ka ar dyson “ViSāM āTrI žŪsT mAtI”. Muļķības! Man pašai ir dyson un arī manus garos matus žāvēt ar to sanāk ilgāk nekā ar parastu, jaudīgu fēnu, kas tieši fēnošanai arī ir domāts! Cik garš, tik plats, pietiek vienreiz dirstiesRora @ 07.02.2025 23:51
Dyson fēna "unikalitāte" ir tajā, ka ar to matus var izžāvēt ātri BEZ karstā gaisa (tas ir - "necepinot" matus)!