sivenssivenamdraugs @ 06.02.2025 12:23
Te runa ir konkrēti tieši par matu žāvēšanas ātrumu. Pašai arī ir divi Daisoni, bet žāvēju ar Philips lētā gala, jo varu ātrāk izžāvēt. Matu kvalitāte tā pati. Taču veidoju ar Daisonu. man ir svarīgi no rītiem matus maksimāli ātri izžāvēt. Tie man ir gari un ļoti biezi. Ar parasto fēnu 15-20 min, ar Daisonu vismaz 45 min. un ilgāk.
Bet jauda viņam maza,lai gan sakot,ka matus izžāvē 3-4 minūtēs un vai gariem,bieziem matiem arī būtu piemērots?Pō @ 06.02.2025 11:18Tagad arī Philips ir labs fēns, par 200 EUR, kas ir gan matus sargājošs, gan dažādi režīmi smalkiem matiem utml. - Philips 8000, 1400 W. viegls un ļoti zibenīgs.
sivenssivenamdraugs @ 06.02.2025 12:23
Te runa ir konkrēti tieši par matu žāvēšanas ātrumu. Pašai arī ir divi Daisoni, bet žāvēju ar Philips lētā gala, jo varu ātrāk izžāvēt. Matu kvalitāte tā pati. Taču veidoju ar Daisonu. man ir svarīgi no rītiem matus maksimāli ātri izžāvēt. Tie man ir gari un ļoti biezi. Ar parasto fēnu 15-20 min, ar Daisonu vismaz 45 min. un ilgāk.
Džinga @ 06.02.2025 13:50
Kā tu nonāci pie diviem Daisoniem, ja beigās žāvē ar Philips? :D
😂😂😂😂 nez ko jaunu rīt izdomās, lai visiem parādītu, cik kruta dzīve Spānijā?KruelllA @ 06.02.2025 14:12Spānija tāda sapņu zeme ,kur zāle zaļāka ,cilvēki labāki, un pat puķes stāv ilgāk kā lv .
Kādā sakarā kāda forumniece jūtas tik priviliģēta, lai apspriestu, ko kura mamma dāvina savam bērnam? Un te nav stasts par to, ka tas ir publiski ielikts. Man draugiem arī nav slēgtie ig konti, viņi arī liek publiski storijus ar dāvanām, man tagad iet un komentēt katru dāvanu?😀 Jūs drošvien esat arī no tā kontingenta, kas tiktokā zem unboxing liek komentārus 😁LabaDabaDa @ 05.02.2025 18:40
Ja cilvēks publisko savas dāvanas bērniem, tad lai nebrīnās, ka tās tiek apspriestas. Savukārt, ja cilvēks šādu informāciju patur pie sevis, tad prašņāt par to ir ļoti muļķīgi. Kādā sakarā lai šī foruma komentētājas tev par kaut ko atskaitītos? :D
Šķiet cāļu mammas te uzdarbojas. Atkal sākas bērnu audzināšanas tematika 🤦♀️KruelllA @ 06.02.2025 14:28Ne visi bērni ir materiālisti un ne visas ģimenes ir iemācīts , ka jābūt dārgam dāvanām . Mani bērni ir dabas bērni, mēs brīvdienas dodamies daba , barot dzīvniekus uz patversmēm ,un staidzinat . Un man ir divi bērni viens pagājušajā gadā palīdzēs sava dzimšanas dienā balonus ķepu patruļas tematikā( kas protams ,pašsaprotami būtu tāpat ) un otrs sava dzimšanas dienā izvēlējās nevis dāvanu,bet lielu ballīti- pikniku uztaisīt ar klasesbiedriem. Viss ir kādu jūs piemēru saviem bērniem parādīt gribat .
Dalīties jau nav slikti. Ja citas var komentēt kāpēc kaut kādu lēto philips fēnu dāvina nevis dyson… 😀Hermiine89 @ 06.02.2025 14:30Šķiet cāļu mammas te uzdarbojas. Atkal sākas bērnu audzināšanas tematika ?♀️
Džinga @ 06.02.2025 13:50
Kā tu nonāci pie diviem Daisoniem, ja beigās žāvē ar Philips? :D
McSara @ 05.02.2025 11:34
Tās meistarklases ļoti dārgas!
Par tādu summu tad jau var iet mācīties vietā, kur vēl diplomu izsniedz.
Bet nu gan jau ir kam vienalga, ka tik izrauties no mājas ?
Meiranei jau labu laiku vīrs nebija redzams bildēs, tā jau likās, ka kaut kas tur nav! No vienas puses traki - aizbrauc uz citu valsti un beigās esi viens!
KruelllA @ 06.02.2025 14:12Spānija tāda sapņu zeme ,kur zāle zaļāka ,cilvēki labāki, un pat puķes stāv ilgāk kā lv .
Mrs.True @ 06.02.2025 17:34
Kāpēc viņa vispār izšķīrās no vīra, kāda zin?
Bija tak 2x ar viņu precējusies, lai tikai laulību nostiprinātu, bet beigās nekā...
sivenssivenamdraugs @ 06.02.2025 16:03
Kad tu nopērc kaut ko jaunu, tev vecā vairs automātiski nav, gudrīte? Sasmīdināji, godavārds:D
Džinga @ 06.02.2025 18:44
Lasu un nesaprotu, kā tas izskaidro tos divus Dysonus :D
Te loģika pat nav, ja man būtu vecs fēns un uzdāvinātu dyson, loģika, ka es turpinu žāvēt ar veco un dysonu nolieku plauktā?😀sivenssivenamdraugs @ 06.02.2025 18:58
Nu laikam tāpēc, ka nav loģiskās domāšanas.
brunettte @ 06.02.2025 19:20Te loģika pat nav, ja man būtu vecs fēns un uzdāvinātu dyson, loģika, ka es turpinu žāvēt ar veco un dysonu nolieku plauktā??