Palmumāja2 @ 04.02.2025 21:56Nu ja par ietekmelēm, tad par ietekmelēm! Kas tā tāda ariinabeauty? No kurienes tāda uzradusies? Un kāpēc viņa tā ir nosaukusies, par skaistuli? Tomēr kaut kādai paškritikai jābūt ? Man šodien viņu izmeta algoritms, nekad tādu nebiju redzējusi. Dikcija šausmīga, izskatās, ka intelekts arī nav pārāk spožs. Pati pērk balvas, lai uzrīkotu konkursus. Pie tam kādas ? Ğipša štrunti. Tiešām izskatās, ka par ietekmeli var kļūt kurš katrs.
ja. Viņa savu lielo ,, karjeru,, aizsāka tik tok. Pirms divi gadi laikam, kad viņai bija NYX adventes kalendārs un viņa radīja cik sūdīgs viņš esot un, ka tas ir sliktākais kalendārs ever. Vismaz es viņu tā atceros. Visur tie video bija. Un tad arī sāka filmēt viskaut ko.amoreamore @ 05.02.2025 00:42
Šitā nav tā dīvainā sieviete no lauku sētas?
o jā, šī ir diktām tizla 😬😃Palmumāja2 @ 04.02.2025 21:56Nu ja par ietekmelēm, tad par ietekmelēm! Kas tā tāda ariinabeauty? No kurienes tāda uzradusies? Un kāpēc viņa tā ir nosaukusies, par skaistuli? Tomēr kaut kādai paškritikai jābūt ? Man šodien viņu izmeta algoritms, nekad tādu nebiju redzējusi. Dikcija šausmīga, izskatās, ka intelekts arī nav pārāk spožs. Pati pērk balvas, lai uzrīkotu konkursus. Pie tam kādas ? Ğipša štrunti. Tiešām izskatās, ka par ietekmeli var kļūt kurš katrs.
krixis3 @ 05.02.2025 06:42ja. Viņa savu lielo ,, karjeru,, aizsāka tik tok. Pirms divi gadi laikam, kad viņai bija NYX adventes kalendārs un viņa radīja cik sūdīgs viņš esot un, ka tas ir sliktākais kalendārs ever. Vismaz es viņu tā atceros. Visur tie video bija. Un tad arī sāka filmēt viskaut ko.
Yes min @ 04.02.2025 14:33Te kaut kad izteicās, ka Marija Jansone kopā ar bijušo vīru ceļojumā aizbraukusi.
Man arī sāk likties, ka būs sagājuši atpakaļ. Pēc šķiršanās Marija instagramm bija ļoti aktīva, bija sadarbības. Tagad pavisam pieklususi. Būs Jansons atkal pie katliem pielicis. Vienīgie storiji ar pašgatavotu ēdienu, apkārtējo vidi cenšas nerādīt. Neko ļaunu nedomāju. Man viņa patīk. Tikai novērojums.
krixis3 @ 05.02.2025 06:42ja. Viņa savu lielo ,, karjeru,, aizsāka tik tok. Pirms divi gadi laikam, kad viņai bija NYX adventes kalendārs un viņa radīja cik sūdīgs viņš esot un, ka tas ir sliktākais kalendārs ever. Vismaz es viņu tā atceros. Visur tie video bija. Un tad arī sāka filmēt viskaut ko.
Man jau likās neticami, ka šie šķirās, zinot, cik Marijai svarīga ģimene, to saturēt kopā, pašai augot bez tēva. Tā viņai pārāk liela bērnības trauma, lai saviem bērniem nodarītu ko līdzīgu. Iespējams vecais Jansons atpūtās no laulības un saprata, ka nav nekā labāka par gardu, siltu, mājās gatavotu ēdienu.Yes min @ 04.02.2025 14:33Te kaut kad izteicās, ka Marija Jansone kopā ar bijušo vīru ceļojumā aizbraukusi.
Man arī sāk likties, ka būs sagājuši atpakaļ. Pēc šķiršanās Marija instagramm bija ļoti aktīva, bija sadarbības. Tagad pavisam pieklususi. Būs Jansons atkal pie katliem pielicis. Vienīgie storiji ar pašgatavotu ēdienu, apkārtējo vidi cenšas nerādīt. Neko ļaunu nedomāju. Man viņa patīk. Tikai novērojums.
amareto @ 04.02.2025 20:40Meirāne ar’ beidzot šķiršanos apstiprina, bet… tas tā moderni lūgties pēc ziedojumiem, kaut arī meistarklašu un grāmatas veidā? Ko tad tu triecies uz vienu no Eiropas dārgākajām valstīm bez kārtīga darba?
Anggggst @ 04.02.2025 21:21Marija Jansone tiešām šķīrusies? Jo es ar viņu un viņas kungu kopā baseinā peldēju pag.nedēļā ? neizskatījās ka viņi būtu izšķīrušies. Dēls arī bija līdzi viņiem.
cenas dēļ (20-30€)? Nu nezinu, vai tad visām un visiem jāšiko ar savien dysoniem? Varbūt tā dāvana no omītes vai draudzenītēm!skylie @ 05.02.2025 12:06Marija Jansone (Zeltiņa) meitai uz 13. dzimšanas dienu uzdāvinājusi Remington Iconic Dry 2200 fēnu. Interesanta izvēle ?
amareto @ 05.02.2025 12:18cenas dēļ (20-30€)? Nu nezinu, vai tad visām un visiem jāšiko ar savien dysoniem? Varbūt tā dāvana no omītes vai draudzenītēm!
Tas ir ironiski ko tādu redzēt, ņemot vērā to, kādos ceļojumos brauc un kādās zīmolu drebēs pati staigā. Patiesībā tas pat nav par to, bet gan par to, kāpēc jādāvina bērnam dzimšanas dienā ikdienišķas nepieciešamības prece? Tas ir gandrīz tāpat kā sievietei uzdāvināt slotu vai putekļusūcēju. Labi, zinu, ka arī šādas dāvanas rada prieku, droši vien, ka es arī priecātos par kvalitatīvu putekļusūcēju.amareto @ 05.02.2025 12:18cenas dēļ (20-30€)? Nu nezinu, vai tad visām un visiem jāšiko ar savien dysoniem? Varbūt tā dāvana no omītes vai draudzenītēm!
skylie @ 05.02.2025 14:07Tas ir ironiski ko tādu redzēt, ņemot vērā to, kādos ceļojumos brauc un kādās zīmolu drebēs pati staigā. Patiesībā tas pat nav par to, bet gan par to, kāpēc jādāvina bērnam dzimšanas dienā ikdienišķas nepieciešamības prece? Tas ir gandrīz tāpat kā sievietei uzdāvināt slotu vai putekļusūcēju. Labi, zinu, ka arī šādas dāvanas rada prieku, droši vien, ka es arī priecātos par kvalitatīvu putekļusūcēju.
Mi mi @ 03.02.2025 22:10pirmie divi no viena, tagad trešais no vēl viena ??
Varu derēt, ka tai meitenei jau IR viss, ko vajag. Varbūt tieši gribēja pati savu fēnu. Varbūt sadarbība, hvz. Es savējai uz baseinu arī nopirku lēto fēnu, lai nav žēl, ja nu kas.skylie @ 05.02.2025 12:06Marija Jansone (Zeltiņa) meitai uz 13. dzimšanas dienu uzdāvinājusi Remington Iconic Dry 2200 fēnu. Interesanta izvēle ?
Šiki ceļojumi un firmas drēbes jau nenozīmē, ka viņa nav cilvēks parastais. Ironiski ir apspriest ko kura mamma dāvina savam bērnam, nezinot to ģimeni personigi. Ko Tu saviem, dzīvokļus dāvini?skylie @ 05.02.2025 14:07Tas ir ironiski ko tādu redzēt, ņemot vērā to, kādos ceļojumos brauc un kādās zīmolu drebēs pati staigā. Patiesībā tas pat nav par to, bet gan par to, kāpēc jādāvina bērnam dzimšanas dienā ikdienišķas nepieciešamības prece? Tas ir gandrīz tāpat kā sievietei uzdāvināt slotu vai putekļusūcēju. Labi, zinu, ka arī šādas dāvanas rada prieku, droši vien, ka es arī priecātos par kvalitatīvu putekļusūcēju.