IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 361
Reģ: 07.12.2024
sivenssivenamdraugs @ 04.02.2025 12:56

Gadās arī tā. Un, cik veselīgi ir šādas attiecības turpināt vai sākt visu no jauna? Tas ir beigu sākums jebkurā gadījumā. Bet ja sieviete vīrieti zāģē un dēļ tā vecis iet pa kreisi, nevis šķiras vai risina, tas arī liecina par pilnīgu murgu. Abi labi. Abi duraki. Šķiries un meklē laimi, jūtas un emocijas citur. Nevis pa kluso aiz muguras drāzies, samīlies, un atgriezies pie sievas katru vakaru, it kā nekas nebūtu bijis. Slimi abos variantosz

Nē, tajā draudzeņu gadījumā bija tā, ka viņām bija tāda izteikta "privātīpašnieciska" uzvedība pret savu vīrieti. Viņas pat nepieļāva: kā viņš vispār uzdrīkstētos? Protams, ka ne! Tajā pat laikā zinu, ka viens no tiem vīriešiem ļoti ilgi gāja pie psihologa, stāstīja, ka mīl to savu sievu bezgala, bet tā attieksme ir neizturama. Un tā mana draudzene uz aicinājumu iet ar viņu kopā, nosauca par "muļķībām, ko tu vispār iedomājies? MAN viss ir kārtībā'. Es teiktu, ka šādos gadījumos tas iznākums ir loģisks.
04.02.2025 12:58 |

Reitings 545
Reģ: 02.11.2024
Rora @ 04.02.2025 12:56

Tu pati sevi māni. Jo nebūt viss nav tik "balts un melns". Un vēl tā citu dzīvju apspriešana - tev būtu tā, ja tu piedzertos, tusiņā pārgulētu ar kādu, uzreiz autopilotā nozīmētu, ka tu tā nākošajā dienā pamodies, tiki vaļā no paģirām un saprati, ka savu partneri vairs nevienā šūnā nemīli. Citiem, lūk, tā diez vai būtu. Drīzāk būtu vainas apziņa, taču tā mīlestība pret to cilvēku (vēl jo vairāk, ka tusiņos cilvēki tiešām mēdz būt tādā "stadijā", ka pat taksim nevar adresi pateikt, kur nu vēl to saukt par "apzinātu izvēli") nekur nebūtu zudusi. Tiem, kas par daudz dzer, vienkārši iesaku samazināt alkohola patēriņu :))).

Mīļā, ja dzērumā nolaiž pa kreisi, tam nav nekāda sakara ar mīlestību pret savu partneri. Dzērums nav attaisnojums. Lai kādā pālī būtu, cilvēks, kurš mīl savu otru pusi, nekad pat neiedomāsies pārgulēt ar citu. Tas vienkārši galvā nesakabinas kopā. Tā nenotiek. Ja notiek, tad tā nav mīestība vairs vai vēl.
04.02.2025 13:02 |

Reitings 545
Rora @ 04.02.2025 12:53

Šo cenšos pateikt.... Un pats galvenais - nu tomēr ļausim katram pašam ar savu dzīvi tikt galā, nevis ar skaļām morālēm, ko kurš ir redzējis mazpilsētas veikalā 100 km no Rīgas, ko kurš vēl ir darījis. Man, starp citu, bija šāds gadījums pirms daudziem gadiem - gluži kā anekdotē. Man ir 7 gadus jaunāks brālis, bet viņš dzīvo citā valstī. Bija atbraucis uz LV, bet mans vīrietis tolaik bija ASV kaut kādā seminārā, mēs bijām uzaicināti pie tantes uz 80 gadu jubileju Ventspilī. Nu un mēs ar brāli braucam, pa ceļam ieejam veikalā, braucam atpakaļ, ieejam kaut kādā viesu namā paēst. Un pēc 3 dienām man zvana vīrietis un izmisumā stāsta, ka kāds tur viņa draugs mani redzējis viesu namā ar citu džeku ???. Jauki! Tā rodas baumas! Kad vīrietim pateicu, ka tas bija mans brālis un viņš pats var viņam to pajautāt, ka braucām kopā un ēdām tajā viesu namā, šis sāka smieties tā, ka to tēmu uz mūžu aizmirsām.

Protams, lai katrs dzīvo savu izvēlēto dzīvi ar savu izvēlēto partneri. Bet ir veselīgi saglabāt pašcieņu un sargāt savu mentālo veselību. Neviens vīrietis vai sieviete nav pelnījuši, ka viņus krāpj, melo, neciena un spēlējas ar jūtām.
04.02.2025 13:05 |

Reitings 545
Liizha1 @ 04.02.2025 12:08

Tev ir ļoti kategorisks viedoklis, nesaku, ka tas ir jāmaina, bet iesaku noklausīties Cilvēkjaudā sarunu ar Gati Līdumu, tieši ir saruna par krāpšanu un, ko ar to iesākt.

Lai viņš sevi noklausas, ko stāsta. Ko darīt ar krāpšanu? Joptvai, tiešām? Iet prom no krāpēja, tikai un vienīgi. Ar krāpšanu nekas nav jādara. Tur izvēli krāpējs jau ir veicis.
Cieniet sevi un citi cienīs. Pilna pasaule ar cilvēkiem, kuri nekrāpj savas otras puses. Nē, jāpaliek ar krāpēju un jāsāk viss no gala, jācīnās un jācenšās. Nopietni?
04.02.2025 13:43 |

Reitings 69
Reģ: 21.11.2024
Vai Danenbergsoniem nebija arī kaķis ,ko uzdāvināja saviem bērniem , tas nav līdzi ar viņiem Spānija ?
04.02.2025 13:56 |

Reitings 89
Reģ: 10.06.2024
Kaķi atstāja Kristīnei mammai Cēsīs.
04.02.2025 14:03 |

10 gadi
Reitings 12250
Reģ: 15.03.2012
sauliiite.paula @ 04.02.2025 11:26

Es saku, nu nav viņš balts un pūkains. Arī man piemiedza ar aci un smaidīja sejā, kad nāca pretī. Takā Kristīne var neattaisnot viņu ideālās attiecības vai, ka vīrs ir tīrs un nevainīgs. Tā pat vien runas neveidojas. Arī šis pāris pajuks agri vai vēlu

Nedomāju gan, ka pajuks, Edgaram - smuka ģimene, vecāki apmierināti, Kristīnei - ja jāizvēlas dzīvot ar mammu un domāt, kā sevi nodrošināt vai dzīvot Spānijā, ceļot un špingot, tad domāju tur viss skaidrs, turēsies ar zobiem un nagiem, lai vai ko Edgars darītu un jā, izskatās viņš tāds easy going it visā, pieļauju, ka atļaujas paflirtēt arī sievas klātbūtnē, varbūt dabū pēc tam dunku sānos, bet tad aizved uz zaru un viss atkal labi 🙈
04.02.2025 14:20 |

Reitings 89
Reģ: 10.06.2024
Te kaut kad izteicās, ka Marija Jansone kopā ar bijušo vīru ceļojumā aizbraukusi.
Man arī sāk likties, ka būs sagājuši atpakaļ. Pēc šķiršanās Marija instagramm bija ļoti aktīva, bija sadarbības. Tagad pavisam pieklususi. Būs Jansons atkal pie katliem pielicis. Vienīgie storiji ar pašgatavotu ēdienu, apkārtējo vidi cenšas nerādīt. Neko ļaunu nedomāju. Man viņa patīk. Tikai novērojums.
04.02.2025 14:33 |

10 gadi
Reitings 2912
Reģ: 27.08.2009
Ne visiem un visām sekss ir kaut kāda nozīmīga mīlestības daļa. Jā, sievietēm biežāk tās ir savstarpēji saistītas lietas, bet ne vienmēr. Līdz ar ko, ja cilvēkam sekss ir tikai fizisks akts, tad arī piedot sānsoļus nav tik grūti. Ja sekss ir “dvēseļu savienošanās, es Tev sniedzu savu ziedu, Tu redzi mani kailu utt”, tad droši vien dzīvot pēc tam ar tādu nodevības apziņu ir nepanesami, un skaidrs, ka tur nebūs aršanas. Ienācu tikai piekrist, ka cilvēki ir dažādi, un uz attiecībām nestrādās tas melnbaltais filtrs.
04.02.2025 15:43 |

Reitings 545
so.so @ 04.02.2025 15:43
Ne visiem un visām sekss ir kaut kāda nozīmīga mīlestības daļa. Jā, sievietēm biežāk tās ir savstarpēji saistītas lietas, bet ne vienmēr. Līdz ar ko, ja cilvēkam sekss ir tikai fizisks akts, tad arī piedot sānsoļus nav tik grūti. Ja sekss ir “dvēseļu savienošanās, es Tev sniedzu savu ziedu, Tu redzi mani kailu utt”, tad droši vien dzīvot pēc tam ar tādu nodevības apziņu ir nepanesami, un skaidrs, ka tur nebūs aršanas. Ienācu tikai piekrist, ka cilvēki ir dažādi, un uz attiecībām nestrādās tas melnbaltais filtrs.

Nemurgo. Ja tavs partneris pārgulētu ar citu un pateiktu, ka tas bija tikai fizisks akts, tu viņam piedotu un turpinātu uzticēties, cerībā, ka tādi akti neatkārtotos, esot laulībā, piemēram? Var jau meklēt attaisnojumus visādus krāpšanai, bet ja esi kopā ar otru un nav atvērtas brīvās attiecības, tad jebkāda veida fizisks kontakts ir krāpšana, ja abi to nav izrunājuši iepriekš, ka tas ir ok un pieņemami. Un vispār, kā var gribēt savu partneri pēc tā, kad esot kopā laulībā, viņš ir pārgulējis ar citu, da kaut vai tīri akta pēc, pat ne jūtu vai mīlestības vadīts? KĀ VAR GRIBĒT NODEVĒJAM PIESKARTIES ? Un vispār turpināt gribēt, mīlēt, apčubināt un žēlot? KĀ?
04.02.2025 17:22 |

Reitings 361
sivenssivenamdraugs @ 04.02.2025 17:22

Nemurgo. Ja tavs partneris pārgulētu ar citu un pateiktu, ka tas bija tikai fizisks akts, tu viņam piedotu un turpinātu uzticēties, cerībā, ka tādi akti neatkārtotos, esot laulībā, piemēram? Var jau meklēt attaisnojumus visādus krāpšanai, bet ja esi kopā ar otru un nav atvērtas brīvās attiecības, tad jebkāda veida fizisks kontakts ir krāpšana, ja abi to nav izrunājuši iepriekš, ka tas ir ok un pieņemami. Un vispār, kā var gribēt savu partneri pēc tā, kad esot kopā laulībā, viņš ir pārgulējis ar citu, da kaut vai tīri akta pēc, pat ne jūtu vai mīlestības vadīts? KĀ VAR GRIBĒT NODEVĒJAM PIESKARTIES ? Un vispār turpināt gribēt, mīlēt, apčubināt un žēlot? KĀ?

Mēs sapratām - tev ir sāpīga pieredze ar šo jautājumu, bet tas kategorisms ir nenormāli skaļš! Nu, kāda daļa, ko cits savā dzīvē izlemj darīt vai nedarīt? Neko nezinu par tavām šā brīža attiecībām un statusu, bet ieteiktu aiziet pie speciālista par šo aprunāties, jo katrā rindiņā spraucas ārā neizdzīvotas sāpes un pāridarījums.
04.02.2025 18:34 |

Reitings 545
Rora @ 04.02.2025 18:34

Mēs sapratām - tev ir sāpīga pieredze ar šo jautājumu, bet tas kategorisms ir nenormāli skaļš! Nu, kāda daļa, ko cits savā dzīvē izlemj darīt vai nedarīt? Neko nezinu par tavām šā brīža attiecībām un statusu, bet ieteiktu aiziet pie speciālista par šo aprunāties, jo katrā rindiņā spraucas ārā neizdzīvotas sāpes un pāridarījums.

Paldies par ieteikumu. Nē, man sāpes vairs nav. Ir dusmas, ka tiek aizstāvēti krāpēji. Sievietes, nopietni? Nu tā kā nopietni?
04.02.2025 18:51 |

Reitings 11123
Reģ: 27.11.2023
Meirāne ar’ beidzot šķiršanos apstiprina, bet… tas tā moderni lūgties pēc ziedojumiem, kaut arī meistarklašu un grāmatas veidā? Ko tad tu triecies uz vienu no Eiropas dārgākajām valstīm bez kārtīga darba?
04.02.2025 20:40 |

10 gadi
Reitings 10436
Reģ: 29.01.2009
Marija Jansone tiešām šķīrusies? Jo es ar viņu un viņas kungu kopā baseinā peldēju pag.nedēļā 😀 neizskatījās ka viņi būtu izšķīrušies. Dēls arī bija līdzi viņiem.
04.02.2025 21:21 |

Reitings 361
sivenssivenamdraugs @ 04.02.2025 18:51

Paldies par ieteikumu. Nē, man sāpes vairs nav. Ir dusmas, ka tiek aizstāvēti krāpēji. Sievietes, nopietni? Nu tā kā nopietni?

Dusmas arī ir emocijas, un tās ir par jautājumu, kas patiesībā tevi nekā neskar. Tu savos tekstos esi ārkārtīgi kategoriska, kas liecina tikai par vienu - tu neesi ar šo jautājumu pati sev "tikusi galā". Ir jātiek brīvam no šādām lietām. Jādzīvo brīvam! Dusmoties par lietām, kas patiesībā neskar tevi vispār, ir ļoti, ļoti neveselīgi. Ja kas, es par to palīdzību teicu bez ironijas. Es savulaik apmeklēju psihologu citas problēmas dēļ - man ļoti, ļoti palīdzēja.
04.02.2025 21:23 |

Reitings 361
sivenssivenamdraugs @ 04.02.2025 18:51

Un, ups, varētu padomāt, ka vīrieši ir tie krāpēji... Neesat meitenes bijušas "īstajos portālos"... tās, kas tur ir ļoti aktīvas (precētas lielākoties) ir tieši sievietes. Es nevienu neaizstāvu - krāpšana, protams, ka NAV risinājums, taču iemesli, kāpēc tas notiek ir ļoti dažādi. Un kā te viena meitene teica - nav tāds "balts un melns" filtrs par šo jautājumu. Tas jautājums ir daudz "sarežģītāks". Nav tik vienkārši - viņš slikts, jo krāpa. Bieži tam kājas aug pavisam, pavisam kur citur. Tikai sievietes (parasti) ir tik paštaisnas, ka to neredz. Un, jā, kā jau minēju - pašas ne par mata tiesu nav labākas. Ja godīgi, pat sliktākas. Apbrīnoju tās, kas satiekas ar precētiem, to zinot. Man tas liktos "apkaunojoši", kā tāda "aizstājēja" kaut kam.
04.02.2025 21:26 |

Reitings 990
Reģ: 29.05.2023
AAAAAA, es te gribu lasīt par ietekmelēm, nevis jūsu monologus par šķiršanos, krāpšanu utt. NEINTERESĒ, veiciet privāti vēstulēs savu viedokļu apmaiņu.
04.02.2025 21:46 |

Reitings 361
Merilda @ 04.02.2025 21:46
AAAAAA, es te gribu lasīt par ietekmelēm, nevis jūsu monologus par šķiršanos, krāpšanu utt. NEINTERESĒ, veiciet privāti vēstulēs savu viedokļu apmaiņu.

Tak te jau visas apspriež un "jūt līdzi" slavenību sievām - kurai tur vīrs ar aci miedzis, kurai tur komentāros kas pateicis. Ar to jau tas viss arī sākās 👎.
04.02.2025 21:49 |

Reitings 512
Reģ: 16.11.2023
Nu ja par ietekmelēm, tad par ietekmelēm! Kas tā tāda ariinabeauty? No kurienes tāda uzradusies? Un kāpēc viņa tā ir nosaukusies, par skaistuli? Tomēr kaut kādai paškritikai jābūt 😂 Man šodien viņu izmeta algoritms, nekad tādu nebiju redzējusi. Dikcija šausmīga, izskatās, ka intelekts arī nav pārāk spožs. Pati pērk balvas, lai uzrīkotu konkursus. Pie tam kādas 😅 Ğipša štrunti. Tiešām izskatās, ka par ietekmeli var kļūt kurš katrs.
04.02.2025 21:56 |

Reitings 1510
Reģ: 05.12.2021
sivenssivenamdraugs @ 04.02.2025 13:43

Lai viņš sevi noklausas, ko stāsta. Ko darīt ar krāpšanu? Joptvai, tiešām? Iet prom no krāpēja, tikai un vienīgi. Ar krāpšanu nekas nav jādara. Tur izvēli krāpējs jau ir veicis.
Cieniet sevi un citi cienīs. Pilna pasaule ar cilvēkiem, kuri nekrāpj savas otras puses. Nē, jāpaliek ar krāpēju un jāsāk viss no gala, jācīnās un jācenšās. Nopietni?

Nomierinies 😂 jēziņ!
05.02.2025 00:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits