pirmie divi no viena, tagad trešais no vēl viena 👌😃Beciņa @ 03.02.2025 21:57Paulai zalitei bērni ir no cita vīrieša? Vai bērns? Zem threads par shared custody atbildēja apstiprinoši
Pilgrim @ 03.02.2025 16:43Pajautā to kaut vai Simsona sievai.
Rora @ 03.02.2025 23:25
Fui, cik šis ir prasti un nepieklājīgi. Klau, nu visas te tādas ideālās... nepiedotu, aizietu, izmestu... Visām tiešām TIK ideālas dzīves un attiecības? Ir tāds teiciens par "cita kurpēm" - netiesājiet citus, jo neesat tajās citās kurpēs staigājušas! Tas, ko savā dzīvē (un tie nav 25 gadi) esmu sapratusi un pieredzējusi (un tas neskaitāmas reizes ir pierādījies praksē), ka tās, kas visskaļāk kliedz par to, "kā tā var", MANS vīrietis nekad. Bet, ja kaut kad, tad es "tā un tā", beigās izrādās, ka tas vīrietis jau seeeeen ir laidis pa kreisi. Tikai tās sievietes ir tik pārņemtas ar sevi un citu dzīves "šķetināšanu", ka to gluži vienkārši neredz. Gadiem krāptas, bet neredz, jo ikdienā taču "viss labi". Un arī tad, kad uzzina, tad gan tā skaļā bļaušana kaut kur pazūd... Vienkārši ar šo gribu pateikt, ka nevajag būt tik PAREIZĀM, jo dzīve nav balta lapa, dzīvē notiek viss - arī sūdi. Un tikai katrs pāris, katra sieviete, katra sieva, bērnu mamma, var pieņemt to lēmumu, ko un kā viņa darīs, jo tā ir viņas dzīve! Un es nekādā veidā te neattaisnoju tos, kas iet pa kreisi, es tikai saku, ka tā skaļā bļaušana bieži var atnākt atpakaļ un ļoti sāpīgā veidā. Nedari otram to, ko negribi, lai dara tev.
sivenssivenamdraugs @ 03.02.2025 23:58
Man bērna tēvs nolaida pa kreisi. To uzzinot momentā sakravāju somas un ar divgadīgu bērnu aizgāju uz neatgriešanos, lai arī lūdzās piedošanu un solīja zvaignzes no debesīm. Sorry meitenes, ja kāda palikusi kopā ar veci, kurš krāpis, jūs pašas sevi iznīcinat, savu mentālo veselību, pat ja jums tā tas nešķiet. Krāpšana ir apzināta izvēle, tas nenotiek netīšām un kāpēc lūgties un diedelēt mīlestību no vīrieša, kurš spēj krāpt? Viņš nemīl to sievieti, kuru krāpj. Viņam ir ērti ar viņu un negrib ne sev īsti, ne citam atdot, jo ir narciss un mentāli neriktīgs, ja spēj to nodarīt. Vienalga kādas nesaskaņas. Nekad nesapratīšu, kā naudas dēļ var pievērt acis uz to un mentāli sevi iznīcināt tikai tāpēc, ka tā ir ērti, piemēram. Da pilna pasaule ar večiem, kuri nekrāptu un arī spētu uzturēt. Punkts.
Rora @ 04.02.2025 00:18
Vēlreiz atkārtošu - netiesājiet "cita kurpes"! Jūs NEKO nezināt par citu attiecībām, pilnīgi neko! Jūs zināt tikai par sevi, savu otro pusi un savu situāciju! Gandrīz nekad neviena situācija nav identiska, ir neskaitāmi apstākļi un lietas, kas noved pie viena vai cita iznākuma. Mans teksts bija vairāk par to, ka tiek vīzdegunīgi paziņots, ko nu darīs, kad pametīs, ko nu nedarīs. "Pajautājiet tai Simsona sievai". Viņa jums lūdz padomu? Viņa jums uzbāžas ar savu izvēli? NĒ!!!!! Tā ir VIŅAS IZVĒLE un VIŅAS DZĪVE!
krixis3 @ 04.02.2025 00:57Varat ticēt, varat neticēt, bet es to Kristīnes Edgaru redzēju kopā ar citu meiteni. Ievēroju tieši tāpēc, ka sekoju viņai un vīrs viņai simpātisks savā ziņā un nav latvietis pelēkais. 100+ km attālumā no Rīgas. Ārpus pilsētas, nelielā veikaliņā. Apkalpoju viņus. Pēc tam ilgi domāju, ka nu velns parāvis, esmu kaut kur redzējusi to čali. Nu pilnīgi likās pazīstams. Līdz atcerējos. Nebija tā, ka abi baigi milinājās, bet nevarēja pārprast, ka ir kopā tajā brīdī.
Standby @ 04.02.2025 10:52Varētu beigt bāzties ar savām taisnībām tādā tēmā kā attiecības. Katrs pats lemj, ko darīt. Nav tikai melns un balts. Pat ja Edgars ir krāpis, tad pēc tam tas ir izrunāts,ar to tika strādāts un piedots un beigās visi laimīgi,kā izskatās. Viņš viņu novērtē un viss ir kārtībā, grūtības pārvarētas. Krāpšana ir sekas, bet jāstrādā ar cēloni, iespējams, jāapmeklē pāru psihologs utml. Kam labāk no tā, ja viņi šķirtos? Sabruktu vairāki cilvēku dzīves un likteņi. Labāk izrunāt un sākt no jauna.
Un tomēr .. neticu gan,ka Edgars krāpis.
krixis3 @ 04.02.2025 00:57Varat ticēt, varat neticēt, bet es to Kristīnes Edgaru redzēju kopā ar citu meiteni. Ievēroju tieši tāpēc, ka sekoju viņai un vīrs viņai simpātisks savā ziņā un nav latvietis pelēkais. 100+ km attālumā no Rīgas. Ārpus pilsētas, nelielā veikaliņā. Apkalpoju viņus. Pēc tam ilgi domāju, ka nu velns parāvis, esmu kaut kur redzējusi to čali. Nu pilnīgi likās pazīstams. Līdz atcerējos. Nebija tā, ka abi baigi milinājās, bet nevarēja pārprast, ka ir kopā tajā brīdī.
Standby @ 04.02.2025 11:29Nu pag pag, viens ir regulāra krāpšana kā brīvdienas, tā jauns sakars vai jau otra paralēlā dzīve un paralēlā ģimene, un cita lieta- pa dzērumam gadījās vai pāris sāk attālināties viens no otra, vēsums attiecības un pa ceļam gadījās dūdiņa. Man liekas ( nesaku, ka ir mana vienīgā taisnība),ka otrajā gadījumā var ko labot un ne obligāti jāķer karogs rokā "man ir pašcieņa, viss". Ja abiem vēl ir jūtas un saprot,ka grib būt kopā, man liekas jāmēģina glābt.
Cita lieta,ja otrs ir iemīlējies un viss, čau atā. Tad protams nekāda mīlestība nav jālūdzās, jāiet katram savs ceļš.
sivenssivenamdraugs @ 04.02.2025 11:21
Tu raksti, krāpšana ir sekas un jāstrādā ar cēloni? Nu ja sievietei nav pašcieņas, tad jau var mocīt savus labākos gadus ar vīrieti, kuram problēmas pa nesaturēšanas līniju, kā Gobzems saka. Buļa sieva cietās bērna dēļ, pat pie otra tika, bet tāpat beigās Bulis aizgāja pavisam prom, piemēram. Dāmas, nu cieniett sevi. Nesamierinieties ar to, ka vecis dara pāri un meklē svešas sievietes. Vīrietis nav bērns, ar kuru jāauklējas. Solīja būt uzticīgs precoties, nespēja turēt solījumu. Next. Tāds nav jūsu mazā pirkstiņa vērts.Krāpšana nav nekādas sekas. Ja ir problēmas un nesaskaņas, tās nerisina nokrāpjot. Tās risina kā pieauguši un atbildīgi cilvēki. Krāpšana ir izvēle. Un krāpj to, kuru neciena. Punkts.
Standby @ 04.02.2025 11:55Tēma tiešām gara un plaša. Es tomēr pieturos pie tā, ka katrs gadījums ir savādāks un nelīdzinātu visus.
sivenssivenamdraugs @ 04.02.2025 00:44
Protams, katrai savas izvēles. Par Simsona sievu neko nezinu. Īstenībā vienalga par svešu cilvēku izvēlēm. Tas, ko zinu ir tas, ka nav svarīgi, kas noticis, kāpēc vecis nokrāpj. Tā nav sievietes vaina. Tā ir veča nolaidība un savas mantības nesaturēšana. Ja meklēja citas sievietes ķermeni, tad savu sievieti nemīl un neciena. Vari stāstīt, ko gribi un atrunāties, ka katram savas situācijas. Da nevajag. Krāpj, jo nemīl un neciena. Tieši tik vienkārši.
Standby @ 04.02.2025 11:55Tēma tiešām gara un plaša. Es tomēr pieturos pie tā, ka katrs gadījums ir savādāks un nelīdzinātu visus.
Rora @ 04.02.2025 12:49
Muļķības! Pilnīgas muļķības! Man tuvas draudzenes tika krāptas, un kad tas vēl nebija noticis, es abām teicu - agri vai vēlu, ja jums būs šāda attieksme pret savu vīrieti, vīrietis atradīs tās emocijas, ko meklē citur. Nevar izturēties pret vīrieti kā pret "padoto", nedodot viņam pretī nekādas emocijas, neko pozitīvu (un nav runa tikai par sexu!), būt milzīgai egoistei, zāģēt no rīta līdz vakaram par to, kas nav izdarīts un neredzēt to, kas ir, un cerēt, ka viņš būs "līdz nāve mūs šķirs". Ir tikai cilvēcīgi, ka šādos brīžos tās emocijas sāc meklēt citur. Un tas attiecas gan uz vīriešiem, gan sievietēm - pamatvajadzībai pēc emocijām, kuras iztrūkst attiecībās, nav dzimuma. Tās ir vajadzīgas abiem.
sivenssivenamdraugs @ 04.02.2025 12:08
Sevi mānīt jau ir vieglāk, nekā skatīties patiesībai acīs. Diemžēl.