dzīvokļus lai izirētu jānopērk sākumā.Krizdole @ 29.01.2025 16:39Starp citu, Strēle pirms dažām dienām tieši runāja par naudu, ka nesaprot, kur tā paliek, ka tagad pierakstīšot tēriņus. Bija paldies vīram, kurš praktiski visu nodrošina, viņa pērkot pārtiku. Nu un mašīnas līzingā un izīrē dzīvokļus
ir viņai 4 dienas vecas bildes ar 0 laikiem! vot ka to dabūt gatavu ?PinkPeony @ 29.01.2025 17:09Hei, vai kāds ir sekojis līdzi Karīnas Plaunovas saturam? Man ir radies jautājums – kā ir iespējams, ka kontam ar 10k sekotājiem posts ar Revuclinic saņem tikai 48 likes? Un jau vairākas reizes esmu pamanījusi līdzīgu situāciju. Vai tas ir algoritma vaina, vai arī kaut kas cits?
VistaVita @ 29.01.2025 17:19ir viņai 4 dienas vecas bildes ar 0 laikiem! vot ka to dabūt gatavu ?
ir kur 0. Ir kur viņas foto tad maz laik,jo apnikusi visi ar sevis izrādīšanu.Nemāku te ielikt ,bet irPinkPeony @ 29.01.2025 17:20
Gluži 0 likes jau nu nav- viņa tos noslēpj.
Tieši tā. Un labs dzīvoklis nebūs lēts, bet lētā būs jāieguldās divtik. Gala rezultātā, tik atpelnīs ieguldīto, un pēc tam tie liekie ~300€ nav to nervu un ieguldījumu vērts. Ja tiek pie 2 omes dzīvokļiem un remontu uztaisa papildus darba objektam, nepērkot materiālus, tad cita lieta.VistaVita @ 29.01.2025 16:56dzīvokļus lai izirētu jānopērk sākumā.
tev taisnība , slēpj.Tā parasti dara ja laik ļoti maz.Tur kur daudz ,tur laik skaitu parāda.PinkPeony @ 29.01.2025 17:20
Gluži 0 likes jau nu nav- viņa tos noslēpj.
Ienākumi tīraja tur 1 tk kopā tik iznāk.Nekas pie mūsu cenām diži liels tas nav.Aniia @ 29.01.2025 17:25Tieši tā. Un labs dzīvoklis nebūs lēts, bet lētā būs jāieguldās divtik. Gala rezultātā, tik atpelnīs ieguldīto, un pēc tam tie liekie ~300€ nav to nervu un ieguldījumu vērts. Ja tiek pie 2 omes dzīvokļiem un remontu uztaisa papildus darba objektam, nepērkot materiālus, tad cita lieta.
Aniia @ 29.01.2025 17:25Tieši tā. Un labs dzīvoklis nebūs lēts, bet lētā būs jāieguldās divtik. Gala rezultātā, tik atpelnīs ieguldīto, un pēc tam tie liekie ~300€ nav to nervu un ieguldījumu vērts. Ja tiek pie 2 omes dzīvokļiem un remontu uztaisa papildus darba objektam, nepērkot materiālus, tad cita lieta.
Otiiilija @ 29.01.2025 16:22Lai dzīvotu labi, nav jāstrādā vairāk, bet gudrāk! Domāt, ka visiem viss ir kredītos, ir boomer mindset. Pasīvie ienākumi i īpašumi, mantojumi, akcijas, kapitāldaļas, un tas vēl nav viss. Ja dzīvo tikai no algas, tad basically turi vienu olu grozā un cer, ka tā neplīsīs. Mēs ar draugu katram esam uzbūruši 3–4 ienākumu avotus, un ambīcijas tikai aug. Nauda pievelk naudu jo vairāk iespēju, jo vairāk var pacelt un mazāk pietiek jo aptetīte aug?
Un starp citu, nevajag heitot auto dīlerus. Jā, viņi mēģina iesmērēt “ideālā stāvoklī” lūžņus, bet par katru tādu veiksmīgi pārdotu auto kabatā iekrīt laba nauda.
Sunlight @ 29.01.2025 15:47
Pepco drēbes arī pārdod, kurās filmējās sadarbībai. Līmenis…
Zanei turīgi vecāki, cik saprotams ļoti atbalsta. Nezinu tikai no kurienes viņiem nauda.Dovana @ 29.01.2025 15:42Nē es ne gluži ar stresu, nesaku, ka vairāk jāstrādā, parasta māsiņa strādājot kaut 30 dienas nedēļā pa 24 stundām diennaktī pie naudas netiks un labu māju nenopirks. Es vairāk par to, ka lielai daļai cilvēku kuri iet uz algotu darbu, tie nav ne vienīgie ne pamata ienākumi. Daudziem Tā iešana uz darbu vairāk kā sevis disciplinēšana, komunikācija sapratne par realitāti utt. Gan jau tam Zanes vīram tas darbs auto pārdošanas konsultans nav pamata ienākums. Vairāk es par to, ka daudziem šķiet ja cilvēks iet uz darbu tad tā ir viņa vienīgā maize. Mani pa lielam visas draudzenes ar kādu šepti darbojās un sapelna naudiņu visiem sapņu ceļojumiem.
es to Strēles fenomenu nesaprotu.Merilda @ 29.01.2025 11:59Es jau rakstīju par Zani Strēli? Šodien izceļas ar "alkaholu". Un gribēju apspriest reklāmu Lovers&Trees, apbrīnoju viņas augumu pēc 3 dzemdībām, bet tās pīļlūpas, kur filleris izgājis ārpus kontūras un pielaizītie mati dīvaini izskatās.
brunettte @ 29.01.2025 18:14Es tik ienācu palasīt komentārus, kā suņi paši sev astes ceļ?
Vari uz kādu ielikt linku ? Jo ja pavisam veci kas īres tirgū iet 200-300 eu ,mīnus nodokļi un mīnuss apdrošināšana tur grūti 1 tk pat par 3 gab sakasit .Magnolija @ 29.01.2025 18:27Strēle agrāk diezgan man patika, likās jauka ģimene, tagad arī kaut kā mazāk sekoju. Tās ntās alko pudeles viņiem virtuvē kaut kā man neiet kopā ar to veselīgo dzīvesveidu, ko viņa pozicionē ? ceļo daudz, bet reklamē pepco un citus sūdus. Kūku biznesu neizturēja.
Kaut kad paskatījos tos dzīvokļus, ko viņi ar vīru izīrē, briesmīgi vecās mājās ar traģiskām kāpņu telpām.
VistaVita @ 29.01.2025 18:31Vari uz kādu ielikt linku ? Jo ja pavisam veci kas īres tirgū iet 200-300 eu ,mīnus nodokļi un mīnuss apdrošināšana tur grūti 1 tk pat par 3 gab sakasit .
nejau vīrs lieto, bet ZANE. Pirms kāda 1,5gada viņa pati to teica, un gāja pie psihologa/psihoterapeita.BURUNDUKS iignais @ 29.01.2025 18:01Zanei turīgi vecāki, cik saprotams ļoti atbalsta. Nezinu tikai no kurienes viņiem nauda.
Vīrs izskatās pēc alkohola mīļotāja. Un strādā kā tas konsultants, te jau iepriekš tika tas apspriests.
Ir nopirkuši vairākus dzīvokļus, firma izremontē, un izīrē. Pieņemu, ka sievas vecāki ir ieguldījušies, lai nodrošinātu mazbērniem iztiku nākotnē.