IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

10 gadi
Reitings 3733
Reģ: 17.03.2010
Kate9 @ 27.01.2025 12:42
Nu kaa Jums Brokas Lauras nu jau plikie tesmeni IG??
vāks! 🙈
27.01.2025 17:58 |

Reitings 502
Reģ: 06.11.2021
Vai kāda zina, par kuru vizāžisti pēdējā ierakstā runā Anete Spīķe, kura viņu tik smagi noliek? Neesmu sekojusi līdzi, no agrākajiem laikiem liekas, ka tā varētu būt Valuta?
27.01.2025 19:56 |

Reitings 450
Reģ: 02.11.2024
Aniia @ 27.01.2025 17:00
Kad iepriekšpavasar gāju uz biorevitalizāciju, man likās, ka efekta nav. Pēc tam par šo aizmirsu. Un nesen skatījos vasaras bildes, wooow, es tiešām izskatījos ļoti labi. Bet - arī biju nosauļojusies, atpūtusies un iemīlējusies. Ej nu saproti, no kā tas mirdzums īsti bija.

Gribiet svaigas un nesavītušas izskatīties visu laiku, tad dzeriet pietiekamā daudzumā ūdeni un mitriniet sevi no iekšiņas. Samaziniet alkohola patēriņu drastiski un āda pateiks paldies. Neviens dārgais krēms nedara brīnumus, vai manipulācija ilgtermiņā, ja neievēro šos divus likumus. Tā ir zemē izsviesta nauda. Un redzam jau to uz instagramenēm, kuras mauc sevī visu pēc kārtas, bet pa virsu tāpat bliež virsū filtru filtrus.
27.01.2025 20:05 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 5700
Reģ: 13.11.2016
sivenssivenamdraugs @ 27.01.2025 20:05

Gribiet svaigas un nesavītušas izskatīties visu laiku, tad dzeriet pietiekamā daudzumā ūdeni un mitriniet sevi no iekšiņas. Samaziniet alkohola patēriņu drastiski un āda pateiks paldies. Neviens dārgais krēms nedara brīnumus, vai manipulācija ilgtermiņā, ja neievēro šos divus likumus. Tā ir zemē izsviesta nauda. Un redzam jau to uz instagramenēm, kuras mauc sevī visu pēc kārtas, bet pa virsu tāpat bliež virsū filtru filtrus.

Tā jau ir. Plus vēl ar saldumiem arī nevar aizrauties.
27.01.2025 20:21 |

Reitings 184
Reģ: 07.12.2024
sivenssivenamdraugs @ 27.01.2025 20:05

Brīnumus dara plastiskās operācijas :). Kvalitatīvas, protams. Tās ir labas, ja neviens nezina, ka tev tā bijusi, bet visi domā - ai, viņa gan labi izskatās. BET, ja to operācijas efektu grib saglabāt - precīzi tas viss arī jādara - atteikšanās no alkohola, ūdens dzeršana, izgulēšanās. A tā citādi - pēc 3 gadiem atkal būs tas pats, kas pirms tam. Respektīvi, ja krunkas JAU ir un visādas grumbas, goda vārds, nav ne mazākās jēgas tērēt milzu naudu uz tām visām "efektīvajām" kosmētiskajām procedūrām. Labāk sakrāt vairāk un uztaisīt to operāciju! Bet, nu ja pēc tam turpinās katru dienu vīnu dzert un negulēt, tas efekts nebūs noturīgs.
27.01.2025 20:25 |

Reitings 479
Reģ: 03.04.2024
Zilais Valis @ 26.01.2025 21:03

Nu šeit gan nepiekrītu, man Andžas mati patīk, un viņi nemaz neizskatās tik plāni.

Piemēram, Ditas Graudas matu rota, biezi um skaisti mati! Prieks skatīties!
27.01.2025 20:39 |

Reitings 2168
Reģ: 09.06.2024
Rora @ 27.01.2025 20:25

Brīnumus dara plastiskās operācijas :). Kvalitatīvas, protams. Tās ir labas, ja neviens nezina, ka tev tā bijusi, bet visi domā - ai, viņa gan labi izskatās. BET, ja to operācijas efektu grib saglabāt - precīzi tas viss arī jādara - atteikšanās no alkohola, ūdens dzeršana, izgulēšanās. A tā citādi - pēc 3 gadiem atkal būs tas pats, kas pirms tam. Respektīvi, ja krunkas JAU ir un visādas grumbas, goda vārds, nav ne mazākās jēgas tērēt milzu naudu uz tām visām "efektīvajām" kosmētiskajām procedūrām. Labāk sakrāt vairāk un uztaisīt to operāciju! Bet, nu ja pēc tam turpinās katru dienu vīnu dzert un negulēt, tas efekts nebūs noturīgs.
Man par šitiem vārdiem te pa galvu sadeva, ka maz neliekas. Neatdzīstu injekcijas vispār, bet došu priekšroku tikai plastiskajai operācijai pie laba speciālista. Vēlos drusku krunkas pie acīm noņemt un uzlabot sejas ovālu. Vēl jo vairāk man draugs to apmaksās. Tad nu te panesās mani nemīl jo vīrietis grib pārtaisīt un vēl to apmaksāt😂 pārtaisīt ko noņemt dažus gadus nost? Kas tur slikts? Vispār novecot jāmāk ar cieņu un ar sirmu galvu vajag lepoties, ne matus krāspt!
27.01.2025 21:11 |

Reitings 450
Dovana @ 27.01.2025 21:11
Man par šitiem vārdiem te pa galvu sadeva, ka maz neliekas. Neatdzīstu injekcijas vispār, bet došu priekšroku tikai plastiskajai operācijai pie laba speciālista. Vēlos drusku krunkas pie acīm noņemt un uzlabot sejas ovālu. Vēl jo vairāk man draugs to apmaksās. Tad nu te panesās mani nemīl jo vīrietis grib pārtaisīt un vēl to apmaksāt? pārtaisīt ko noņemt dažus gadus nost? Kas tur slikts? Vispār novecot jāmāk ar cieņu un ar sirmu galvu vajag lepoties, ne matus krāspt!

Arī es esmu par plakstiņu operācijām, riņķu ap acīm utt. savilkšanu. Bet ne ar špricēm. Tās ir katastrofa ilgtermiņā un arī visa tā figņa sašpricētā jau pierādīts, ka atstāj nopietnu blakni uz veselību. To neviena speciāliste baigi neizklāstīs, bet tik mauks iekšā adatas un pierunās uz arvien jaunām manipulācijām. Tikmēr sieviete pataisa sevi par balonu, izskatās kā nodzērusies pieblīdusi un sašpricētais smagums stiepj ādu, kad vienīgais risinājums beigās būs vai nu smaga ādas nostiepšanas operācija, vai paskats kā tai kaķssievietei līdzīgs.Ne tik drastisks, protams, bet uz to pusi. Lai padomā ar galvu, kas būs ar seju pēc gadiem 5-10 pēc tik intensīvas špricēšanas un aizdomājas, ko laiž zem sev ādas.
27.01.2025 21:41 |

Reitings 184
Man par šitiem vārdiem te pa galvu sadeva, ka maz neliekas. Neatdzīstu injekcijas vispār, bet došu priekšroku tikai plastiskajai operācijai pie laba speciālista. Vēlos drusku krunkas pie acīm noņemt un uzlabot sejas ovālu. Vēl jo vairāk man draugs to apmaksās. Tad nu te panesās mani nemīl jo vīrietis grib pārtaisīt un vēl to apmaksāt? pārtaisīt ko noņemt dažus gadus nost? Kas tur slikts? Vispār novecot jāmāk ar cieņu un ar sirmu galvu vajag lepoties, ne matus krāspt!

Viss ir atkarīgs no: 1) kāds ir tavs vecums (vai tiešām tās pirmās krunkas ir jākoriģē ar operāciju? Visticamāk, ka nē); 2) kāda mērķa labad to dara :). Es teiktu, ka plastiskā operācija vecumā 40+ ir ok, vēl jo vairāk, ja nav paveicies ar gēniem un krunkas tiešām veidojas un seja "nošļūk", plus vēl varbūt bijis traks dzīvesveids (maz miega, pārāk daudz alko utt). Vai es teiktu, ka 30+ gados ir vajadzīga plastiskā operācija (ja vien, protams, tas nav kāds iedzimts/ iegūts defekts) - visdrīzāk, ka ne. Un vēl - nekad, nekad, nekad operāciju netaisītu (kāda dēļ), respektīvi, lai kādam iepatiktos/ liktos smukāka/ jaunāka utt.
27.01.2025 21:42 |

Reitings 184
sivenssivenamdraugs @ 27.01.2025 21:41

Arī es esmu par plakstiņu operācijām, riņķu ap acīm utt. savilkšanu. Bet ne ar špricēm. Tās ir katastrofa ilgtermiņā un arī visa tā figņa sašpricētā jau pierādīts, ka atstāj nopietnu blakni uz veselību. To neviena speciāliste baigi neizklāstīs, bet tik mauks iekšā adatas un pierunās uz arvien jaunām manipulācijām. Tikmēr sieviete pataisa sevi par balonu, izskatās kā nodzērusies pieblīdusi un sašpricētais smagums stiepj ādu, kad vienīgais risinājums beigās būs vai nu smaga ādas nostiepšanas operācija, vai paskats kā tai kaķssievietei līdzīgs.Ne tik drastisks, protams, bet uz to pusi. Lai padomā ar galvu, kas būs ar seju pēc gadiem 5-10 pēc tik intensīvas špricēšanas un aizdomājas, ko laiž zem sev ādas.

Piekrītu. Ušakova tam ir spilgts piemērs... Diemžēl cilvēks ar laiku sāk izskatīties pēc transvestīta. Plus vēl jau ir tā tendence veikt krasas operācijas, nu tādas, ka tur pat alnim skaidrs, ka operācija bijusi - manuprāt, tas arī nav vajadzīgs. Un patiesībā ādai ir diezgan traumatiski.
27.01.2025 21:44 |

Patīk
Reitings 2385
Reģ: 03.11.2023

Man liekas tev "sadeva pa galvu", jo pirms tam plātījies, cik jums ar vīru ir labs sekss 3x dienā un tāpēc vīrs tavā priekā bezmaz klanās. Un pēc tam uzrakstīji, ka viņš grib, lai tu taisi plastiskās operācijas. 😅
Kas nav slikti nu tā in general, ja var dot naudu firizierim, teorētiski, var iedot naudu arī faceliftam. Jautājums, kurš no jums varāk grib, lai tev ir tā operācija.
27.01.2025 22:04 |

Reitings 21573
Reģ: 27.11.2018
Reāli, lai izskatītos dārgi un kopti, tas nav par sagrūšanu sejā random mēslus. Tas ir smags darbs. Dārgi izskatīties nenozīmē t, ka tev sejā ir botokss vai filleri , tas ir par reālām rūpēm par sevi. Regulāra ādas kopšana, labs uzturs, kvalitatīva kosmētika, sports, pietiekams miegs , tas viss ir tikai pamats.
dabīgais skaistums ir spēks, nevar vienkārši iemest kosmētisko “plāksteri” uz krunkām un domāt, ka izskatīsies labi. Regulāras masāžas, pīlingi, vitamīni, ūdens dzeršana, svaigs gaiss , atpūta kalnos un pie jūras, spf itt tas ir tas, kas patiesībā strādā.
Reāli jāiegulda sevī, nevis mēģināt ar sūda mākslīgām procedūrām noķert skaistumu. Dabisks glow vienmēr būs labāks nekā nedabiski uzpumpēta seja.
27.01.2025 22:43 |

Reitings 2371
Reģ: 30.05.2024
Amnile @ 27.01.2025 16:52
Esmu laikam ļoti atpalikusi no jaunākajiem influenceriem, bet kas tā Laura tāda ir? kaut kāda pieaugušo filmu aktrise? Tik daudz kailuma un vulgaritātes sen nebiju manījusi publiskajā telpā. Un tās svaigākās fotogrāfijas diez gan neprofesionālas.

Nekad īpašs viņa nav. Vienai te vienkārši atkal galviņā sagriezies - iepriekš gadiem ilgi sekoja līdzi un nolika katru vienas citas sievietes profilu, tagad uzmetusies Laurai. Kas interesanti, viņai atsevišķas abu sieviešu iezīmes ļoti izteikti trigerē, jo viņa pati ir tieši tāda pati kā tās, kuras stalko :)
27.01.2025 22:43 |

Reitings 184
Otiiilija @ 27.01.2025 22:43
Reāli, lai izskatītos dārgi un kopti, tas nav par sagrūšanu sejā random mēslus. Tas ir smags darbs. Dārgi izskatīties nenozīmē t, ka tev sejā ir botokss vai filleri , tas ir par reālām rūpēm par sevi. Regulāra ādas kopšana, labs uzturs, kvalitatīva kosmētika, sports, pietiekams miegs , tas viss ir tikai pamats.
dabīgais skaistums ir spēks, nevar vienkārši iemest kosmētisko “plāksteri” uz krunkām un domāt, ka izskatīsies labi. Regulāras masāžas, pīlingi, vitamīni, ūdens dzeršana, svaigs gaiss , atpūta kalnos un pie jūras, spf itt tas ir tas, kas patiesībā strādā.
Reāli jāiegulda sevī, nevis mēģināt ar sūda mākslīgām procedūrām noķert skaistumu. Dabisks glow vienmēr būs labāks nekā nedabiski uzpumpēta seja.

Vispār, ja jūs būtu medicīnu studējusi, zinātu, ka šeit 45-50% nosaka iedzimtība :). Tā teikt - loterija. Tas, kam nav paveicies, var to visu atliektiem galiem darīt un tāpat rezultāts nebūs. Un ir kāds, kas var tusēt, dzert, negulēt, un izskatīsies skaisti un labi.
27.01.2025 22:50 |

Reitings 184
Sunlight @ 27.01.2025 22:43

Nekad īpašs viņa nav. Vienai te vienkārši atkal galviņā sagriezies - iepriekš gadiem ilgi sekoja līdzi un nolika katru vienas citas sievietes profilu, tagad uzmetusies Laurai. Kas interesanti, viņai atsevišķas abu sieviešu iezīmes ļoti izteikti trigerē, jo viņa pati ir tieši tāda pati kā tās, kuras stalko :)

Ja runa ir par "to" Lauru, kuras profilu man nesen draudzene atrādīja, es sākumā domāju, ka tas ir kāds neveiksmīgs joks... Skatoties to visu tāda sajūta kā no 80.to gadu lētiem vācu porņukiem, es atvainojos. Šausmīgi nevīžīgas sievietes (pastulbas?) tēlu rada. Cerams, ka tas ir tikai izveidots "tēls"....
27.01.2025 22:52 |

Reitings 450
Rora @ 27.01.2025 22:50

Vispār, ja jūs būtu medicīnu studējusi, zinātu, ka šeit 45-50% nosaka iedzimtība :). Tā teikt - loterija. Tas, kam nav paveicies, var to visu atliektiem galiem darīt un tāpat rezultāts nebūs. Un ir kāds, kas var tusēt, dzert, negulēt, un izskatīsies skaisti un labi.

Ir arī šādi noteikti. Bet tām, kurām nav paveicies ar ģenētiku, jo īpaši jāpiedomā, kādus šķidrumus patērē un kāds ir dzīvesveids. Mūsdienās daudzas tā dzer alkoholu pa pudelei dienā bieži, ka to noraksta uz ģenētiku. Nesaliek kopā to ar strauju ādas novecošanos.
27.01.2025 22:57 |

Patīk
Reitings 2385
Reģ: 03.11.2023
Rora @ 27.01.2025 22:50

Tas gan, ir sievietes, kas visu jaunību katru vasaru sauļojušās pie jūras un pat savos 40 nav nekādas baigās krunkas.
27.01.2025 22:58 |

Reitings 184
Džinga @ 27.01.2025 22:58

Tas gan, ir sievietes, kas visu jaunību katru vasaru sauļojušās pie jūras un pat savos 40 nav nekādas baigās krunkas.

Negribu te saukt dažas slavenības, bet ir - tādas, kas tusējušas līdz baltām pelēm, sauļojušās, negulējušas un izskatās ļoti labi. Un viņām nav bijušas nekādas operācijas. Un tad ir tās, kuras te apspriež - krunkas, āda tāda un tāda... Nu diemžēl tā iedzimtība nosaka ļoti daudz.
27.01.2025 23:11 |

Reitings 2116
Reģ: 05.07.2024
Dāmas, piekrītu Jums it visā, sports, ūdens, izgulēšanās… bet grumbas noteikti nav ne 45, pat ne 50% atkarīgas no ģenētikas. Tie procenti ir minimāli un smieklīgi, bet fakts, ka tādi pastāv gan tiesa. Man liekas, ka tas trakais filleru un botoksu ziedu laiks jau lēnām noriet (man vismaz tā gribētos domāt), citādi nu bāc, viens ir skatīties uz Ušakovu, kura sevi ir sašpricējusi no galvas līdz kājām un cenšās izbēgt no vecuma, bet pavisam kas cits ir tās mazās meitenes 18gados ar sardeļlūpām un sačakarētu psihi ar iedomu skaistuma standartiem😩
27.01.2025 23:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits