vāks! 🙈Kate9 @ 27.01.2025 12:42Nu kaa Jums Brokas Lauras nu jau plikie tesmeni IG??
Aniia @ 27.01.2025 17:00Kad iepriekšpavasar gāju uz biorevitalizāciju, man likās, ka efekta nav. Pēc tam par šo aizmirsu. Un nesen skatījos vasaras bildes, wooow, es tiešām izskatījos ļoti labi. Bet - arī biju nosauļojusies, atpūtusies un iemīlējusies. Ej nu saproti, no kā tas mirdzums īsti bija.
sivenssivenamdraugs @ 27.01.2025 20:05
Gribiet svaigas un nesavītušas izskatīties visu laiku, tad dzeriet pietiekamā daudzumā ūdeni un mitriniet sevi no iekšiņas. Samaziniet alkohola patēriņu drastiski un āda pateiks paldies. Neviens dārgais krēms nedara brīnumus, vai manipulācija ilgtermiņā, ja neievēro šos divus likumus. Tā ir zemē izsviesta nauda. Un redzam jau to uz instagramenēm, kuras mauc sevī visu pēc kārtas, bet pa virsu tāpat bliež virsū filtru filtrus.
sivenssivenamdraugs @ 27.01.2025 20:05
Gribiet svaigas un nesavītušas izskatīties visu laiku, tad dzeriet pietiekamā daudzumā ūdeni un mitriniet sevi no iekšiņas. Samaziniet alkohola patēriņu drastiski un āda pateiks paldies. Neviens dārgais krēms nedara brīnumus, vai manipulācija ilgtermiņā, ja neievēro šos divus likumus. Tā ir zemē izsviesta nauda. Un redzam jau to uz instagramenēm, kuras mauc sevī visu pēc kārtas, bet pa virsu tāpat bliež virsū filtru filtrus.
Zilais Valis @ 26.01.2025 21:03
Nu šeit gan nepiekrītu, man Andžas mati patīk, un viņi nemaz neizskatās tik plāni.
Man par šitiem vārdiem te pa galvu sadeva, ka maz neliekas. Neatdzīstu injekcijas vispār, bet došu priekšroku tikai plastiskajai operācijai pie laba speciālista. Vēlos drusku krunkas pie acīm noņemt un uzlabot sejas ovālu. Vēl jo vairāk man draugs to apmaksās. Tad nu te panesās mani nemīl jo vīrietis grib pārtaisīt un vēl to apmaksāt😂 pārtaisīt ko noņemt dažus gadus nost? Kas tur slikts? Vispār novecot jāmāk ar cieņu un ar sirmu galvu vajag lepoties, ne matus krāspt!Rora @ 27.01.2025 20:25
Brīnumus dara plastiskās operācijas :). Kvalitatīvas, protams. Tās ir labas, ja neviens nezina, ka tev tā bijusi, bet visi domā - ai, viņa gan labi izskatās. BET, ja to operācijas efektu grib saglabāt - precīzi tas viss arī jādara - atteikšanās no alkohola, ūdens dzeršana, izgulēšanās. A tā citādi - pēc 3 gadiem atkal būs tas pats, kas pirms tam. Respektīvi, ja krunkas JAU ir un visādas grumbas, goda vārds, nav ne mazākās jēgas tērēt milzu naudu uz tām visām "efektīvajām" kosmētiskajām procedūrām. Labāk sakrāt vairāk un uztaisīt to operāciju! Bet, nu ja pēc tam turpinās katru dienu vīnu dzert un negulēt, tas efekts nebūs noturīgs.
Dovana @ 27.01.2025 21:11Man par šitiem vārdiem te pa galvu sadeva, ka maz neliekas. Neatdzīstu injekcijas vispār, bet došu priekšroku tikai plastiskajai operācijai pie laba speciālista. Vēlos drusku krunkas pie acīm noņemt un uzlabot sejas ovālu. Vēl jo vairāk man draugs to apmaksās. Tad nu te panesās mani nemīl jo vīrietis grib pārtaisīt un vēl to apmaksāt? pārtaisīt ko noņemt dažus gadus nost? Kas tur slikts? Vispār novecot jāmāk ar cieņu un ar sirmu galvu vajag lepoties, ne matus krāspt!
Dovana @ 27.01.2025 21:11Man par šitiem vārdiem te pa galvu sadeva, ka maz neliekas. Neatdzīstu injekcijas vispār, bet došu priekšroku tikai plastiskajai operācijai pie laba speciālista. Vēlos drusku krunkas pie acīm noņemt un uzlabot sejas ovālu. Vēl jo vairāk man draugs to apmaksās. Tad nu te panesās mani nemīl jo vīrietis grib pārtaisīt un vēl to apmaksāt? pārtaisīt ko noņemt dažus gadus nost? Kas tur slikts? Vispār novecot jāmāk ar cieņu un ar sirmu galvu vajag lepoties, ne matus krāspt!
sivenssivenamdraugs @ 27.01.2025 21:41
Arī es esmu par plakstiņu operācijām, riņķu ap acīm utt. savilkšanu. Bet ne ar špricēm. Tās ir katastrofa ilgtermiņā un arī visa tā figņa sašpricētā jau pierādīts, ka atstāj nopietnu blakni uz veselību. To neviena speciāliste baigi neizklāstīs, bet tik mauks iekšā adatas un pierunās uz arvien jaunām manipulācijām. Tikmēr sieviete pataisa sevi par balonu, izskatās kā nodzērusies pieblīdusi un sašpricētais smagums stiepj ādu, kad vienīgais risinājums beigās būs vai nu smaga ādas nostiepšanas operācija, vai paskats kā tai kaķssievietei līdzīgs.Ne tik drastisks, protams, bet uz to pusi. Lai padomā ar galvu, kas būs ar seju pēc gadiem 5-10 pēc tik intensīvas špricēšanas un aizdomājas, ko laiž zem sev ādas.
Amnile @ 27.01.2025 16:52Esmu laikam ļoti atpalikusi no jaunākajiem influenceriem, bet kas tā Laura tāda ir? kaut kāda pieaugušo filmu aktrise? Tik daudz kailuma un vulgaritātes sen nebiju manījusi publiskajā telpā. Un tās svaigākās fotogrāfijas diez gan neprofesionālas.
Otiiilija @ 27.01.2025 22:43Reāli, lai izskatītos dārgi un kopti, tas nav par sagrūšanu sejā random mēslus. Tas ir smags darbs. Dārgi izskatīties nenozīmē t, ka tev sejā ir botokss vai filleri , tas ir par reālām rūpēm par sevi. Regulāra ādas kopšana, labs uzturs, kvalitatīva kosmētika, sports, pietiekams miegs , tas viss ir tikai pamats.
dabīgais skaistums ir spēks, nevar vienkārši iemest kosmētisko “plāksteri” uz krunkām un domāt, ka izskatīsies labi. Regulāras masāžas, pīlingi, vitamīni, ūdens dzeršana, svaigs gaiss , atpūta kalnos un pie jūras, spf itt tas ir tas, kas patiesībā strādā.
Reāli jāiegulda sevī, nevis mēģināt ar sūda mākslīgām procedūrām noķert skaistumu. Dabisks glow vienmēr būs labāks nekā nedabiski uzpumpēta seja.
Sunlight @ 27.01.2025 22:43
Nekad īpašs viņa nav. Vienai te vienkārši atkal galviņā sagriezies - iepriekš gadiem ilgi sekoja līdzi un nolika katru vienas citas sievietes profilu, tagad uzmetusies Laurai. Kas interesanti, viņai atsevišķas abu sieviešu iezīmes ļoti izteikti trigerē, jo viņa pati ir tieši tāda pati kā tās, kuras stalko :)
Rora @ 27.01.2025 22:50
Vispār, ja jūs būtu medicīnu studējusi, zinātu, ka šeit 45-50% nosaka iedzimtība :). Tā teikt - loterija. Tas, kam nav paveicies, var to visu atliektiem galiem darīt un tāpat rezultāts nebūs. Un ir kāds, kas var tusēt, dzert, negulēt, un izskatīsies skaisti un labi.
Rora @ 27.01.2025 22:50
Vispār, ja jūs būtu medicīnu studējusi, zinātu, ka šeit 45-50% nosaka iedzimtība :). Tā teikt - loterija. Tas, kam nav paveicies, var to visu atliektiem galiem darīt un tāpat rezultāts nebūs. Un ir kāds, kas var tusēt, dzert, negulēt, un izskatīsies skaisti un labi.
Džinga @ 27.01.2025 22:58
Tas gan, ir sievietes, kas visu jaunību katru vasaru sauļojušās pie jūras un pat savos 40 nav nekādas baigās krunkas.