Greetaa @ 13.01.2025 21:50
Nu pēc šodienas ntajiem apsveikumiem un mīlestības apliecinājumiem, ir tiešām par traku. Nu ieliec vienu apsveikumu, bet te jau tiešām kā mīlniekam, tādas nevar būt vadītāja-padotā attiecības. Nerunājot par neprofesionalitāti, man Oļega vietā būtu šķērmi to skatīties. Un priekš kam tie krekli vienam ar otra seju…?
Vēl uzreiz pēc visa tā ielikts reels par flirtēšanu “when you were flirting for fun but now you’re waiting for their notification”, nu kā aiznemta sieviete ko tadu var publicēt? Skaidrs, ka tas nav tak par Oļegu.
Un man nav nekas pret Kristīni, bet tā uzvedība un rīcības ir ļoti neizprotamas.
poplin @ 13.01.2025 22:37Liana Zabinako- ievertejat :)
Es iedomājos par to, ka galu gala viņa taču pati nesen organizēja Oļegam dzimšanas dienas ballīti, kur uzaicināja visus viņa draugus, un daļa no tiem tak noteikti arī viņai seko. Kas tad, noslēpusi no viņiem visiem savus storijus, vai? Vai arī tiešām bezkaunīga un nejūt mēru, dzīvo pofigā. Lai nu vai kā, ja šie cilvēki to redz, domāju, ka neko labu viņi par viņu nedomā.Ariete @ 13.01.2025 20:44Man liekas, ka O un jeļu vairs nesaista romantiskas attiecības. Jo jeļas uzvedība ir pilnīgi debīla. Iespējams dzīvo kopā jo O tā ir izdevīgi, kā arī žēl jeļu izmest, jo viņai nav neviena radinieka. Neticu, ka viņu starpā ir kaut kas.
varbūt Jeļai apnika, ka Oļegs neprec + tiesvedība n to gadu garumā, tāpēc tagad uzvedas kā norāvies suns no ķēdes 🤔sivenssivenamdraugs @ 13.01.2025 22:44
O nav duraks. Visu redz. Ja vien atkal storijus neslēpj no O. Bet nav izslēgts, ka brīdī, kad O pēkšņi uzradīsies jauna nākamā interese, šī viņas uzvedība var kapot kā iemesls. Nu neticas, ka O tik naivs un tāds muļķis. Tiesājas ar bijušo, kura laida pa kreisi, viņam svēta ģimene utt., bet te tagadējā brūte publiski ar pavāru koķetē. Kaut kāds bērnudārzs publisks. Apkaunojoši un pazemojoši pat tos storijus viņas skatīties.
Vilciņš @ 13.01.2025 22:24
Elīna-parādi savu tēlu, nodzerto mūli, un bez parūkas pliko pauri! ?
Tev par VISIEM tāds viedoklis?
Atmosties…?? “smukulīte” atradusies! ???
skylie @ 14.01.2025 00:24varbūt Jeļai apnika, ka Oļegs neprec + tiesvedība n to gadu garumā, tāpēc tagad uzvedas kā norāvies suns no ķēdes ?
Pō @ 14.01.2025 12:51Kā jums liekas, vai Gobzems reāli var panākt kaut ko ar šo visu? Vai kāds viņu ņems nopietni?
Gobzemam Spānijā nez kādēļ šķiet, ka viņš ir dikti ietekmīgs. Patiesībā par viņu smīkņā kā par garīgi neveselu šeit Latvijā.Pō @ 14.01.2025 12:51Kā jums liekas, vai Gobzems reāli var panākt kaut ko ar šo visu? Vai kāds viņu ņems nopietni?
Hermiine89 @ 14.01.2025 13:39Gobzemam Spānijā nez kādēļ šķiet, ka viņš ir dikti ietekmīgs. Patiesībā par viņu smīkņā kā par garīgi neveselu šeit Latvijā.
Tā tāda vētras taisīšana ūdens krūzē. Nu ko viņš līdz šim ir panācis? Pabojājis reputāciju dažiem. Viņam rokas par īsām, lai kaut ko reāli panāktu. Vēl jo vairāk viņš pats Latvijā ir persona non grata. Kaut ko visiem sasola- nu tik būs gadsimta prāva! Beigās visi temati noklust. Visi krāpēji un varmākas paliek savās vietās un iesmej par viņu.Pō @ 14.01.2025 13:41
Bet kaut kā viņam ir jāreaģē uz tiem viņa memuāriem.?