Skandalalert @ 13.01.2025 11:36Našķoties Zane laikam toc vairs nevar ielikt storiju ar sevi bez plika vedera vai pakalas goriisanas, kaitinosi. It ka neviens nepamanitu vinas parspileto velmi pec uzmanibas. Man vina vispar vienmer likusi tik overrated, nesaprotu to parspileto sajusmu par vinu. Un receptes ari nez, parastas, nekas ipass, varbut 10 gadus atpakal, kad paradijas, likas forsi, bet nu tgd neka nav tur ko jusmot par vinu
law7 @ 13.01.2025 07:57
Protams, taču labs jurists to arī nozīmē- ne tikai zināšanas, bet arī noteiktu īpašību komplekts, no kā izriet viņa uzvedība.
Tonya @ 13.01.2025 15:16
Plikais vēdera storijs - ir storijs no svaru zāles? Tas tak nav nekāds īpaši seksualizēts video, bet video ar to kā viņa trenējas. Pieļauju, ja es nomestu svaru, tad gan jau arī ar to lepotos un liktu soc tīklos, ja būtu publiska persona.
Man gan viņa kā personība ir neitrāla, tos storijus, kas neinteresē, pārtinu, bet tieši receptes ir tās, ka interesē. Tieši tas ka parastas. Katram savs, bet man tieši noder tā pati pīrādziņu recepte - aktualizēta, ne no omas grāmatas, kur vairs sastāva proporcijas neatbilst vairs, jo produkti ir savādāki.
Ainulai @ 13.01.2025 12:34
Kad Nīmane liek iekšā tādus pašus storijus, nevienai nav ar to problēmu. Kad to dara Zane, fuj nav smuki. Kāpēc? Ja viņa jūtas labi un viņai gribās tādus story likt, lai taču liek. Viņa ir smagi strādājusi, lai varētu to pliko vēderu rādīt, malacis. Resnās skauğes.
Mazums, sākusi sevi apzināties kā seksīgu sievieti. Man tas netraucē un neuzskatu, ka viņa kādam bāžās virsū ar plikumiem.krmmm @ 13.01.2025 15:37
Nē, ne no svaru zāles. Bija pirms tam un regulāri ir kroptopos ikdienas saturs, pat pidžama ir kroptops ? un jā, te bija komentārs, ka citas arī tā gorās, bet tām neviens nepiekasās. Tādas Nīmanes šādi dara jau no paša sākuma un tas ir kkāds noteikts "personības" tips, kas tā vnk dara un viss. Zanei agrāk tas nebija raksturīgi un viņa vispār nav tāda ārisķīga, tieši tāpēc tā ķermeņa izrādīšana lec acīs, jo ir out of character un kkā neveikli, nedabīgi izskatās.
Jā, protams, malacis par darbu, ko ieguldījusi savā figūrā, bet te ir klaču forums, kur cilvēki atklāti apspriež savus novērojumus. Var jau par to apvainoties un pārmest, ja gribat ?
krmmm @ 13.01.2025 15:37
Nē, ne no svaru zāles. Bija pirms tam un regulāri ir kroptopos ikdienas saturs, pat pidžama ir kroptops ? un jā, te bija komentārs, ka citas arī tā gorās, bet tām neviens nepiekasās. Tādas Nīmanes šādi dara jau no paša sākuma un tas ir kkāds noteikts "personības" tips, kas tā vnk dara un viss. Zanei agrāk tas nebija raksturīgi un viņa vispār nav tāda ārisķīga, tieši tāpēc tā ķermeņa izrādīšana lec acīs, jo ir out of character un kkā neveikli, nedabīgi izskatās.
Jā, protams, malacis par darbu, ko ieguldījusi savā figūrā, bet te ir klaču forums, kur cilvēki atklāti apspriež savus novērojumus. Var jau par to apvainoties un pārmest, ja gribat ?
Skandalalert @ 13.01.2025 11:36Našķoties Zane laikam toc vairs nevar ielikt storiju ar sevi bez plika vedera vai pakalas goriisanas, kaitinosi. It ka neviens nepamanitu vinas parspileto velmi pec uzmanibas. Man vina vispar vienmer likusi tik overrated, nesaprotu to parspileto sajusmu par vinu. Un receptes ari nez, parastas, nekas ipass, varbut 10 gadus atpakal, kad paradijas, likas forsi, bet nu tgd neka nav tur ko jusmot par vinu
caralixa @ 13.01.2025 15:43Jeļa uzdāvinājusi Jurijam kreklu un priekšautu ar savu seju.? Un pasakiet vēl, ka viņai ir pilns kalendārs???
Lievenīts @ 13.01.2025 10:19Gobzems ir ļoti lielisks dubultmorāles paraugs. Pats tagad Lielbritānijā tikās ar paziņu, kas ir goldiggere, tusēja savā laikā pa Dubaju un neslēpj, ka ir ar vīrieti tikai dēļ naudas, neskaitāmas attiecības pa gultas prieku līniju bagāžā ar Latvijas precētiem vīriešiem. Tad jau IGmā sludinātie principi nav tik svarīgi, jo paziņa Gobzemu, es atvainojos-Toro, slavina un pielūdz, ne?
Man liekas, ka O un jeļu vairs nesaista romantiskas attiecības. Jo jeļas uzvedība ir pilnīgi debīla. Iespējams dzīvo kopā jo O tā ir izdevīgi, kā arī žēl jeļu izmest, jo viņai nav neviena radinieka. Neticu, ka viņu starpā ir kaut kas.caralixa @ 13.01.2025 15:43Jeļa uzdāvinājusi Jurijam kreklu un priekšautu ar savu seju.? Un pasakiet vēl, ka viņai ir pilns kalendārs???
Ariete @ 13.01.2025 20:44Man liekas, ka O un jeļu vairs nesaista romantiskas attiecības. Jo jeļas uzvedība ir pilnīgi debīla. Iespējams dzīvo kopā jo O tā ir izdevīgi, kā arī žēl jeļu izmest, jo viņai nav neviena radinieka. Neticu, ka viņu starpā ir kaut kas.
Kate9 @ 13.01.2025 22:14Jelinska Tomer tik nesmuka.. kurJurijs uz ielas filme seju..vispar ka jebkura sieviete bez makeup..parasta
tas jau šeit ir daudzas reizes pieminēts, ka ir līdzīgi, pat ļoti 🙈Subidubi @ 13.01.2025 22:03Tas Jurijs vispār Fiļam diezgan līdzīgs. Sejas tipāžs noteikti. Tikai garāks.
Subidubi @ 13.01.2025 22:03Tas Jurijs vispār Fiļam diezgan līdzīgs. Sejas tipāžs noteikti. Tikai garāks.
cory @ 13.01.2025 19:03
Tu par Liānu?
Ja Liana Zabinako,cory @ 13.01.2025 19:03
Tu par Liānu?