Cutepie @ 14.01.2021 13:24Bet meitenes, mes esam laimigi kopa :) wot kas ❤️
Lai Dievs jums ari dot iespeju but miletam un but ar jauku cilveku!
Tapec es ari neveidoju instagram “eskortnieces” kontu ar 101 bildi ar restoraniem, viesnicam utt .
GoodForYou @ 14.01.2021 13:49Elīna- labs, ka pati atzīst, ka iepriekš bijusi eskortniece, jo tieši tavs vecais profils iet zem šī apraksta:
Vai tad no atmiņas pazuda visas bildes apakšveļā un ar seksuālām pozām vai pat bez apakšveļas?
Es gan nedomāju, ka tieši nodarbojies ar eskortu, tas tomēr ir pakāpi augstāk par to, ko varbūt tu darīji.
Atceros biji pat storijus highlitos pielikusi bildi, kur aicināji meitenes pieteikties darbam par dejotājām un hostess ārzemēs un ar tavu kodiņu meiteni sagaidīs īpaša balviņa. Toreiz skatījos to lapu, izskatījās pēc lēta striptīza, kas paslēpts aiz it kā tikumīgākiem nosaukumiem. Alga bija maza, ja ņem vērā, ka tās bija ārzemju valstis, kur visiem gan ienākumi, gan izdevumi ir lielāki.
akdies no way... un tagad varam atkal spriest "diez kāpēc Alise no viņa izšķīrās". Labi tas jau kā joks.;)core @ 14.01.2021 14:17Alises (alisevenwosit) ex draugs/draugs, bērna tēvs tiek meklēts
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2820968031448622&id=2048071868738246
Vienkārša skaista meitene, draudzene meitenei no TikTok. Taisa nadziņus. Ļooti jauks cilvēks, neko sliktu nevaru teikt. 😀GoodForYou @ 14.01.2021 14:25Pirmo reizi dzirdu par tādu Alisi. Ar ko viņa populāra? Smuka meitene, bet nav dzirdēta iepriekš.
Grenarda @ 14.01.2021 13:30
Tur jau tā lieta! Laimīgi cilvēi nekad neko nesaka aiz muguras par svešiem cilvēkiem. Nesāk pīt intrigas, aprunāt un noniecināt. Tikai nelaimīgi, nepārliecināti par sevi un skaudīgi ļaudis tā dara.
Cutepie ir par vēlu tagad attaisnoties. Tu jau parādīji savu īsto seju, kāda tu esi. Nedz tu esi laimīga ar savu puisi, nedz tu esi pāriecināta pār sevi. Pretējā gadījumā tu te tagad forumā nesēdētu, nenoiktu citus (kas ir daudz augstāki par tev), bet sēdētu ar savu draugu un izbaudītu, kā tu saki, "laimi". Bet tu te ienāci un sāki kaut ko blāmēties par savu ķipa finansiālo stāvoki, kas viss izrādījās pilnīgs blefs un fufelis ?
Es jums novēlu laimi, un NEKAD vairs neraksti neko sliktu par citiem. Tas tevi padara par niecīgu un zemisku cilvēku.