Pilgrim @ 02.01.2025 18:14
Kuri ir FB, apskatieties komentārus. Tur kāda Dagnija raksta, ka Ilze ir Biķerniekos, Paliatīvajā aprūpē(!!!) Ja tā ir īstenība, tad vnk trūkst vārdu un Bulis ierindojas kretīnu Top nr.1.
https://www.facebook.com/share/15QLzD3J8Z/?mibextid=wwXIfr
Villanelle @ 02.01.2025 18:18A kur jūs redzat Betas profilā līdzību ar Vizlu?
Džinga @ 02.01.2025 20:16
es ar nesaprotu
Helita @ 02.01.2025 14:20Nezināju, ka Milzarāju draudzene Luīze ir Jolantas Gulbes-Paškevičas meita.
Biju to domājusi ar ironiju, ne burtiski.Pilgrim @ 02.01.2025 13:08Kas viņš par taisnības cīnītāju? Sēž savā Seviļā, bauda dzīvi un šantažē laulības pārkāpējus, narikus un sīkus zaglēnus. Savācis 10.5k, bizness iet no rokas.
Pilgrim @ 02.01.2025 18:14
Kuri ir FB, apskatieties komentārus. Tur kāda Dagnija raksta, ka Ilze ir Biķerniekos, Paliatīvajā aprūpē(!!!) Ja tā ir īstenība, tad vnk trūkst vārdu un Bulis ierindojas kretīnu Top nr.1.
https://www.facebook.com/share/15QLzD3J8Z/?mibextid=wwXIfr
Ariete @ 02.01.2025 17:00Selīna ar Delveri tomēr laikam izšķīrušies.
Rora @ 02.01.2025 19:20
Es neticu nekādam svētumam! Man ir pilnīgi vienalga, kurš ar ko guļ, satiekas vai šķiras. Man dzīvē ir svarīgākas lietas, nekā prātot par citu cilvēku godīgumu vai negodīgumu. Tas, par ko es brīnos, no kurienes šeit ir tik daudz sieviešu, kurām nav savas privātās dzīves, ka ir tik uzcītīgi "jāseko" citiem cilvēkiem un viņu dzīves līkločiem.
Biezlape @ 02.01.2025 22:01
No kurienes ir radies šis mīts, ka forumā esošajām sievietēm nav sava privātā dzīve??! No kurienes tam aug kājas? Pēc kā jūs to spriežat? Tas vienkārši ir absurds! Tas tā besī, ka ik pa laikam ir kāda (vai kāds, jo te ir arī vīrieši) kura ieraksta šo idiotismu.
Jā, sorry. Uzķēros kā penzīši uz telefonkrāpniekiem.Minelūše @ 02.01.2025 21:36
1) Tur ir runa par kādu Ivetu. Buļa bijušo sauc Ilze. 2) Ilzei IG ir bilde, kur Ziemassvētkus svin ar savējiem, nevis slimnīcā guļ. Nav ko muldēt.
Sigita11 @ 02.01.2025 20:36
Wow, arī nezināju...
Biju redzējusi, ka Luīzes mamma brauc pie viņiem, bet pat nepiefiksēju, ka tā mamma ir pati Jolanta Gulbe.
shmannapanna @ 02.01.2025 21:54Dāvis storijos skatās 4 uz koferiem, kur kundze aktrise un kungs aktieris - pēc tam, kad tur piedalījās, teica, lai visem stāsta šo, jo viņam nepatīk, ka cilvēki uzvedas tik divkosīgi. Dāma bija viņa kliente kā frizierim ilgu laiku, esot nākusi un stāstījusi, kāds viņai superīgs vīriņš utt. tajā laikā. Tad aizbrauca ceļojumā. Kungam, savukārt, esot ļoti mīļa balta kafija, to var redzēt arī šovā, ka brīžiem ir hiperaktīvs, brīžiem ir "crashojis" un viss besī. Naktīs esot bijušas trakas ballītes, kur abi arī šo kafiju patērējuši un uzvedušies kā no ķēdes norauti. Attiecīgi skaļi uzvedušies arī divatā guļamistabā. Tāda tā klača pie manis nonāca
man liekas, ka gluži pretēji. Liela daļa te ir, kurām tieši nav laika, jo nav ne jāseko, ne jālūr visu visi storiji. Pārskrien pāri šeit diagonāli un visu zini.Rora @ 02.01.2025 22:23
Mīts? Loģiskā domāšana! Ja cilvēkam ir pārāk daudz brīva laika un nav savas dzīves, uzrodas laiks, lai sekotu visam, ko kurš teica, ko kurš kādā bildē parādīja vai neparādīja, sekot līdzi Gobzemiem un vēl nezin, kam. Tiem, kam ir sava interesantā un piepildītā dzīve, tādiem "sūdiem" vienkārši nav laika! Es te pēdējās 3 dienas palasu un nesaprotu, kā to visu var zināt!!! Sajūta, ka daži te forumā "dzīvo" to savu "īsto dzīvi", jo ārpus tā - pašam nekā nav.
Rora @ 02.01.2025 22:23
Mīts? Loģiskā domāšana! Ja cilvēkam ir pārāk daudz brīva laika un nav savas dzīves, uzrodas laiks, lai sekotu visam, ko kurš teica, ko kurš kādā bildē parādīja vai neparādīja, sekot līdzi Gobzemiem un vēl nezin, kam. Tiem, kam ir sava interesantā un piepildītā dzīve, tādiem "sūdiem" vienkārši nav laika! Es te pēdējās 3 dienas palasu un nesaprotu, kā to visu var zināt!!! Sajūta, ka daži te forumā "dzīvo" to savu "īsto dzīvi", jo ārpus tā - pašam nekā nav.
Tieši tā arī ir, jo es nesekoju praktiski nevienam no tiem influenceriem, kurus šeit piemin 😀sidzha @ 03.01.2025 01:15man liekas, ka gluži pretēji. Liela daļa te ir, kurām tieši nav laika, jo nav ne jāseko, ne jālūr visu visi storiji. Pārskrien pāri šeit diagonāli un visu zini.
be.beta @ 03.01.2025 08:08
ah, Rora. un ar ko tu atšķiries no šeit sēdošām beibēm? tu tak pati arī šeit sēdi, lasi, komentē, kā redzams pēdējā mēneša laikā gandrīz 100 komentāri.
tad jau tev arī dzīves nav :D vai tu kaut kā īpaši atšķiries? vai varbūt ir kāds noteikts komentāru skaits, kas jāieraksta, lai kļūtu par "bez savas dzīves" resno nesmuko neveiksminieci? :D :D :D
akul12 @ 03.01.2025 09:20
Rora ir taisnība, ja tiešām forumietēm būtu tāds dzīves veids, kādu iztēlojas šeit, vienkārši neatliktu laika sēdēt aizvēsturiskā forumā.
Labākajā gadījumā varbūt šeit atsēž darba laiku, bet tad jautājums par darba vietas pievienoto vērtību? Dežurante, administratore?