Ainulai @ 30.12.2024 21:11
Es ļoti ceru, ka viņam tā seja tāda šķība arī paliks un viņš dabūs atpakaļ to, ko par citiem ir atļāvies teikt. Karma is a bitch… Un Mauriņam attiecīgi laba “reklāma”. Vienīgi to dakterīti ir žēl, izskatās tāda jauka…
Rora @ 01.01.2025 19:48
Drausmīgs cilvēks esat... jūsu novēlējums ļoti daudz pasaka patiesībā par jums pašu. Ja te kāda ir žēl, tad tikai jūs. Dakterīte ir ne tikai jauka, bet arī ļoti profesionāla. Un pēc pusgada jums par saviem vārdiem būs ļoti kauns. Tiesa, karma jau tagad "nopelnīta".
Villanelle @ 01.01.2025 18:58Kas noticies ar Beta Beidz? Sen bebi skatījusi profilu. Viņa tagad pēc kaut kādas bargās kundzes izskatās un post vispār nebaudāmi.
SarmaD @ 01.01.2025 20:26
Šis vel nav nekas. Viena cita te novēlēja krievu bērniem (kverpļiem) sūdīgu likteni un šodien lasiju vienu kas novēl nāvi tiem kas šauj salūtu. ?
Villanelle @ 01.01.2025 22:39Beta bija hot tieši pirms tad, kad necentās sevi rādīt ar sejām kas saka "ņem mani"
Dovana @ 01.01.2025 22:39Bulis ar Račko sabiedrībā izgājis. Gobzis par viņuem jau sen stāstīja. Es tik domāju kur tai Izei iekšas bija to kuili ciest 18 gadus? Plus vēl sīci dzemdēt lai staiguli noturētu.
fifa @ 02.01.2025 00:48Callmemaddie Madara Lieciniece arī nav izšķīrusies? Neesmu viņas draugu sen redzējusi, jauno gadu svin viena Anglijā pie māsīcas, gada atskatā draugu arī nekur neredzeju
Nu man arī tur liekās kaut kas aizdomīgs ! 2024.gada atskatā viņa arī nav.fifa @ 02.01.2025 00:48Callmemaddie Madara Lieciniece arī nav izšķīrusies? Neesmu viņas draugu sen redzējusi, jauno gadu svin viena Anglijā pie māsīcas, gada atskatā draugu arī nekur neredzeju
Jā, vairs neseko Dāvim instagramā :(fifa @ 02.01.2025 00:48Callmemaddie Madara Lieciniece arī nav izšķīrusies? Neesmu viņas draugu sen redzējusi, jauno gadu svin viena Anglijā pie māsīcas, gada atskatā draugu arī nekur neredzeju
fifa @ 02.01.2025 00:48Callmemaddie Madara Lieciniece arī nav izšķīrusies? Neesmu viņas draugu sen redzējusi, jauno gadu svin viena Anglijā pie māsīcas, gada atskatā draugu arī nekur neredzeju
garsigs_persiks @ 02.01.2025 09:08
Man arī tā šķiet, pēc Madaras pēdējā laika IG satura spriežot. Ziemassvētki pie ģimenes, Jaunas gads Anglijā, un Dāvis nekur vispār nefigurē... Decembra sākumā viņa vēl savā vlogā minēja, ka šogad Ziemassvētku video sērijas nefilmēs, jo viņas dzīvē ir grūts periods. Māju gan viņai vienai jau nav jāuztur, un šaubos arī, ka viņa tur paliktu dzīvot pēc šķiršanās.