Mathilde @ 30.12.2024 09:44Kristinka ir pārcentusies ar savām fantāzijām.
Viņa nez tik droši jūtās savā bezstatusa statusā?
Inelle @ 30.12.2024 10:42Uresina, smiekli nāk, miljonāru koučoutāja. Zirgam jāsmejas.
Salikusi darba piedāvājumu, bez atlīdzības norādes. Vienreiz krievietei, lai parāda, jabeidz muldēt un mānit.
Pielauju salcevuca ar brigitu draudziba pārtruka, uresininas brigita strādāja, nezinu vai tagad.
sivenssivenamdraugs @ 30.12.2024 11:08
Starp citu, viņa bieži piedāvā tieši praktikanta statusu, lai nav jāmaksā normāls atalgojums. To pagrieš it kā par baigo godu strādāt pie viņas. Varbūt tagad kaut kas mainījies.
Sigita11 @ 30.12.2024 13:00Jā, Našķoties Zanes kontā vīrs jau sen nav bijis - ne mājās storijos, ne ārpus mājas izklaides storijos. Pārsvarā brālis un draudzenes. Kopumā nolasās no storijiem, ka dzīvo viena.
Amnile @ 30.12.2024 14:00Es tieši arī kaut kad iedomājos par Zani un to,ka vīrs nekur nefigurē. Agrāk ļoti daudz storijos viņš bija, kā arī tika pieminēts. Tagad - nekur. Tagad tik abi suņi, sporta zāle un draugi/brālis.
Sunlight @ 30.12.2024 09:47
Es tiešām apbrīnoju to, ka Dāvidu, kurš visu savu mūžu ir nolicis sievietes zemāk par zāli, tagad ņem un kaislīgi aizstāv tikai tāpēc, ka viņš sācis lauku dzīvi un kļuvis par sirsnīgo opīti ❤️ Arī to “lielisko” dāvidšovu labi atceros - īsta misogīnijas paraugstunda. Sievietēm, kas fano par Dāvidu, laikam kaut kāds Stokholmas sindroms vai nu arī viņam tiešām izdevies fantastisks PR pašam sev.
Ja tu jautā par mani, nē, man pagaidām nav plastisko operāciju pieredzes, paldies. Bet šis ir vēl viens lielisks piemērs, kāpēc jaunības kults sūkā un nav jāguļas zem skalpeļa, lai nogrieztu pusi sejas. Ja viņa sejas nervs ir skarts tik ļoti, ka tas neatkopsies, tad tur vispār ir čau, Rasma, uz visu atlikušo dzīvi.
Kā minēju, Dāvida aizstāves tik runā par to, ka ir forši, ka Dāvids sauc lietas īstajos vārdos - ja izskatās pēc kakas, tad esi kaka. Re, kad pasaka, ka Dāvids tagad tiešām izskatās briesmīgi - kā labākajās botched tradīcijās - tad gan lūpiņa gara un “kā tā var” ?
akul12 @ 30.12.2024 10:11
Domāju, ka 99% Dāvida publiskais tēls nav patiesā viņa personība.
Skandalozi šovi, intervijas, viedoklis ir viņa maizes darbs, jeb viņš ikdienā strādā algotu darbu par kura eksistenci nezinu?
Tāpat Dāvida šova laiks 00to sākums bija savādāks, postsoviet laiks no "seksa nav" uz "sekss ir visur"
Televīzijas (arī Latvijas) translēja seksa šovus, filmas, porņukus vakaros, Rīgā un varbūt pārējā Latvijā plauka neoficiāls seksa tūrisms, žurnāli bija pilni ar seksa tēmām.
Bez Dāvida bija tikpat "misogīniskas" sievietes, kuras kultivēja seksa tēmas žurnālos, tv
Bet ja neesat vismaz 30-40 gadus vecas, tad varbūt šo neatceraties... Tāpēc domājat, ka Dāvids bija un ir ārpus sabiedrības normām, neaudzināts tēviņš.
Sunlight @ 30.12.2024 09:47
Es tiešām apbrīnoju to, ka Dāvidu, kurš visu savu mūžu ir nolicis sievietes zemāk par zāli, tagad ņem un kaislīgi aizstāv tikai tāpēc, ka viņš sācis lauku dzīvi un kļuvis par sirsnīgo opīti ❤️ Arī to “lielisko” dāvidšovu labi atceros - īsta misogīnijas paraugstunda. Sievietēm, kas fano par Dāvidu, laikam kaut kāds Stokholmas sindroms vai nu arī viņam tiešām izdevies fantastisks PR pašam sev.
Ja tu jautā par mani, nē, man pagaidām nav plastisko operāciju pieredzes, paldies. Bet šis ir vēl viens lielisks piemērs, kāpēc jaunības kults sūkā un nav jāguļas zem skalpeļa, lai nogrieztu pusi sejas. Ja viņa sejas nervs ir skarts tik ļoti, ka tas neatkopsies, tad tur vispār ir čau, Rasma, uz visu atlikušo dzīvi.
Kā minēju, Dāvida aizstāves tik runā par to, ka ir forši, ka Dāvids sauc lietas īstajos vārdos - ja izskatās pēc kakas, tad esi kaka. Re, kad pasaka, ka Dāvids tagad tiešām izskatās briesmīgi - kā labākajās botched tradīcijās - tad gan lūpiņa gara un “kā tā var” ?
Varēja tak uzreiz uzlikt ka bučojas ar to pavāru 😂😂😂Mathilde @ 30.12.2024 09:44Kristinka ir pārcentusies ar savām fantāzijām.
Viņa nez tik droši jūtās savā bezstatusa statusā?
Rora @ 30.12.2024 14:40
Piekrītu, tā jau arī ir. Un patiesībā mans komentārs pat nav par to, ka Dāvids būtu jāapbrīno vai kā personība vai kā, bet tieši par to, ka te dažām tāda "pieredze" ar plastiskajām operācijām, ka maz neliekas. Pašas pirmās runātājas, kad kādu nodirst vajag no galvas līdz kājām, kas kam spiežas ārā un kam dibens resns, bet tad, kad kāds reāli ir publiski parādījis arī to, kā izskatās operācija "uzreiz pēc tam", nevis rezultātu pēc 6 mēnešiem, sāk cīruļa balsī dziedāt par "slikto jaunības kultu". Reāli nožēlojami.
juveliere @ 30.12.2024 14:20
Viņai pat Ziemassvētkos viņš nevienā storijā nebija. Lika bildes kā viena pati cep un gremo cepumus
Pelnrukšķīte @ 30.12.2024 15:20
Es par Dāvidu nefanoju un nesekoju IG, bet tu tikko iebrauci auzās. Davidšovs nebija par sieviešu "nolikšanu". Viņš runāja par visādām tēmām, kuras, kā jau te minēja, tam laikam bija skaļas un skandalozas. Iemet yt meklētājā un paskaties kā viņš ar čaļiem runā.
Galvenais jau komentārā ielikt kādu gudru vārdu, tas padara tevi pārāku ?
Sunlight @ 30.12.2024 16:36
Un Grietu viņš nemaz nesauca par stulbeni un nepazemoja visādos veidos, vai ne? :)
Tēls ne tēls, bet tas tajos laikos tiešām rādīja super piemēru, kā attiekties pret sievieti ❤️
Kā vīrietis tīri ok, bet viņa sieva gan man šķiet neglīta. Toties viņam patïk.VistaVita @ 30.12.2024 16:43https://www.santa.lv/plus/raksts/ieva_/davids-man-nepatik-negliti-cilveki-netiri-cilveki-un-ja-godigi-ari-nabagi-nepatik-52592/ par šo vienmēr smiekli nāca .Pats taču ja godīgi ir neglīts !
Sunlight @ 30.12.2024 16:36
Un Grietu viņš nemaz nesauca par stulbeni un nepazemoja visādos veidos, vai ne? :)
Tēls ne tēls, bet tas tajos laikos tiešām rādīja super piemēru, kā attiekties pret sievieti ❤️
Mājas storijos ir bijis :) Arī no vasaras koncertiem. Bet piekrītu komentāriem - ne visas otrās pusītes vēlas atrādīties.Sigita11 @ 30.12.2024 13:00Jā, Našķoties Zanes kontā vīrs jau sen nav bijis - ne mājās storijos, ne ārpus mājas izklaides storijos. Pārsvarā brālis un draudzenes. Kopumā nolasās no storijiem, ka dzīvo viena.