BellaCiao @ 29.12.2024 17:57
1) Tas ir šovs. Ja Dāvids runātu delikāti un jauki, viņš tur nebūtu aicināts.
2) Dāvids kļuva populārs pateicoties savam “Dāvidšovam”, kurš, kā jau vairums šovu, bija balstīts un visu apņirgšanu un mētāšanos ar kakām. Arī toreiz ļaudis dalījās 2 daļās, tie, kuri bija sajūsmā un tie, kuri viņu un viņa šovu nevarēja ciest.
Man patika toreiz un arī tagad uzskatu, ja cilvēks izskatās pēc baloža kakas, tad ir ok viņam to pateikt, nevis liekuļot, kā letiņiem pieņemts.
domāju, ka tā bija patiesībā kāda jauna žurnāliste, kas tagad gribēja atkal atklāt Ameriku. Ne pirmo reizi no šejienes tiek ņemtas idejas vai viedokļi kādam rakstelimamnēzija @ 29.12.2024 18:32
Par negodīgu komercpraksi informāciju forumā jau nu gluži nemeklē ? Ja šis kursa darbs vai pētījums, kas nu tur top, būs no sērijas "Viena tante teica", tad, jā.
Man gan vairāk radās iespaids, ka te tiešām nav nekāds kursa darbs, drīzāk kāda aizvainota mazā uzņēmēja, kurai grauž, ka kāds ar minimālu efortu pelna vairāk.amnēzija @ 29.12.2024 18:32
Par negodīgu komercpraksi informāciju forumā jau nu gluži nemeklē ? Ja šis kursa darbs vai pētījums, kas nu tur top, būs no sērijas "Viena tante teica", tad, jā.
Lellīte18 @ 29.12.2024 19:51Kalendy ir viena no tām influencerēm kurai tikai ir reklāmas. Viens liels reklāmas stabs non stop.
nedomāju,ka tas ir rosola vēders 😄Amnile @ 29.12.2024 13:45Dukuram ar Endiju tādas "aizdomīgas" bildes, kur vienā izskatās,ka ir puncis. Bet vrbt tikai izskatās
Emily17 @ 29.12.2024 22:39Sveiciens visiem!
Kā ir ar Našķoties Zane, viņa vairs nav kopā ar savu vīru? Bildes sen netiek liktas kopā un story. Gredzens arī pirksta nav.
Džinga @ 29.12.2024 12:58
Šis nav Gobzems? ?
Sunlight @ 29.12.2024 17:13Khe, vēl pirms dažiem gadiem Dāvids izņirdza sievietes modes šovos un nu pats kļuvis par plastisko operāciju upuri… Kāda gan ironija.
Un pēc operācijas viņš tiešām izskatās biedējoši. Mani pārsteidz viss tas viņa pulks tikai tāpēc, ka viņš pēdējos gados piķē tomātus. Bet to, kā viņš ir gadiem apsmējis, izķengājis un pazemojis cilvēkus, tas gan aši aizmirsies.
Leila999 @ 29.12.2024 23:13Tieši nācu prasīt par Našķoties Zani- arī gada atskata video nebija vīra?
Emily17 @ 29.12.2024 22:39Sveiciens visiem!
Kā ir ar Našķoties Zane, viņa vairs nav kopā ar savu vīru? Bildes sen netiek liktas kopā un story. Gredzens arī pirksta nav.
Rora @ 30.12.2024 03:29
Nopietni? Dāvids knapi 3 nedēļa pēc operācijas izskatās "biedējoši"? Kāda gan pašai ir plastisko operāciju pieredze? Pēc 6 mēnešiem varētu spriest par to, kā Dāvids izskatīsies! Idiotisks komentārs! Tā operācija, kas bija Dāvidam, nebūt nav no vienkāršākajām, un dažas nedēļas pēc tās - viņš izskatās LIELISKI!
Rora @ 30.12.2024 03:29
Nopietni? Dāvids knapi 3 nedēļa pēc operācijas izskatās "biedējoši"? Kāda gan pašai ir plastisko operāciju pieredze? Pēc 6 mēnešiem varētu spriest par to, kā Dāvids izskatīsies! Idiotisks komentārs! Tā operācija, kas bija Dāvidam, nebūt nav no vienkāršākajām, un dažas nedēļas pēc tās - viņš izskatās LIELISKI!
Sunlight @ 30.12.2024 09:47
Es tiešām apbrīnoju to, ka Dāvidu, kurš visu savu mūžu ir nolicis sievietes zemāk par zāli, tagad ņem un kaislīgi aizstāv tikai tāpēc, ka viņš sācis lauku dzīvi un kļuvis par sirsnīgo opīti ❤️ Arī to “lielisko” dāvidšovu labi atceros - īsta misogīnijas paraugstunda. Sievietēm, kas fano par Dāvidu, laikam kaut kāds Stokholmas sindroms vai nu arī viņam tiešām izdevies fantastisks PR pašam sev.
Ja tu jautā par mani, nē, man pagaidām nav plastisko operāciju pieredzes, paldies. Bet šis ir vēl viens lielisks piemērs, kāpēc jaunības kults sūkā un nav jāguļas zem skalpeļa, lai nogrieztu pusi sejas. Ja viņa sejas nervs ir skarts tik ļoti, ka tas neatkopsies, tad tur vispār ir čau, Rasma, uz visu atlikušo dzīvi.
Kā minēju, Dāvida aizstāves tik runā par to, ka ir forši, ka Dāvids sauc lietas īstajos vārdos - ja izskatās pēc kakas, tad esi kaka. Re, kad pasaka, ka Dāvids tagad tiešām izskatās briesmīgi - kā labākajās botched tradīcijās - tad gan lūpiņa gara un “kā tā var” ?