Kursadarbs @ 27.12.2024 10:32Kas tieši - tās lentītes savādāk ievērtas?:) To klienti paši māk dažādi sasiet. Pamatmodelis ir identisks. Mēs pētīsim tālāk, ja kādai ir paraugs, gaidam bildi, paldies!
Kursadarbs @ 27.12.2024 10:32Kas tieši - tās lentītes savādāk ievērtas?:) To klienti paši māk dažādi sasiet. Pamatmodelis ir identisks. Mēs pētīsim tālāk, ja kādai ir paraugs, gaidam bildi, paldies!
Lyncha @ 27.12.2024 10:47Kā ar esute? ? Arī alibaba vai tomēr ir ražoti Latvijā, kā Dzenīte saka?
krixis3 @ 27.12.2024 11:11Protams, nevaru apgalvot, ka Wild tiešām tiešām nesūta no Ķīnas. Bet man šķiet, ka nē. Pārāk kvalitatīvi tie krūšturi ir. Tā vismaz izskatās. Un viņus taču arī speciāli dāmas pasūta, ar nestandarta izmēriem. Un viņa arī teica, ka nešuj lielos izmērus, jo tur savā specifika. No Ķīnas jau gan varētu tādus dabūt.
Par rotām un peldkostīmiem cits stāsts.
šeit daži piemēri no viņas, sākot ar 5. slaidu un citām https://ibb.co/album/Hp8d64Lyncha @ 27.12.2024 10:47Kā ar esute? ? Arī alibaba vai tomēr ir ražoti Latvijā, kā Dzenīte saka?
Vai esi kādreiz pasūtījusi no Alibaba vairumtirgotāja? Kā tu domā, kur ražo, piemēram, Victoria Secret? Ņujorkā - Sex and the city tipa lēdijas šuj Christian Louboutin kurpēs ? Nē Ķīnā, https://www.tiktok.com/@jane_tiglily/video/7200944033441565958krixis3 @ 27.12.2024 11:11Protams, nevaru apgalvot, ka Wild tiešām tiešām nesūta no Ķīnas. Bet man šķiet, ka nē. Pārāk kvalitatīvi tie krūšturi ir. Tā vismaz izskatās. Un viņus taču arī speciāli dāmas pasūta, ar nestandarta izmēriem. Un viņa arī teica, ka nešuj lielos izmērus, jo tur savā specifika. No Ķīnas jau gan varētu tādus dabūt.
Par rotām un peldkostīmiem cits stāsts.
Alibaba vairumtirgotāji pieļauj personizētu pieeju - mainit detaļas, audumus, nu tā, lai nav 1:1:Dkoncha @ 27.12.2024 11:42Wild Spirit peldkostīmi neizskatās gan 1:1 ar Alibabas peldkostīmiem. Varbūt modelis vienkārši līdzīgs.
Cik zinu, viņa nemāk angliski? Tātad atliek Turcija vai Polija, kur runā krieviski, kas ir Eiropas Ķina ražošanas izmaksās.Natali @ 27.12.2024 12:01Bet vai nevar tā būt, ka AliExpress un Alibabā vie kādai ir “viss”? Toreiz, kad bija Didrihsones skandāls, ka viņa iepērk AliExpress, izrādījās (cik atceros), ka viņa tomēr tur nepērk?
Kursadarbs @ 27.12.2024 12:05Cik zinu, viņa nemāk angliski? Tātad atliek Turcija vai Polija, kur runā krieviski, kas ir Eiropas Ķina ražošanas izmaksās.
Nauris jau māk angliski runāt.Kursadarbs @ 27.12.2024 12:05Cik zinu, viņa nemāk angliski? Tātad atliek Turcija vai Polija, kur runā krieviski, kas ir Eiropas Ķina ražošanas izmaksās.
Protams, šis ir tikai sākums izpētei, paldies visām, vakar bija daudz jaunatklājumu! Par šo saitu zinu, esmu reģistrējusies, pētījusi, daudzi vairumtirgotāji paši importē no Ķīnas. Pamatā interesē pa tiešo sūtījumi no Ķīnas, ko pasūta no Alibaba, jo tas ir viens no vienkāršākajiem veidiem. Interesē, kā influenceru sekotājas tiek "apstrādātas" un akli tic savai pielūdzamajai ari no psiholoģiskā viedokļa. Kā tas ietekmē citu Latvijas uzņēmēju, mājražotāju un mazo, vidējo biznesus, kam nav laika un intereses kļūt par influenceriem un visu laiku sēdēt onlainā, pārdodot savu preci, kas ražota godīgi tepat Latvijā.Mashka Kakashka @ 27.12.2024 12:10
Tev priekš sava kursa darba vēl ļoti daudz jāveic sava izpēte. Viss neaprobežojas ar Aliexpress, Alibabu un Turciju.
Didrihsones un Dzenītes apģērbus var atrast šeit: https://parisfashionshops.com/en. Ja piereģistrēsies ar uzņēmumu, tad redzēsi arī cenas. Gan jau tevis iepriekš pieminētās "dāmas" arī šeit sūta, iespējams pasūtīt wholesales pat no Itālijas un Francijas.
Mashka Kakashka @ 27.12.2024 11:16
Ja viņi paši šuj, neredzu problēmu šūt lielos izmērus. Tieši tas garantē, ka preces šuj paši uz vietas Latvijā, nevis pasūta no wholesales lapām, kur ir problēmas ar lielajiem izmēriem. Ir tādi uzņēmēji, kuri sasūta preces no wholesales lapām un tad kaut ko uzlabo precēs, pieliek savu birku, pamaina striķīti, utt. Tāpēc arī varbūt saka, ka nešuj lielos izmērus, neapgalvoju, bet tāds variants pastāv.
realitāte ir tāda, ka Tu vari 100% apgalvot tikai tad, ja tās Tevis pētītās influenceres Tev atzīst, ka jā, ņēmu tur. Ja Tev nav 100% pierādījumi, tad vari ieberzties.. necieņas celšana un apmelošana.Kursadarbs @ 27.12.2024 12:47Protams, šis ir tikai sākums izpētei, paldies visām, vakar bija daudz jaunatklājumu! Par šo saitu zinu, esmu reģistrējusies, pētījusi, daudzi vairumtirgotāji paši importē no Ķīnas. Pamatā interesē pa tiešo sūtījumi no Ķīnas, ko pasūta no Alibaba, jo tas ir viens no vienkāršākajiem veidiem. Interesē, kā influenceru sekotājas tiek "apstrādātas" un akli tic savai pielūdzamajai ari no psiholoģiskā viedokļa. Kā tas ietekmē citu Latvijas uzņēmēju, mājražotāju un mazo, vidējo biznesus, kam nav laika un intereses kļūt par influenceriem un visu laiku sēdēt onlainā, pārdodot savu preci, kas ražota godīgi tepat Latvijā.
Pētījums tādēļ arī saucas pētijums:), šeit sarakstē jau ir konkrēti piemēri par konkrētiem influenceriem ar produktiem, kas ir 1:1 ar Alibaba preci, dažas netīšām pašas izpaudušas, kur iepērk. Arī vēža pētniecībā, piemēram, ir daudz publiski pieejami pētījumi, kur , piemēram aprakstīta marihuānas labvēlīgā ietekme vēža ārstniecibā. Minēti konkrēti pierādījumi - meitenei uzlabojās smadzeņu vēža stadija , bet ar to nepietiek, lai tas kļūtu par faktu, Tādēļ tas saucas pētījums un pētījums var būt publisks. Es šeit veicu aptauju. Ja konkrētās influenceres ir ar tīru sirdsapziņu, ka šo produktu līdzība ar Alibaba ir sakritība, tad tak viss kārtībā:) Ja zinat kādu citu veidu kā uzjautāt publiski, priecāšos, bet atradu šo grupu tieši atbilstoši izvēlētajai kursa darba tēmai un paldies par līdz šim sniegto info. Šajā forumā lielākā daļa tēmu tad ir necieņas celšana un apmelošana. Un nē, man nav bail vai kauns,. ka veicu šādu pētijumu ! Zinu, ka šo forumu lasa pašas influenceres, bet uz mani šāda iebiedēšana nestrādā - mērķi sasniegšu.Sonic @ 27.12.2024 13:32realitāte ir tāda, ka Tu vari 100% apgalvot tikai tad, ja tās Tevis pētītās influenceres Tev atzīst, ka jā, ņēmu tur. Ja Tev nav 100% pierādījumi, tad vari ieberzties.. necieņas celšana un apmelošana.
Kursadarbs @ 27.12.2024 13:41Pētījums tādēļ arī saucas pētijums:), šeit sarakstē jau ir konkrēti piemēri par konkrētiem influenceriem ar produktiem, kas ir 1:1 ar Alibaba preci, dažas netīšām pašas izpaudušas, kur iepērk. Arī vēža pētniecībā, piemēram, ir daudz publiski pieejami pētījumi, kur , piemēram aprakstīta marihuānas labvēlīgā ietekme vēža ārstniecibā. Minēti konkrēti pierādījumi - meitenei uzlabojās smadzeņu vēža stadija , bet ar to nepietiek, lai tas kļūtu par faktu, Tādēļ tas saucas pētījums un pētījums var būt publisks. Es šeit veicu aptauju. Ja konkrētās influenceres ir ar tīru sirdsapziņu, ka šo produktu līdzība ar Alibaba ir sakritība, tad tak viss kārtībā:) Ja zinat kādu citu veidu kā uzjautāt publiski, priecāšos, bet atradu šo grupu tieši atbilstoši izvēlētajai kursa darba tēmai un paldies par līdz šim sniegto info. Šajā forumā lielākā daļa tēmu tad ir necieņas celšana un apmelošana. Un nē, man nav bail vai kauns,. ka veicu šādu pētijumu ! Zinu, ka šo forumu lasa pašas influenceres, bet uz mani šāda iebiedēšana nestrādā - mērķi sasniegšu.
To es patreiz nevaru atklāt, paldies par sapratni un atbalstu!mokabezpiena @ 27.12.2024 14:08
Sveika! Lai veicas ar pētījuma tapšanu! Izskatās super interesanta tēma. No kuras uni un programmas esi? ? un kur varēs iepazīties ar rezultātiem?