Cutepie
Es brīnos, no kurienes Tevī ir tik ļoti pašcentriskas tieksmes, ja tevī patiesībā NEKĀ nav! Tu šeit visiem gribi likties tāda pašpietiekama, lepna sieviete, bet nesaproti, ka visi tikai ieņirdz par tevi.
Polārlapsas kažoks maksā 400 eur ar atlaidi, un to var atļauties jebkura Maximas pārdevēja, pastrādājot 2 mēnešus pie kases. Ar ko tu mūs vēlies mūs pārsteigt? Turklāt, šie kažoki bijuši modē gadus 5 atpakaļ. Apsveicu, ka esi tik atpalikusi, ka uzskati, ka tas ir kaaut kas tāds, ar ko ir jālepojas:D Mašīnu tagad var noppirkt jebkurš, arī skolēns, un tas nav ekskluzīvi. Man sētnieks ar Mersi braukā katru rītu, bet strādā par sētnieku.
Un es joprojām nesaprotu, kāpēc tu ikvienā teikumā piemini Jeļenu. Izskatās, ka tā meitene tev neļauj mierīgi dzīvot:D Un, ja tā, tad pakaitināšu tevi vēl vairāk-godīgi sakot, Jeļena izskatās diezgan eleganti. Viņas izskatā nav nekā lauciska un prasta. Var redzēt, ka meitene sevi kopj un zina sev cenu.
Tu, Cutepie, izskaties lēti, prasti, lauciski, pēc kaut kādas wannabe bagātās sievietes, tikai tas tev galīgi nesanāk. Chiao!