isanalapsa @ 13.01.2021 15:03eu luuse kuuse atceries kaa visiem heiteriem internetaa gribeeji dot pa muti bet dziivee sleepies kruumos???? ??????
isanalapsa @ 13.01.2021 15:03eu luuse kuuse atceries kaa visiem heiteriem internetaa gribeeji dot pa muti bet dziivee sleepies kruumos???? ??????
Cutepie @ 13.01.2021 15:15
Vai tik neesi iestregusi savos pusaudžu krumu gados? Ja tada valodinas augstaka prasme?
Cutepie @ 13.01.2021 15:18
Savadak “kuuse luuse” “hwiteri” un pizdi dot..liekas ,ka no maniem 15,16 tajos krumos vel pati sedi :(
Pieaugusi dama sadi tocna nerunas?sevis cienosa..tikai rajona čika
MiniMe33 @ 13.01.2021 15:22
ko tu ńem galvā? Es sen sapratu, ka lv tevi nodirsis no galvas lidz kajam ja tev kaut ks bus vairak ka citiem ! :D mums ar viru ari ir privatas masinas bez kredita, katram savs bembis un ne tie vecakie un ne tie pieticigakie, un lidz ar to ir daudz skaugju un heiteru un liekas ka neviens no vecajiem draugiem
Un pazinam neko labu nenovel, tikai apruna aiz muguras un megina izdomat kur mes visu kas mums ir esam dabujusi un protams megina visur kaut ko sliktu saskatit! Tas tacu ir normali! :D ari tas kuras saka ka neglita vai ko tadu- kamon, normala laimiga sieviete par otru tacu neteiks neglita! :D kadai lupas par lielu kadai pupi par mazu, vissslikti.com , ka saka, caur netiru logu visi citi vienmer izskatisies netiri , bet nevis citiem janomazgajad bet savu logu vajag noberzt ! :D taka nav ko nemt galva ! :D vienkarsi nelaimigas ka pasas nevar tikt pie turiga viriesa, man reizem slikti metas no ta ko redzu, kaa skatas uz virieti kurs labak apgerbies un ar labaku auto brauka , skauges ?.
Sintijauzava @ 13.01.2021 17:31Uztaisi savu diskusiju ,,klačas ar Lūsi" un tās kurām interesēs Tava privātā dzīve,gribēs par to apspriesties,noteikti iesaistīsies.Šis manuprāt ir ļoti sakarīgs ieteikums
parasti jau nelepojas ar to ka kaajas ver plati valjaa visiem lai tiktu pie mantaam 😀😀😀😀 bet katram savs un nee neskauzj ka nav sanaacis naudu pelniit ar kaajstarpiMiniMe33 @ 13.01.2021 15:22
ko tu ńem galvā? Es sen sapratu, ka lv tevi nodirsis no galvas lidz kajam ja tev kaut ks bus vairak ka citiem ! :D mums ar viru ari ir privatas masinas bez kredita, katram savs bembis un ne tie vecakie un ne tie pieticigakie, un lidz ar to ir daudz skaugju un heiteru un liekas ka neviens no vecajiem draugiem
Un pazinam neko labu nenovel, tikai apruna aiz muguras un megina izdomat kur mes visu kas mums ir esam dabujusi un protams megina visur kaut ko sliktu saskatit! Tas tacu ir normali! :D ari tas kuras saka ka neglita vai ko tadu- kamon, normala laimiga sieviete par otru tacu neteiks neglita! :D kadai lupas par lielu kadai pupi par mazu, vissslikti.com , ka saka, caur netiru logu visi citi vienmer izskatisies netiri , bet nevis citiem janomazgajad bet savu logu vajag noberzt ! :D taka nav ko nemt galva ! :D vienkarsi nelaimigas ka pasas nevar tikt pie turiga viriesa, man reizem slikti metas no ta ko redzu, kaa skatas uz virieti kurs labak apgerbies un ar labaku auto brauka , skauges ?.
isanalapsa @ 13.01.2021 17:53parasti jau nelepojas ar to ka kaajas ver plati valjaa visiem lai tiktu pie mantaam ???? bet katram savs un nee neskauzj ka nav sanaacis naudu pelniit ar kaajstarpi
tas ir apbriinojami cik vienkaarshi tevi var nokaitinatCutepie @ 13.01.2021 18:00
Euu, bet tiesam, tu esi taa, kura man un visam parejam verejam ,sveci tur??❤️?
Grenarda @ 13.01.2021 18:29O, jaunas klačiņas mums te notiek? Cutepie, kas tu? Es arī gribu paklačot. Pastāsti man, kas tu esi.
Cutepie @ 13.01.2021 19:16
Sveika!esmu anile236 instagrama’
Neesmu neinfluencere, ne publiska persona ??
isanalapsa @ 13.01.2021 19:26
aizmirsti piebilst ,ka tikai patiik sheit par sevi kaut ko iemest,pastaastit un tad teikt jums skauzh ???