Krāpšanai nav nekāda sakara ar skaistumu! Nekāds pasaules skaistums, vienalga dabisks vai tjūnēts, nekad negarantēs attiecību noturīgumu un veiksmi!brunettte @ 13.12.2024 18:06Es pārmaiņas pēc nekomentēšu Jeļas epopeju, bet tīri tāpat iemetīšu savas pēdējo dienu pārdomas. Pēc Aivja un Leldes šķiršanās, piesekoju Leldei… skatos storijus, bildes un nu sitiet mani nost, es nesaprotu, kā tik skaistu sievieti var nokrāpt. Ok, Aivis arī ja nenodzeras, ir simpātisks, teikšu, ka manā gaumē (gara auguma, tumši mati utt), BET pofig uz visiem labotajiem deguniem un vēl nez ko, Leldei ir sava harizma tomēr. Man, personigi, viņa liekas tik patiesa, tīra… kas notiek ar pasauli(lasīt-vīriešiem), kas izklaides pēc ir gatavi izjaukt savu ģimeni un sāpināt tik skaistu sievieti?
Chikitita @ 14.12.2024 08:27Krāpšanai var būt daudz iemeslu, esmu jau šeit komentējusi, youtubē ir laba intervija ar Gati Līdumu par krāpšanu, viņš, man šķiet, ir pirmais cilvēks, psihologs, kurš par to tik loģiski un precīzi runā.
Es nekādi neattaisniju Aivi, bet mēs nekad neuzzināsim cilvēku iekšējās attiecības, ja viņas abpusēji netiek vērstas uz āru, un tam nav nekādas saistības ar izskatu.
Nez, kas tur tik “biedējoši perfekts”. Man patīk skaistas sievietes un Lelde man rada harizmātiskas personas iespaidu. Un kā jau teicu, man pilnīgi vienalga, vai deguns, vai krūtis ir uztaisītas, tas šajā gadsimtā nav nekas jauns, biedējošāk būtu, ja viņa sev būtu ielikusi Ušakovas izmēra silikonus. Es nesaprotu, Jums mazvērtības kompleksi ir, ka tik ļoti jācepās par to, ko kura ir sataisījusi sev, lai labāk justos? Nevajag arī ņemt tik dziļi manu tekstu, par to, ka viņa skaista un nesaprotu, kā Aivis varēja tā izrīkoties. Tas bija virspusēji domats. Protams, ka skaistas sievietes arī tiek krāptas. Es vairāk domāju par to, kas vīriešiem galvā notiek, kad rodas vēlme krāpt? Nu nesanāk vai nepatīk - izrunā, pasaki, ejat katrs savu ceļu, nevis salauzt otram sirdi šādā veidā.Sassy @ 13.12.2024 23:58Krāpšanai nav nekāda sakara ar skaistumu! Nekāds pasaules skaistums, vienalga dabisks vai tjūnēts, nekad negarantēs attiecību noturīgumu un veiksmi!
Leldes vizuālais tēls ir biedējoši perfekts, īpaši pēc deguna izlabošanas un krūšu palielināšanas. Viņa nepārprotami ir klasiska skaistule, taču tāds žurnāla vāka tēls ikdienā prasa daudz resursu. Un runa nav tikai par finansēm.
Domāju, ka sadzīvē ir grūti ar viņu ilgtermiņā. Man tur nolasās prasīgums, augsts jūtīgums, varbūt pat regulāras apvainošanās un partnera vainošana, ja kaut kas nav pa prātam. Baigi interesanti, ka tev tur nolasās “Balta nāca tautumeita kā ar sniegu apsnigusi. Nav ar sniegu apsnigusi, nāk ar savu tikumiņu.” ?
Kirbis32 @ 14.12.2024 07:18Palasot Gobzema story un tekstus kadus vins raksta,man ir skaidrs,ka šeit viņam ir vairāki profili.??
Mrs.True @ 14.12.2024 11:42
Precīzāk - botu armija, kas drukā viņa vārdā. Katrai politiskajai partijai ir tādi, kāpēc lai ex-politiķim nebūtu? Turklāt pēdējos storijos sācis rakstīt Lato Lapsas stilā, it kā izpildītu kāda pasūtījumu par atsevišķu personu melno PR.
Džinga @ 14.12.2024 11:51
Šaubos vai katram ir botu armija :D Drīzāk tiem, kam krievi "palīdz"
Schokolaade @ 13.12.2024 21:06
Acīmredzot nekad nav nākusi pretī ? deguns gaisā jau pa gabalu un atstāj ļoooooti nepatīkama un augstprātīga cilvēka iespaidu, nu tā, ka labprāt no tādas patālāk. Nē nu bildītes jau smukas, jā ?
Mrs.True @ 14.12.2024 12:15
Troļļu armija ir katrai partijai. Sevišķi kādreiz izcēlās Saskaņas troļļi, kas ātri gaudoja FB zem katra posta, kur kaut mazākā ēna krita uz cittautiešiem...
sivenssivenamdraugs @ 14.12.2024 12:25
Tiešām nav saprotams, kur jūs satiekat Laledi tādu, kā aprakstiet? Es arī esmu satikusi un vienmēr ir jauka un pieklājīga. Lelde ir super! Tādai sievietei vajag blakus stipru vīrieti, nevis neizaugušu tīni, atkarībnieku un perversu drāzēju. Nav vaina Leldē, ja vīrietis pēc dabas ir tāds, kāds viņas ex vīrs. Viņš tāpat uzvedas, esot brīvs. Tad iedomājaties, kā bija mājās? Jūs te klūpat Leldei virsū, bet viņa ir sieviete un, pirmkārt, jau dabā ielikts gēns saglabāt ģimeni. Nu nepaveicās ilgtermiņā ar vīra izvēli. Būs mācība visai dzīvei.
sivenssivenamdraugs @ 14.12.2024 12:25
Tiešām nav saprotams, kur jūs satiekat Laledi tādu, kā aprakstiet? Es arī esmu satikusi un vienmēr ir jauka un pieklājīga. Lelde ir super! Tādai sievietei vajag blakus stipru vīrieti, nevis neizaugušu tīni, atkarībnieku un perversu drāzēju. Nav vaina Leldē, ja vīrietis pēc dabas ir tāds, kāds viņas ex vīrs. Viņš tāpat uzvedas, esot brīvs. Tad iedomājaties, kā bija mājās? Jūs te klūpat Leldei virsū, bet viņa ir sieviete un, pirmkārt, jau dabā ielikts gēns saglabāt ģimeni. Nu nepaveicās ilgtermiņā ar vīra izvēli. Būs mācība visai dzīvei.
Džinga @ 14.12.2024 12:32
Nu Saskaņa tak ir vieni no tiem, kur kreivi piedalās ar savu naudu un saviem troļļiem
Labi, šis galīgi ne Ietekmeļu tēmā :D
yay @ 14.12.2024 09:27
Tā ir ļoti laba intervija.
Protams, mums no malas vieglāk savilkt 2+2 būtu tad, ja sieviete, kuru krāptu būtu neglīta resnīte.
Rietumusawle @ 14.12.2024 14:36
Nu te jau daudzas Bula sievu saukaja par peleko peli itka tas attaisnotu Bula uzvedibu. Bet Lelde ir nabadzite, bet Bula sieva to bez maz vai pelnijusi.
sivenssivenamdraugs @ 14.12.2024 16:16
Buļa sieva arī nabadzīte. Un nav nemaz dzīvē nesmuka. Kāpēc Bulis krāpa un visu laiku atgriezās pie sievas un sieva pievēra uz to acis, visticamāk, arī bērnu dēļ. Tāpat Bulim noteikti bija emocionālā pieķeršanās kā ģimenes pavarda turētājai, kas bija ļoti ērti, bet ne kā sievietei, pret kuru ir kaisle. Noteikti viņam ir talants zvērēties, ka labosies utt. Sieviete piedod līdz vienai reizei, kad spainis pilns. Un te rezultāts. Šķīrušies.