yay @ 13.12.2024 14:07
nu nē, lai gan Jelinska nav mana favorīte, pielīdzināt čivičienei nevar. Jelinska nav bērnus pametusi un diez vai kādreiz pametīs.
nu nevar zināt, vai nepamestu, ja O būtu tāds pats cūka kā teftelis, kuram tas ir ok, pat problēmu mazāk. O vienkārši nav salīdzināms ar tefteli.yay @ 13.12.2024 14:07
nu nē, lai gan Jelinska nav mana favorīte, pielīdzināt čivičienei nevar. Jelinska nav bērnus pametusi un diez vai kādreiz pametīs.
Palmumāja2 @ 13.12.2024 15:11Ārprāc, nabaga Dāvids… Tā seja ir šausmīga. Man pat baisāk šķiet nevis šķībā mute, bet labās acs apakšējais plakstiņš, kas vispār nepieguļ acij, bet atkarājas kā skumjam sunim. Šitā sevi izķēzīt… Nez tai dakterei vispār nekādas atbildības par to nebūs?
Ariete @ 13.12.2024 13:52Nedomāju, ka O.fočēs muižas soul izbāztus pupus Instagramam. Tā nu nekas neatliek kā fočēt sevi wc spoguļos un slēpt storijus no O.
Vispār rēcīgi kā viņas visas saka, ka nelasa forumu. Visām sūta un lūdz lai beidz sūtīt. Haha ????♀️
Vispār krisa ir riktīga žurka. Zinot O.traumas ar Santu, liekas, ka speciāli koķetē ar to pavāru lai pakaitinātu.
Novēlu O.mīlošu un gaišu sievieti, kas cienīs viņu un viņa muižu.
Klinģerīšu vīns @ 13.12.2024 14:52nu nevar zināt, vai nepamestu, ja O būtu tāds pats cūka kā teftelis, kuram tas ir ok, pat problēmu mazāk. O vienkārši nav salīdzināms ar tefteli.
Tā neesmu es, kas Tev ielikusi mīnusu.
Palmumāja2 @ 13.12.2024 15:11Ārprāc, nabaga Dāvids… Tā seja ir šausmīga. Man pat baisāk šķiet nevis šķībā mute, bet labās acs apakšējais plakstiņš, kas vispār nepieguļ acij, bet atkarājas kā skumjam sunim. Šitā sevi izķēzīt… Nez tai dakterei vispār nekādas atbildības par to nebūs?
Vasarā būs labi, nākamajos Ziemīšos - pavisam labi.Palmumāja2 @ 13.12.2024 15:11Ārprāc, nabaga Dāvids… Tā seja ir šausmīga. Man pat baisāk šķiet nevis šķībā mute, bet labās acs apakšējais plakstiņš, kas vispār nepieguļ acij, bet atkarājas kā skumjam sunim. Šitā sevi izķēzīt… Nez tai dakterei vispār nekādas atbildības par to nebūs?
Klinģerīšu vīns @ 13.12.2024 14:52nu nevar zināt, vai nepamestu, ja O būtu tāds pats cūka kā teftelis, kuram tas ir ok, pat problēmu mazāk. O vienkārši nav salīdzināms ar tefteli.
Tā neesmu es, kas Tev ielikusi mīnusu.
Cilvēka galvenā vērtība nav izskats. Pārsvarā. Bet nu post-padomju valstīs ņem ar vizuālo. Vai tiešām nekad neesi pazinusi skaistu, bet diezgan riebīgu sievieti? (Nesaku, ka tāda ir Lelde). Krāpj pat Meganu Foxu!brunettte @ 13.12.2024 18:06Es pārmaiņas pēc nekomentēšu Jeļas epopeju, bet tīri tāpat iemetīšu savas pēdējo dienu pārdomas. Pēc Aivja un Leldes šķiršanās, piesekoju Leldei… skatos storijus, bildes un nu sitiet mani nost, es nesaprotu, kā tik skaistu sievieti var nokrāpt. Ok, Aivis arī ja nenodzeras, ir simpātisks, teikšu, ka manā gaumē (gara auguma, tumši mati utt), BET pofig uz visiem labotajiem deguniem un vēl nez ko, Leldei ir sava harizma tomēr. Man, personigi, viņa liekas tik patiesa, tīra… kas notiek ar pasauli(lasīt-vīriešiem), kas izklaides pēc ir gatavi izjaukt savu ģimeni un sāpināt tik skaistu sievieti?
brunettte @ 13.12.2024 18:06Es pārmaiņas pēc nekomentēšu Jeļas epopeju, bet tīri tāpat iemetīšu savas pēdējo dienu pārdomas. Pēc Aivja un Leldes šķiršanās, piesekoju Leldei… skatos storijus, bildes un nu sitiet mani nost, es nesaprotu, kā tik skaistu sievieti var nokrāpt. Ok, Aivis arī ja nenodzeras, ir simpātisks, teikšu, ka manā gaumē (gara auguma, tumši mati utt), BET pofig uz visiem labotajiem deguniem un vēl nez ko, Leldei ir sava harizma tomēr. Man, personigi, viņa liekas tik patiesa, tīra… kas notiek ar pasauli(lasīt-vīriešiem), kas izklaides pēc ir gatavi izjaukt savu ģimeni un sāpināt tik skaistu sievieti?
brunettte @ 13.12.2024 18:06Es pārmaiņas pēc nekomentēšu Jeļas epopeju, bet tīri tāpat iemetīšu savas pēdējo dienu pārdomas. Pēc Aivja un Leldes šķiršanās, piesekoju Leldei… skatos storijus, bildes un nu sitiet mani nost, es nesaprotu, kā tik skaistu sievieti var nokrāpt. Ok, Aivis arī ja nenodzeras, ir simpātisks, teikšu, ka manā gaumē (gara auguma, tumši mati utt), BET pofig uz visiem labotajiem deguniem un vēl nez ko, Leldei ir sava harizma tomēr. Man, personigi, viņa liekas tik patiesa, tīra… kas notiek ar pasauli(lasīt-vīriešiem), kas izklaides pēc ir gatavi izjaukt savu ģimeni un sāpināt tik skaistu sievieti?
Džinga @ 13.12.2024 18:19
Piekrītu tev. Bet nu cik zināms arī Beyonce vīrs ir krāpis, nu hvz, kas tādam vīrietim darās galvā. Laikam to vienkārši nesaprast.
Esmu, bet tās parasti pa gabalu var atpazīt. Lelde izstaro pilnīgi citādāku auru, ja viņa man nāktu pretī, nevienā brīdī neiedomātos, ka viņa ir riebīga. Un es nesaku, ka izskats ir pats galvenais attiecībās, bet nu veči paliek veči un šaubos vai vīrieši paši sev izvēlētos dāmu, kas nekopj sevi, izturās drausmīgi.Pilgrim @ 13.12.2024 18:13Cilvēka galvenā vērtība nav izskats. Pārsvarā. Bet nu post-padomju valstīs ņem ar vizuālo. Vai tiešām nekad neesi pazinusi skaistu, bet diezgan riebīgu sievieti? (Nesaku, ka tāda ir Lelde). Krāpj pat Meganu Foxu!
brunettte @ 13.12.2024 20:03Esmu, bet tās parasti pa gabalu var atpazīt. Lelde izstaro pilnīgi citādāku auru, ja viņa man nāktu pretī, nevienā brīdī neiedomātos, ka viņa ir riebīga. Un es nesaku, ka izskats ir pats galvenais attiecībās, bet nu veči paliek veči un šaubos vai vīrieši paši sev izvēlētos dāmu, kas nekopj sevi, izturās drausmīgi.