IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 356
Reģ: 13.07.2023
KruelllA @ 06.12.2024 10:26
Dāmas , padalaties lūdzu ar skaistiem profiliem , bez drāmas , tādiem kas vienkārši dzīvo bauda savu dzīvi un nebāž savu degunu , kur nevajag , kur nav visa netīruma un reklāmas ik uz stūra , bet vienkārši skaitas estētiskas bildes, kas iedvesmo pašai dzīvot labāk un skaistāk .
Padalīšos ar saviem favorītiem :
Marija_jansone
Ma_madara
Sabinekimonte
Livadziva
Laura.grinberga
Agnesepljaveja
Annaonuzane
Homeofdaydreamer
Rasa.novicka
Barbaradzerve
Danajankovska
Katrinauskane
Kilemarija
Patricijavidovska
Pagaidām šie , patīk apskatīties kādreiz storu jūs skaista bildes . Ja kāda teiks samākslots , bet es labāk skatos uz samākslotu ikdienu un skaistumu, ticot arī tam ka ir skaista ikdiena kādam nevis beitikas asarām. Un šo cilvēku ikdiena nav uzbāzīga , ka, piemēram , danenbergsonei kas uz stūra uzsver cik viņiem viss ideāli,šie vienkārši dzīvo savu dzīvi
Tā ir reklāma sev, ja ? Dala profili ir draudzenes arī dzīve 😀
06.12.2024 17:37 |

Reitings 356
Reģ: 13.07.2023
Ainulai @ 06.12.2024 07:32

Haha, labs! Varētu gan būt, ka neatpazīst vairs. Bet ja arī neatpazīst, var jau ar kodu atvērt. Laikam tagad ir tik sūdīgi, ka cilvekiiiii nav prātā. Vņam traki šķība tā mute… Cerams, ka pāries, jo šī būtu baigā antireklāma Mauriņam.
nemaz nezināju, ka Mauriņa klīnikā, bez vēnu operācijām vēl ko dara. Klīnika jau ļoti glīta. Bet es sākuma arī nesapratu, viņam apbintēta visa galva, bet tago, ka plakstinu operācija. Ja, tā mute šausmīga, cerams, ka pāries. Pirmajā mirkli, arī līkas, ui cik drausmīga klīnika. Speciāli gāju meklēt, kāpēc viņam galva notīta tikai plakstinu operācijai
06.12.2024 17:40 |

10 gadi
Reitings 1295
Reģ: 11.04.2010
Lupinlups @ 06.12.2024 17:40
nemaz nezināju, ka Mauriņa klīnikā, bez vēnu operācijām vēl ko dara. Klīnika jau ļoti glīta. Bet es sākuma arī nesapratu, viņam apbintēta visa galva, bet tago, ka plakstinu operācija. Ja, tā mute šausmīga, cerams, ka pāries. Pirmajā mirkli, arī līkas, ui cik drausmīga klīnika. Speciāli gāju meklēt, kāpēc viņam galva notīta tikai plakstinu operācijai

Cik sapratu, viņam bija arī feislifts. Un viena no sūdzībām bija tieši noslīdējušie mutes kaktiņi. Piekrītu, ka tagad tā mute izskatās ļoti traki. Gan jau sadzīs un ieies vietā? Neesmu speciāliste, bet ceru, ka tā būs
06.12.2024 18:01 |

10 gadi
Reitings 2319
Reģ: 27.02.2011
Guntara tā Nadīna izskatījās vienkārši jauka meitene, simpātiska, interesanti ko tagad dara un kā izskatās, ilgi pazīstami bija, raidījumā teica 12 gadi, tātad, no bērnības. Sanāk, ka tur pa vidu bija sānsolis vai kas, varbūt nebija kopā, varbūt bija pašķīrušies, žēl, ka tā noliedz, jo tā pagātne varbūt vētraina bija, bet tomēr tur mīlestība, mīļums virmoja.
06.12.2024 18:21 |

Reitings 16
Reģ: 06.12.2024
Tas raidījums bija 1992.gadā. Bet Laura dzimusi 1989. Viņš ar Nadīni bija pazīstams sen, bet nav teikts, ka bija kopā vai precējies sen. Iespējams, Laura uzradusies pirms attiecībām ar Nadīni. Un nav teikts, ka gadījuma attiecibās. VIņš vispār ir uz attiecibām orientēts. Varbūt tās attiecibas bija pāris mēnešus. Un Laura nav viņu kopīga meita, jo tad viņi raidījā būtu ieradušies ar trīsgadnieku. Varbūt Nadīna izkonkurēja Lauras māti vai kaut kas līdzīgs gadījuma attiecibām bijis. Nez cik liela gadu starpiba ir ar to otru puiku? Sanāk, ka pēc tā raidījuma vēl pēc gadiem 3-8 uzradies tas otrs puika. Nav izslēgts, ka dēl sānsoļiem tā laulība arī pajuka. Interesanti, vai viņš izvairījies arī no ofic.bērnu reģistrēšanas? Odrija šim piedzima 39 gados. Sanāk, līdz 39 gadiem šim jau bija 2 bērni,par kuriem nelikās ne zinis.
Starp citu, tā pirmā sieva nedaudz līdzīga SIntijai - tāda maiga, ņaudulīga (pozitīvā nozīmē).
06.12.2024 18:32 |

Reitings 16
Interesanti,ka Odrijai ir gan mātes sejas vaibsti, gan Rača, bet ne veiksmīgākajā kombinācijā, jo katrs pats par sevi ir skaistāks. Tā jau Odrija ir glīta - slaida, mīlēta, kopta, smaidīga, bet skaistumkonkursa uzvarētājas seja viņai nav. (Bet tā ir tāda piesiešanās, jo Sintija tiešām bija skaista un Račs jaunībā arī glīts tādā specifiskā veidolā.)
Ar Lauru tiešām Guntars ir kā 2 ūdenslāses, īpaši, ja piemeklē attiecīgas bildes vai sejas puses, acu skatienus. Vai esat ievērojuši,ka liepājniekiem savā starpā ir kaut kas līdzigs sejas vaibstos? Piemēram, tas asais zods. Laurai un Račam (jaunībā) ir liepājnieka sejas vaibsti, Sintijai,protams, nav. Ne vienmēr to var pamanīt, bet esmu to specifisko līdzību daudzos liepājniekos uzķērusi un, skatos, šiem arī ir. Var teikt, ka liela daļa liepājnieki ir ar kaut ko līdzīgi. Tas ir ļoti neparasti, ka sabiedrībā zināms cilvēks grozās pa priekšu, bet pret saviem bērniem izturas kā pret ienaidniekiem tikai tāpēc vien, ka viņi vispār ir.
06.12.2024 18:59 |

Reitings 5383
Reģ: 01.04.2023
rudensvesma @ 06.12.2024 18:59
Interesanti,ka Odrijai ir gan mātes sejas vaibsti, gan Rača, bet ne veiksmīgākajā kombinācijā, jo katrs pats par sevi ir skaistāks. Tā jau Odrija ir glīta - slaida, mīlēta, kopta, smaidīga, bet skaistumkonkursa uzvarētājas seja viņai nav. (Bet tā ir tāda piesiešanās, jo Sintija tiešām bija skaista un Račs jaunībā arī glīts tādā specifiskā veidolā.)
Ar Lauru tiešām Guntars ir kā 2 ūdenslāses, īpaši, ja piemeklē attiecīgas bildes vai sejas puses, acu skatienus. Vai esat ievērojuši,ka liepājniekiem savā starpā ir kaut kas līdzigs sejas vaibstos? Piemēram, tas asais zods. Laurai un Račam (jaunībā) ir liepājnieka sejas vaibsti, Sintijai,protams, nav. Ne vienmēr to var pamanīt, bet esmu to specifisko līdzību daudzos liepājniekos uzķērusi un, skatos, šiem arī ir. Var teikt, ka liela daļa liepājnieki ir ar kaut ko līdzīgi. Tas ir ļoti neparasti, ka sabiedrībā zināms cilvēks grozās pa priekšu, bet pret saviem bērniem izturas kā pret ienaidniekiem tikai tāpēc vien, ka viņi vispār ir.

Ak Dievs, nu nopietni……. ?🙄 Jāķeras klāt vēl Jenertes meitas iztirzāšanai? Kāds Sintijai (viņas pagātnei, profesijām utml.) un vēljovairāk viņas meitai ar šo visu tēmu sakars….
06.12.2024 19:16 |

Reitings 16
Sakars tāds, ka mēs meklējam līdzības sejas vaibstos starp tēvu un bērniem, no kuriem viņš atsakās. Un tad pie reizes caur lupu paskatās arī uz atzītās meitas sejas vaibstiem. Neko aizvainojošu negribēju pateikt. Tikai to,ka vecāki smukāki, sejas vaibstu kombinācija mazāk veiksmīģa. Bet neteicu, ka Odrija nav pietiekami glīta.
06.12.2024 19:47 |

Reitings 2075
Reģ: 03.11.2023
rudensvesma @ 06.12.2024 19:47
Sakars tāds, ka mēs meklējam līdzības sejas vaibstos starp tēvu un bērniem, no kuriem viņš atsakās. Un tad pie reizes caur lupu paskatās arī uz atzītās meitas sejas vaibstiem. Neko aizvainojošu negribēju pateikt. Tikai to,ka vecāki smukāki, sejas vaibstu kombinācija mazāk veiksmīģa. Bet neteicu, ka Odrija nav pietiekami glīta.

šis izklausās kā malziet slimīga apsēstība, sorii
06.12.2024 20:08 |

Reitings 5383
Reģ: 01.04.2023
Tikai to,ka vecāki smukāki, sejas vaibstu kombinācija mazāk veiksmīģa. Bet neteicu, ka Odrija nav pietiekami glīta
.
Vēlreiz - vienkārši wtf ko tādu vispār komentēt un salīdzināt.
Un, starpcitu, ļoti pat simpātiska meitene.
06.12.2024 20:33 |

10 gadi
Reitings 3663
Reģ: 29.01.2009
Man Odrijas vietā būtu gan interesanti uzzināt vai man māsa. Ja nu vienīgi par tētuka finansēm tagad atpūšas Āzijā.
06.12.2024 20:53 |

Reitings 16
IceCream @ 06.12.2024 20:53
Man Odrijas vietā būtu gan interesanti uzzināt vai man māsa. Ja nu vienīgi par tētuka finansēm tagad atpūšas Āzijā.

Baigi reti istie bērni grib draudzēties ar pusmāsām, pusbrāļiem, jo viņiem ir augstāks statuss un kaut kas no tā būtu jāatdod. To parasti negrib. Līdzīgi kā savu algas daļu atdot kādam sargam, kurš saņem mazāk. Teorētiski abi neatzītie bērni savā starpā var uztaisīt dns, bet diez vai viņi par savu izcelsmi šaubas. Un neko tas nedotu. Darit negodu tēvam vai viņu iznīcināt viņi negrib, jo neapzināti joprojām gaida atzīšanu, un tas var but pārāk sāpigi. Ja nu vienīgi dusmas pāraug maksimālā izmisumā un atriebības kārē.
06.12.2024 21:14 |

Reitings 2075
Reģ: 03.11.2023
rudensvesma @ 06.12.2024 21:14

Baigi reti istie bērni grib draudzēties ar pusmāsām, pusbrāļiem, jo viņiem ir augstāks statuss un kaut kas no tā būtu jāatdod. To parasti negrib. Līdzīgi kā savu algas daļu atdot kādam sargam, kurš saņem mazāk. Teorētiski abi neatzītie bērni savā starpā var uztaisīt dns, bet diez vai viņi par savu izcelsmi šaubas. Un neko tas nedotu. Darit negodu tēvam vai viņu iznīcināt viņi negrib, jo neapzināti joprojām gaida atzīšanu, un tas var but pārāk sāpigi. Ja nu vienīgi dusmas pāraug maksimālā izmisumā un atriebības kārē.

Man nav ko citu teikt, kā pizģec, kas par psiholoģijas prasmēm :D
06.12.2024 21:38 |

Reitings 683
Reģ: 06.07.2024
Meitenes man tuvākajās dienās sāksies menstruācijas,es jūs visas ielūdzu, kopā ar mani priecāties un apraudāt šo brīnišķīgo notikumu.
Es to noteikti arī iemūžināšu.😅😁
06.12.2024 21:47 |

Reitings 74
Reģ: 16.03.2022
Kas Rāceņu ğimenes (no burkas) jaundzimušajam puisītim noticies?
06.12.2024 21:52 |

Reitings 40
Reģ: 06.10.2024
Kirbitis @ 05.12.2024 20:26
Es varbut nebusu populara, ( pati neesmu krokodils ja kas?) tiko paskatijos Janovskas IG, man liekas Janovskai ir pamatigas personibas problemas, zems pasvertejums utt, isteniba drusku zel, viss ko vina dara ir tikai lai sanemtu uzslavas, teicamnieces sindroms? Kads tacu teica ka vina baiga teicamniece bijusi ne?

Medicinas studiju kursā bija divnieku karaliene. Stulba.
LU arhivos var pameklēt novērtējumu🤣😂🤣
06.12.2024 21:57 |

Reitings 683
Reģ: 06.07.2024
Kirbis32 @ 06.12.2024 21:47
Meitenes man tuvākajās dienās sāksies menstruācijas,es jūs visas ielūdzu, kopā ar mani priecāties un apraudāt šo brīnišķīgo notikumu.
Es to noteikti arī iemūžināšu.??

Ai es to gribēju Didras lapā.😄
06.12.2024 22:03 |

Reitings 73
Reģ: 15.07.2024
Odrijai Račenei TikTok arī cilvēki pie video bija sakomentējuši par papuci, bet šī visu naski dzēš ārā. :) Kauns?
06.12.2024 23:17 |

Reitings 210
Reģ: 02.11.2024
rudensvesma @ 06.12.2024 21:14

īstenībā šis Rača skandāls normāli sabojāja priekšstatu par viņu. Tās dzejoļu grāmatas arī gribas izmest. Pretīgs ir viss, kas nāk no tāda vīrieša, ja tā ir taisnība, kurš zina savus bērnus, bet ignorē tos. Tā taču viņa sperma bija, jopcik. Pats nesavaldīja sevi. Tāds gļēvulis un liekulis, ja tā ir taisnība. Ja nav, tad sorry.
06.12.2024 23:17 |

Reitings 210
Reģ: 02.11.2024
caralixa @ 06.12.2024 23:17
Odrijai Račenei TikTok arī cilvēki pie video bija sakomentējuši par papuci, bet šī visu naski dzēš ārā. :) Kauns?

Principā, jau man arī kauns būtu, ja tā ir taisnība, ka tas ir bijis noslēpts. Taču tam meitēnam nav sakara. Viņu gan nevajadzētu aiztikt. Viņa ņipričom tēva lietās. Tikai tik, cik noteikti ļoti nepatīkami viss šis.
06.12.2024 23:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!