Tā ir reklāma sev, ja ? Dala profili ir draudzenes arī dzīve 😀KruelllA @ 06.12.2024 10:26Dāmas , padalaties lūdzu ar skaistiem profiliem , bez drāmas , tādiem kas vienkārši dzīvo bauda savu dzīvi un nebāž savu degunu , kur nevajag , kur nav visa netīruma un reklāmas ik uz stūra , bet vienkārši skaitas estētiskas bildes, kas iedvesmo pašai dzīvot labāk un skaistāk .
Padalīšos ar saviem favorītiem :
Marija_jansone
Ma_madara
Sabinekimonte
Livadziva
Laura.grinberga
Agnesepljaveja
Annaonuzane
Homeofdaydreamer
Rasa.novicka
Barbaradzerve
Danajankovska
Katrinauskane
Kilemarija
Patricijavidovska
Pagaidām šie , patīk apskatīties kādreiz storu jūs skaista bildes . Ja kāda teiks samākslots , bet es labāk skatos uz samākslotu ikdienu un skaistumu, ticot arī tam ka ir skaista ikdiena kādam nevis beitikas asarām. Un šo cilvēku ikdiena nav uzbāzīga , ka, piemēram , danenbergsonei kas uz stūra uzsver cik viņiem viss ideāli,šie vienkārši dzīvo savu dzīvi
nemaz nezināju, ka Mauriņa klīnikā, bez vēnu operācijām vēl ko dara. Klīnika jau ļoti glīta. Bet es sākuma arī nesapratu, viņam apbintēta visa galva, bet tago, ka plakstinu operācija. Ja, tā mute šausmīga, cerams, ka pāries. Pirmajā mirkli, arī līkas, ui cik drausmīga klīnika. Speciāli gāju meklēt, kāpēc viņam galva notīta tikai plakstinu operācijaiAinulai @ 06.12.2024 07:32
Haha, labs! Varētu gan būt, ka neatpazīst vairs. Bet ja arī neatpazīst, var jau ar kodu atvērt. Laikam tagad ir tik sūdīgi, ka cilvekiiiii nav prātā. Vņam traki šķība tā mute… Cerams, ka pāries, jo šī būtu baigā antireklāma Mauriņam.
Lupinlups @ 06.12.2024 17:40nemaz nezināju, ka Mauriņa klīnikā, bez vēnu operācijām vēl ko dara. Klīnika jau ļoti glīta. Bet es sākuma arī nesapratu, viņam apbintēta visa galva, bet tago, ka plakstinu operācija. Ja, tā mute šausmīga, cerams, ka pāries. Pirmajā mirkli, arī līkas, ui cik drausmīga klīnika. Speciāli gāju meklēt, kāpēc viņam galva notīta tikai plakstinu operācijai
rudensvesma @ 06.12.2024 18:59Interesanti,ka Odrijai ir gan mātes sejas vaibsti, gan Rača, bet ne veiksmīgākajā kombinācijā, jo katrs pats par sevi ir skaistāks. Tā jau Odrija ir glīta - slaida, mīlēta, kopta, smaidīga, bet skaistumkonkursa uzvarētājas seja viņai nav. (Bet tā ir tāda piesiešanās, jo Sintija tiešām bija skaista un Račs jaunībā arī glīts tādā specifiskā veidolā.)
Ar Lauru tiešām Guntars ir kā 2 ūdenslāses, īpaši, ja piemeklē attiecīgas bildes vai sejas puses, acu skatienus. Vai esat ievērojuši,ka liepājniekiem savā starpā ir kaut kas līdzigs sejas vaibstos? Piemēram, tas asais zods. Laurai un Račam (jaunībā) ir liepājnieka sejas vaibsti, Sintijai,protams, nav. Ne vienmēr to var pamanīt, bet esmu to specifisko līdzību daudzos liepājniekos uzķērusi un, skatos, šiem arī ir. Var teikt, ka liela daļa liepājnieki ir ar kaut ko līdzīgi. Tas ir ļoti neparasti, ka sabiedrībā zināms cilvēks grozās pa priekšu, bet pret saviem bērniem izturas kā pret ienaidniekiem tikai tāpēc vien, ka viņi vispār ir.
rudensvesma @ 06.12.2024 19:47Sakars tāds, ka mēs meklējam līdzības sejas vaibstos starp tēvu un bērniem, no kuriem viņš atsakās. Un tad pie reizes caur lupu paskatās arī uz atzītās meitas sejas vaibstiem. Neko aizvainojošu negribēju pateikt. Tikai to,ka vecāki smukāki, sejas vaibstu kombinācija mazāk veiksmīģa. Bet neteicu, ka Odrija nav pietiekami glīta.
Tikai to,ka vecāki smukāki, sejas vaibstu kombinācija mazāk veiksmīģa. Bet neteicu, ka Odrija nav pietiekami glīta.
IceCream @ 06.12.2024 20:53Man Odrijas vietā būtu gan interesanti uzzināt vai man māsa. Ja nu vienīgi par tētuka finansēm tagad atpūšas Āzijā.
rudensvesma @ 06.12.2024 21:14
Baigi reti istie bērni grib draudzēties ar pusmāsām, pusbrāļiem, jo viņiem ir augstāks statuss un kaut kas no tā būtu jāatdod. To parasti negrib. Līdzīgi kā savu algas daļu atdot kādam sargam, kurš saņem mazāk. Teorētiski abi neatzītie bērni savā starpā var uztaisīt dns, bet diez vai viņi par savu izcelsmi šaubas. Un neko tas nedotu. Darit negodu tēvam vai viņu iznīcināt viņi negrib, jo neapzināti joprojām gaida atzīšanu, un tas var but pārāk sāpigi. Ja nu vienīgi dusmas pāraug maksimālā izmisumā un atriebības kārē.
Kirbitis @ 05.12.2024 20:26Es varbut nebusu populara, ( pati neesmu krokodils ja kas?) tiko paskatijos Janovskas IG, man liekas Janovskai ir pamatigas personibas problemas, zems pasvertejums utt, isteniba drusku zel, viss ko vina dara ir tikai lai sanemtu uzslavas, teicamnieces sindroms? Kads tacu teica ka vina baiga teicamniece bijusi ne?
Kirbis32 @ 06.12.2024 21:47Meitenes man tuvākajās dienās sāksies menstruācijas,es jūs visas ielūdzu, kopā ar mani priecāties un apraudāt šo brīnišķīgo notikumu.
Es to noteikti arī iemūžināšu.??
rudensvesma @ 06.12.2024 21:14
Baigi reti istie bērni grib draudzēties ar pusmāsām, pusbrāļiem, jo viņiem ir augstāks statuss un kaut kas no tā būtu jāatdod. To parasti negrib. Līdzīgi kā savu algas daļu atdot kādam sargam, kurš saņem mazāk. Teorētiski abi neatzītie bērni savā starpā var uztaisīt dns, bet diez vai viņi par savu izcelsmi šaubas. Un neko tas nedotu. Darit negodu tēvam vai viņu iznīcināt viņi negrib, jo neapzināti joprojām gaida atzīšanu, un tas var but pārāk sāpigi. Ja nu vienīgi dusmas pāraug maksimālā izmisumā un atriebības kārē.
caralixa @ 06.12.2024 23:17Odrijai Račenei TikTok arī cilvēki pie video bija sakomentējuši par papuci, bet šī visu naski dzēš ārā. :) Kauns?