kapibara @ 05.12.2024 14:48
Visparastākā rīcineļļa pa 5eur dos vēl labāku efektu. Paldies.
Emma481 @ 05.12.2024 18:03
Esmu jau mēģinājusi rīcineļļu, bet nekā :(
Erevana @ 05.12.2024 14:38Paskatījos interneta dzīlēs - Račs tiešām pirms Sinčas bija precējies ar to meiteni, kas dejoja un piedziedāja bet bet. Nav jau smuki rakāties pagātnē, bet, ja reiz tas ir celts gaismā, tad noliegt ir stulbi, var cieņpilnāk izrullēt situāciju. Nevis tie ir meli, bet, piemēram, mēs pirms 30 gadiem vienojāmies tā un tā, tas bija mūsu apzināts lēmums, kuru lūdzam respektēt ...
McSara @ 05.12.2024 18:14
Oo iemet skrīnu, man gan internets neko tādu negrib rādīt?
Emma481 @ 05.12.2024 18:03
Esmu jau mēģinājusi rīcineļļu, bet nekā :(
tur var redzēt, ka tā ir grupas sarakste, kur raksta vairāki cilvēki vienlaicīgi, tur ir aizsvītroti cilvēku vārdi :Dsievietegribzinat @ 05.12.2024 03:53https://failiem.lv/u/3nq335w6z3 Šeit gan Gobzemam kaut kas nogājis greizi - ielicis screenshotu ar saraksti, kurā sūtītājs pats raksta, pats jautā un arī atbild. Ka tik nav safabricējis šo saraksti ar “Zilokalnu” ?
Teica, ka sliktākā savā kursāKirbitis @ 05.12.2024 20:26Es varbut nebusu populara, ( pati neesmu krokodils ja kas?) tiko paskatijos Janovskas IG, man liekas Janovskai ir pamatigas personibas problemas, zems pasvertejums utt, isteniba drusku zel, viss ko vina dara ir tikai lai sanemtu uzslavas, teicamnieces sindroms? Kads tacu teica ka vina baiga teicamniece bijusi ne?
Zaļā Dille @ 05.12.2024 20:36Kas Evelīnai Parkerei ar seju noticis? Tie vaigi ?
Tuana @ 05.12.2024 11:49Kāpēc jāpiesienas Jenertei? Pat ja nav diži strādājusi un bijusi mājsaimniece, kas tur tāds īpašs? Acīmredzot, viņus apmierina tāds modelis.
Vakar intereses pēc paskatījos senos Miss Latvija dalībniekus. Tas gads, kad uzvarēja (arhitekts) Gatis Didrihsons man laikam vislabāk palicis atmiņā. Un kamēr viņam karjera un sabiedriskā dzīve, sieva kopš tā konkursa nekad nav strādājusi, mājās audzina bērnus un glezno, un izskatās, ka viņiem pēc vairāk kā 25 gadu laulības viss ir superharmoniski.
54 gadi, nudien sirmmāmiņa 😁Elizabeteeee @ 05.12.2024 21:42
++
Tizls komentārs par to nav nekādas profesijas, izglītības, īsti nav strādājusi. Paskatījos, kas tā par sievieti, izrādās 50+ gadi, var droši teikt, ka pie 60 gandrīz, sanāk, ka vecmāmiņas vecums. Manai omītei ir 63. Prātā neienāktu norādīt vai salīdzināt ar sevi, ka gandrīz manas omītes vienaudzei nav nekādas izglītības un nav bijis darbs. Sievietes, vienreiz vismaz pakaunaties, neticu, ka jums 50 + gadi, lielākajai daļai foruma ir kādi 35-40 gadi. Salīdzināties ar sava vecuma cilvēkiem. Tiešām, ja cilvēki dzīvo savā starpā harmoniski, tad darbam tur nav izšķiroša nozīme. Par attieksmi, izturēšanos neko nekomentēju, bet komentēt darbu un izglītību regulāri kļūst dīvaini, nemaz nešaubos, ka daļai foruma dalībnieču pat mammas strādā kādos mazkvalificētos darbos, nemaz nerunājot, pat par to, ka kādai pašai ir iekārtojies diezgan līdzīgs, nestrādājošs dzīves modelis.
Elizabeteeee @ 05.12.2024 21:42
++
Tizls komentārs par to nav nekādas profesijas, izglītības, īsti nav strādājusi. Paskatījos, kas tā par sievieti, izrādās 50+ gadi, var droši teikt, ka pie 60 gandrīz, sanāk, ka vecmāmiņas vecums. Manai omītei ir 63. Prātā neienāktu norādīt vai salīdzināt ar sevi, ka gandrīz manas omītes vienaudzei nav nekādas izglītības un nav bijis darbs. Sievietes, vienreiz vismaz pakaunaties, neticu, ka jums 50 + gadi, lielākajai daļai foruma ir kādi 35-40 gadi. Salīdzināties ar sava vecuma cilvēkiem. Tiešām, ja cilvēki dzīvo savā starpā harmoniski, tad darbam tur nav izšķiroša nozīme. Par attieksmi, izturēšanos neko nekomentēju, bet komentēt darbu un izglītību regulāri kļūst dīvaini, nemaz nešaubos, ka daļai foruma dalībnieču pat mammas strādā kādos mazkvalificētos darbos, nemaz nerunājot, pat par to, ka kādai pašai ir iekārtojies diezgan līdzīgs, nestrādājošs dzīves modelis.
sievietegribzinat @ 05.12.2024 16:53
Nē, to, ka “Zilaiskalns” ir kaut kas mistisks, neīsts un nesaprotams, to es, protams, sapratu. ? Bet nedomāju, ka Gobzems pats sev raksta ziņas un atbild uz tām ? un PIE TAM ieliek screenshotu ar pilnīgu fail
Mrs.True @ 05.12.2024 23:45
Parasti apzīmējumi "darbs, izglītība" trigerē tikai tos, kas nekad nav papūlējušies dzīvē kaut ko sasniegt un iekšēji jūtas nepilnvērtīgi, tāpēc uztraucas, ko par viņiem padomās citi, kas vairāk dzīvē sasnieguši. Savukārt, dzīvesstils "nav ne izglītības, ne profesijas", trigerē tos, kuri bija spiesti daudz mācīties, studēt, strādāt, jo nebija, kas uztur līdz sirmam vecumam.
minkalinka @ 06.12.2024 00:25Kāds ir Lauras Grēviņas pirmslaulības uzvārds?
Zaļā Dille @ 05.12.2024 20:36Kas Evelīnai Parkerei ar seju noticis? Tie vaigi ?
sievietegribzinat @ 05.12.2024 16:53
Nē, to, ka “Zilaiskalns” ir kaut kas mistisks, neīsts un nesaprotams, to es, protams, sapratu. ? Bet nedomāju, ka Gobzems pats sev raksta ziņas un atbild uz tām ? un PIE TAM ieliek screenshotu ar pilnīgu fail