Drīkst. Bet nepatīk šis eidžisms un skaistuma kults masu mēdijos un sabiedrībā kopumā. Noskatījos Substanci, tieši tā arī ir. Protams, tur viss hiperbolizēts, bet pamatdoma precīzi atspoguļo šo laikmetu.Džinga @ 03.12.2024 12:00
Bet kāpēc tieši nedrīkst plastiskās operācijas taisīt? Ja man nebūtu bail es arī labotu degunu
lauku bāba @ 03.12.2024 13:05
Pēc Gozema atklāsmēm, Guļāns pats bija ielicis bildi ar Leldi IG
Ko Sinča var teikt. It kā viņa nebūtu zinājusi.Erevana @ 03.12.2024 14:35Mani gan vairāk par Ceriņas degunu interesē, kā Račs izrullēs šo situāciju. Un kas par to sakāms ģimenes pavarda sargātājai un paraugsievai Sinčai.
garsigs_persiks @ 03.12.2024 12:49
Lauras atbilde principā arī to visu apstiprināja, politkorekti izvairoties no tiešas šīs tēmas komentēšanas. Kas to būtu domājis, ka tas Račs šitik pretīgi varētu melot gadu garumā un vispār neuzņemties nekādu atbildību, radot apgarota dzejnieka un gādīga tēva publisko tēlu
Globuss @ 03.12.2024 16:22Par Raču no mūziķu aprindām dzirdēts, ka viņš negodīgi nopelna uz mūziķu rēķina.
Erevana @ 03.12.2024 14:35Mani gan vairāk par Ceriņas degunu interesē, kā Račs izrullēs šo situāciju. Un kas par to sakāms ģimenes pavarda sargātājai un paraugsievai Sinčai.
Relaxxxxxx @ 03.12.2024 17:03
Gobzems Ig ielicis ka šodien sRačs devis mizā ar Siņču pa Stockmani, pircis dārgus krēmus, apakšveļu utt! Atpērkas! Bet vispār paveras baisa aina -kāds “dzejnieks” ir kretīns, un Lauras vietā tādam mīzējam uzspļautu publiski, un uz bet, bet koncertiem ļaudis neejiet, visi dzejnieka vārdi ir sapuvuši tik pat cik viņš pats, diemžēl!
Stalkere Jr. @ 03.12.2024 15:17
Skaidrs. Es nesekoju Gobzemam, nav info, cik daudz viņam var ticēt
omg pārrakstījos, nah jāseko ja tādas kā tu seko, vsp ej dirstIceCream @ 03.12.2024 10:23
Uresinas vai Ušakovas?
Sekojiet līdzi tak saviem vārdiem.
Otiiilija @ 03.12.2024 18:41omg pārrakstījos, nah jāseko ja tādas kā tu seko, vsp ej dirst
EveEve @ 03.12.2024 18:20Jebkāda reklamēšana esot pie stūres ir anti reklāma tam, ko iesaka un vēl lielāks “fui” tam, kas pie stūres. Bāc, nu inteliģenta, jauna sieviete, mamma 2 maziem bērniem, bet brauc un paralēli pļāpā ar ekrānu nemirkšķinot. Lepera kundze no tiesas likās sakarīga sieviete. Kāpēc tā ir jādara?!?
Džinga @ 03.12.2024 18:46
nuuu, varbūt viņa ir sakarīga, bet man nav nekāds baigi labais iespaids par viņiem. Lepers pirms gada vai diviem pārdzēries sējās klāt man un manām draudzenēm bārā kamēr sieva mājās ar bērnu. Nebrīnos, ja tur visādas stulbības notiek gan no viena, gan otra
Viņai tev bija atļauja jāprasa vai kā? 🤦🏼♀️Yes min @ 03.12.2024 11:57
Domā, ka to nevarēja salabot, nepārveidojot deguna formu? Tam degunam taču ir estētiskas pārmaiņas un tas kļuvis mazāks un pievilcīgāks. Tāda attaisnošanās drīzāk. Krūtis arī bija 5x salūzušas?