Laylla @ 12.01.2021 18:39Man ir tikai viens Q Elīnai. - vai tie ir Tavi dabīgie mati??
Seina @ 12.01.2021 18:34un veel taas piilluupas izgaaz uz priekshu, token nokaveeji 10 gadus, kad tas bija trendaa :D
es jau neko,tik to, ka tu izskaties stipri leetaak par Jelenas izskatu! Ja Jelena izskatiijaas taa pirms tiem gadiem 10, tad tu izskaties taa tagad ; ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
veiksmiiti peldeeties savaa patmiiliibaa un skaudiibinaa, kopeetaaja!
Cutepie @ 12.01.2021 18:40
Tas ir aizvainojums?? es pateicu,ka nevelos izskatities ka ir Lenai. Jomajo! Pamosties.. un paskaties apkart.. tu doma ka te visi kas ienak sapno pilnigi triic lidzinaties LENAI,Saulietei,Didrihsonek,utt parejam “ietekmelem” tak protams NE! Katrs no mums ir individuals. Nav tadu “skaistuma standartu” , ir tikai gaumes lieta. .. Bet nu visticamak Tu vel pa jaunu esi lai to saprastu..ganjau viss bus ??
Seina @ 12.01.2021 18:46
tad arii pieturies pie sava sakaamaa, ka katrs ir individuaals un katra dziivo taa,kaa uzskata par pareizu un sev tiikamu, nevis veel meetaajies ar paraleelaam replikaam, iepurkshkinot kaut ko par Aliexpresu, dzivoshanu kopaa ar vecakiem utt. Divkosiite ;)))))))
tik teelo tagad engeliiti,kad pashu saak grauzt ;)))))) buch buch ;)
Cutepie @ 12.01.2021 19:02Varu atklat vienu lietu, ka visticamak ari pati Lena šo man rakstija, jo izdomaju apskatities šo Lenu-un profilu neatrod...
Lena, čau ?❤️
Cocoth @ 12.01.2021 19:37Eliin. No sakuma pati sheit forumaa no cita nika nodirsi visas didrihsones, danenbergsones, vucenu, un tagad peksni katrs cilveks ir individuals, nav skaistuma standartu utt,. Baigaa personibas dubultosanas tev: un ta ka tev pa dziivi jau ar pasvertejumu milziga problema tad nu necel jau sevi sauliitee, pati zini ne tev viss ir labi, ne skaisti, ne arii vel preceta esi lai visur spraustu to ka tev viirs ir!!!
GoodForYou @ 12.01.2021 19:38Elīna, kāpēc tu Jeļenu vairākkārtēji sauc par ļenku? Tā nav glaimojoša vārda forma, tā pat nav Ļena, kā būtu īstais saīsinājums krieviski, kaut gan arī tad tas būtu dīvaini, jo Jeļena sevi profilā ir nosaukusi tieši par Jeļenu. Man liekas, ka kaut vai šī vārda forma, ko tu izmanto, liecina par tādu kā necieņu, cenšanos izņirgt, tāpat kā norādes, ka Jeļena dzīvo pie vecākiem, bet tev ir (un tālāk stāsts par tavu dzīvokli, mašīnu utt). Vai pati neredzi, ka izturies slikti pret citu, sev nepazīstamu cilvēku, bet čīksti, ja tev kaut ko sliktu pasaka?
GoodForYou @ 12.01.2021 19:39Vispār ir skaidrs, ka tu šeit ienāci un sāki rakstīt tikai, lai pievērstu savam kontam uzmanību. Vislabāk būtu, ja tevi vienkārši vairs neturpinātu šeit apspriest..