SarmaD @ 02.12.2024 13:38
Ja nespēj sakarīgi diskutēt, tad tā nav mana atbildība vai problēma. Es šeit izsaku viedokli par tēmu, tāpat kā jūs n-to lapu garumā. Šeit ir tipiski noknābāt jebkuru, kas iet pret straumi vai ir ar savu viedokli. Labā ziņa ir tajā, ka es nemainu savu attieksmi pret morāli defektētiem cilvēkiem, kurus sabiedrība mīl un ciena, jo acīmredzami vīrišķīgi sieviešu acīs ir uzkačāt bicīti un stumt savu vīrieša pēcpusi cita vīrieša virzienā. Lai tādu cilvēku nosauktu par vīrišķīgu vīrieti, daudz saprāta nevajag.
Un tad kad vairs nav ko teikt, tad - vIņA nO šĪ vIsA bArOjĀs. ?
Zaiga zaigo @ 02.12.2024 14:13Džingai un Sarmai draudzībā šķelšanās? ?
Vienmēr likās, ka šīs abas ir viena persona otrpus ekrānam. Tad sapratu, ka nē, abas vienlīdz stulbas. Tagad liekas, ka viņa ir šizofrēniķe. ?
Džinga @ 02.12.2024 14:00
Nu varbūt padomā, vai tiešām, tiešām tā var būt, ka esi tā vienīgā saprāta balss morāli defektīvo cilvēku jūrā, vai tīri izskaitļojot lielāka iespējamība ir, ka ir otrādi. :D Bet nu peldi pret straumi, nes gaismu un gudrību. :D
Zaiga zaigo @ 02.12.2024 14:13Džingai un Sarmai draudzībā šķelšanās? ?
Vienmēr likās, ka šīs abas ir viena persona otrpus ekrānam. Tad sapratu, ka nē, abas vienlīdz stulbas. Tagad liekas, ka viņa ir šizofrēniķe. ?
VistaVita @ 02.12.2024 12:31Drīzāk bankai prasīt atļauju un pārdot Rīgas dzīvokli.Puse tak nomaksāta, apm 20-40 tk paliktu uz rokas.Dzīvo laukos nost bez bēdu vairākus gadus . Taču gan jau nodzersies . nebūs pirmā slavenība kuru izmet no darba tv vai citur un neiztur .
Džinga @ 02.12.2024 14:00
Nu varbūt padomā, vai tiešām, tiešām tā var būt, ka esi tā vienīgā saprāta balss morāli defektīvo cilvēku jūrā, vai tīri izskaitļojot lielāka iespējamība ir, ka ir otrādi. :D Bet nu peldi pret straumi, nes gaismu un gudrību. :D
Bordo @ 02.12.2024 13:15
Es zinu to tiesnesi, interesants ?
Džinga @ 02.12.2024 12:42No Delfiem: "Dzelzītis par agresīvu uzvedību vispirms esot izraidīts no zāles, bet pēc tam ārpus telpām iesaistījies konfliktā - Dzelzītis esot uzbrucis aktrisei un dramaturģei Ancei Muižniecei, tad iejaucies aktieris un režisors Edgars Kaufelds, kā rezultātā "izvērties pamatīgs kautiņš"."
Uzbrucis sievietei, nē nu super, malacis.
SarmaD @ 02.12.2024 11:39
Gribi teikt ka vīrieša un sievietes loma bērna dzīvē ir mazsvarīga attīstības veidošanai un izpratnei par to, kādas ir labas un veselīgas attiecības?
SarmaD @ 02.12.2024 08:57
Kādi viņi būs un attieksies pret savām sievām un bērniem, to redzēsi ar laiku. Tādas lietas nekur neizplēn, nepaliek tukšumā. Nereti pat vīreši, kuri auguši ģimenē kur mātei nav novirzes, bet nav šī vīrieša piemēra, izaug par tādiem nīkulīgākiem, maigākiem cilvēkiem. Vīrieša dūre galdā, puikam jaunībā ir vajadzīga kā piemērs tam, kādam ir jābūt vīrietim. To daļu nevar kaut kā atraut, uztvert kā nevajadzīgu.
Elizabeteeee @ 02.12.2024 16:37
Sarma, dēls gejs vai meita prostitūta? Tikai godīgi
mayja @ 02.12.2024 16:11
Taču ja vecāki izšķiras, kur paliek tēvs? Šķiroties joprojām bērnam ir divi vecāki, vienalga ar ko tie vecāki pavada naktis savās guļamistabās.
Šķiroties pēkšņi vīrietis tiek atbrīvots no tēva pienākumiem? Ir tikai māte un mātes pienākumi? Kas par murgu?
a kāda jēga no ta ķekša? Tagad no influenceriem visi atrakstās? Ko vispār ķeksis tas dod? NekoSantaC @ 02.12.2024 18:35Uresinai zilais ķeksis no profila pazudis. Esmu pārliecināta, ka pirms tam bija. Laikam vairs tik labi neiet ar finansēm. ?
VistaVita @ 02.12.2024 18:38a kāda jēga no ta ķekša? Tagad no influenceriem visi atrakstās? Ko vispār ķeksis tas dod? Neko
pepija @ 02.12.2024 19:02labak mate lesbite vai tevs gejs kadam bernam,nevis tada ka ta Sarma.Ja nedod Dievs tadai berns paliek par geju vai lesbieti,bail ;pat domat,ka tam bernam nocakaretu smadzenes.
Es savam delam sen pateicu,ka lai kas dzive butu,es vinu pienemsu jebkadu,jo vins ir mans berns
un man pilnigi vienalga butu vai vins gejs vai kvadroberis vai ono