SarmaD @ 02.12.2024 06:39Ne par gejiem, bet lezbietēm šoreiz. Man labs piemērs. Pazīstama 40+ gadi, pirms aptuveni 7 gadiem sapratusi ka ir lezbiete. Pašai divi puikas aug. Jau palieli ziķeri. Tas ka pati tur ņemās, tas vel tā. Man žēl ka tiem puikām nav vīrieša piemērs dzīvē. Sieviete, lai cik raupja nebūtu, nevar puikām iedot to vīrieša piemēru. Nav pilnvērtīgs cilvēks bez abiem vecākiem, kaut ja viens ir akceptēts no visām pusēm kā audžu vecāks. Kas no tiem puikām izaugs es nezinu, bet tas ka pareizu attiecību modeli viņi nebūs redzējuši, tas ir skaidrs.
mayja @ 02.12.2024 08:16
Pat ja viņai patiktu vīrieši, kur garantija, ka atrastu labu patēvu saviem bērniem?? Un kur tad ir miesīgais tēvs? Tam jārūpējas par saviem bērniem, ne svešiem vīriešiem :)
nu, ko šitā var dirst, ar atvainojos. Man paziņai identiska situācija bija, arī divi bērni aug, kad to saprata, bērniem bija 7 un 10, tagad ir 18 un 21, tak džeks jau draudzeni atradis un dzīvo kopā, meitai arī draugs ir. Nekas viņiem nekaiš, kā pašie saka, mums galvenais, lai mamma ir laimīga, tad ari mēs būsim laimīgi.SarmaD @ 02.12.2024 06:39Ne par gejiem, bet lezbietēm šoreiz. Man labs piemērs. Pazīstama 40+ gadi, pirms aptuveni 7 gadiem sapratusi ka ir lezbiete. Pašai divi puikas aug. Jau palieli ziķeri. Tas ka pati tur ņemās, tas vel tā. Man žēl ka tiem puikām nav vīrieša piemērs dzīvē. Sieviete, lai cik raupja nebūtu, nevar puikām iedot to vīrieša piemēru. Nav pilnvērtīgs cilvēks bez abiem vecākiem, kaut ja viens ir akceptēts no visām pusēm kā audžu vecāks. Kas no tiem puikām izaugs es nezinu, bet tas ka pareizu attiecību modeli viņi nebūs redzējuši, tas ir skaidrs.
Veiksme @ 02.12.2024 08:53nu, ko šitā var dirst, ar atvainojos. Man paziņai identiska situācija bija, arī divi bērni aug, kad to saprata, bērniem bija 7 un 10, tagad ir 18 un 21, tak džeks jau draudzeni atradis un dzīvo kopā, meitai arī draugs ir. Nekas viņiem nekaiš, kā pašie saka, mums galvenais, lai mamma ir laimīga, tad ari mēs būsim laimīgi.
EmilijaArm @ 01.12.2024 21:32Ja Leldei būtu vēlme, viņa un viņas jaunais puisis mierīgi varētu to Spānijas nāpsli iesūdzēt par vajāšanu. Patiesībā daudzi viņa stāstu "varoņi" to varētu, jo nav tā, ka rezidēšana citā valstī pasargātu viņu no tiesvedības Latvijā.
SarmaD @ 02.12.2024 08:57
Kādi viņi būs un attieksies pret savām sievām un bērniem, to redzēsi ar laiku. Tādas lietas nekur neizplēn, nepaliek tukšumā. Nereti pat vīreši, kuri auguši ģimenē kur mātei nav novirzes, bet nav šī vīrieša piemēra, izaug par tādiem nīkulīgākiem, maigākiem cilvēkiem. Vīrieša dūre galdā, puikam jaunībā ir vajadzīga kā piemērs tam, kādam ir jābūt vīrietim. To daļu nevar kaut kā atraut, uztvert kā nevajadzīgu.
Mākoņu Dejotāja @ 02.12.2024 03:38Gobzems pats ir baigais liekulis. Ja viņam būtu veiksmīga karjera un laba reputācija. Tad savā Instagram kontā nedrukātu baumas, tā arī tālāk klusētu . Kā arī nav nekāds svētais gaismas nesējs, pats arī daudz ko ar savām acīm ir redzējis.
SALOMEJA @ 02.12.2024 10:27Nepatīk Gobzema aktivitātes, it īpaši naids pret sievietēm un gejiem? Ne velti daudzi bija izbrīnīti, ka šis Kristu apprecēja, jo paša zilums advokātu aprindās bija open secret. Viņš laikam savā skapī vārās kā traks.
Viena lieta exposot mahinatorus, krāpniekus, zagļus. Bet nesaprotu piesiešanos Leldei vai Reinikam, kas vienkārši dzīvo savu dzīvi. Nemaz nerunājot par random sievietēm, kuru plikbildes publicēja?? Kad nopietns info nav, visādi izvirtuļi iesūta telegramā iepirktās ex-draudzeņu bildes vai Leldes foto. Sīki, pretīgi cilvēciņi.
Profils2 @ 02.12.2024 09:06
Jā! Bet domāju,ka tas aizņem gana laiku,iespējams lielākais iemesls,kāpēc netiek nekas darīts! Neapšaubu,kādu dienu tas tiks izdarīts,jo ne visi ir pacietīgi un ignorē! G šobrīd brutāli jaucas Leldes privātajā dzīvē! Zemāk nav kur krist?
sivenssivenamdraugs @ 02.12.2024 10:41
Jo mazāk sūdu kustina, jo mazāk tas smird. Gudrāk ir ignorēt un paklusēt. Savu nervu dēļ.
krixis3 @ 02.12.2024 09:56Nu salīdzinājāt gejus māksliniekus, radošās personības ar parastajiem gejiem. Nu labi, tas tā skan dīvaini, bet tā ir. Kašers, Amuna, viņi ir mākslinieki. Nu nebūs viņi vīrišķīgi. Bet, piemēram, kad Edijs Pipars iznāca no skapja, es biju pārsteigta. Man viņš liekas ļoti vīrišķīgs un seksīgs.
Džinga @ 02.12.2024 09:11
Padomju atrauga paspruka ?
yay @ 02.12.2024 09:44Man līdz kaulam riebj tādi cilvēki, kuri uzskata, ka ir visgudrākie, vispār nepieņem citu viedokli un vēl uzspiež savu nostāju kā vienīgo visā galaktikā, argumenti ļoti švaki un apšaubāmi, bet mals vienu un to pašu pa riņķi kamēr tev apniks strīdēties.
T U A L E T Ē S .SarmaD @ 02.12.2024 11:41
Es labāk riebju, nekā kā tupa aita mauju līdzi visam, ko tolerē apkārtējie. Ir jādomā ar galvu, jāsaprot sekas tam kas sekos, ja turpināsim paijāt galviņas gejiem un lezbietēm. Ja tas šobrīd neatsaucas uz tevi pašu, tad tas kādā brīdī būs aktuāli taviem bērniem. Mēs jau redzam ka vīrietis sevi var identificēt kā sievieti un līst sieviešu toletēs. Jūs to gribat? Turpinat tolerēt šīs mentālās slimības.