IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 200
Reģ: 24.01.2024
vienalga kas ar ko guļ, bet tas, ka ir atkal sievietes, kuras uzraujas uz Sofijas reklāmām par happy life, sex, money un visu ko viņa sola, bet patiesībā vīram ir mīļākie.... izej kursus un piesaisti sev bagātu vīru, tikai par 2k samaksājot Sofijai, bet vīram ir mīļākais... tieši tas jau ir tas moments, kas atkal un atkal parāda, ka instagramā viss ir sooo fake
01.12.2024 14:53 |

Reitings 45
Reģ: 02.02.2022
yay @ 01.12.2024 13:47

Grūti iebraukt vispār tajā, ko viņš raksta, varbūt nesapratu. Bet viņš jau savā laikā ir izņirgājies arī par Reiniku, kurš vispār nevienam neskrien virsū ar savu orientāciju. Nav svarīgi kuram te liekas tas pieņemami vai nē, runa ir par to, ka nafig tas jānes publiski.

Par Reiniku piekrītu - godīgi savu naudu pelna ar Ričija Rū koncertiem, nafig viņa privāto dzīvi iznest uz āru? Tas ir zemiski.
Par Kralowu nepiekrītu - viņi abi pelna uz savas privātās dzīves popularizēšanu. Viņu “power couple” mantra ir viens no viņu PR stūrakmeņiem un kā izskatās, tā ir liela diršana.
Tev izskatās viss ir tikai melns un balts - ja gejs, tad oi, var melot uz vella paraušanu un piķi zagt pa labi pa kreisi stāstot reklāmās, kā uzticamas 1 attiecības ar viņa izredzēto 1 sievieti viņam palīdzējušas miljonus sapelnīt.
01.12.2024 14:54 |

Reitings 1428
Reģ: 05.07.2024
SarmaD @ 01.12.2024 14:21

Debīli ir atbalstīt tādus dibenā stūmējus. Vienmēr atceries, ka tavs vīrs var būt viens no viņiem, ja mēs šitā turpināsim tolerēt gejus. Viņi kopumā sabiedrībai ir pilnīgi nevērtīgi.
ko Tu pīpē?😂 “Tavs vīrs var būt viens no viņiem” un?! SendijaGo pirms Danutes bija kopā ar Robyworks, un ko, Robim tagad iet kārties, ka dāma pēc viņa nomainīja orientāciju? Cik var ņemties par to, par ko nav jāņemas. Tev kāds stumj dibenā, ka tik ļoti satraucies par to?
01.12.2024 15:05 |

Reitings 716
Reģ: 02.08.2022
Marimar @ 01.12.2024 13:17

nu kliist runas, ka ari Evertovski apmaksaa Kristas dzivokli.... jo naudas nav.... kur vinja ir? Nav skaidrs, cosmo FBI būs darbiņš...
Kas tā Krista nestrādā?
01.12.2024 15:33 |

Reitings 3775
Reģ: 22.03.2024
SarmaD @ 01.12.2024 14:21

Debīli ir atbalstīt tādus dibenā stūmējus. Vienmēr atceries, ka tavs vīrs var būt viens no viņiem, ja mēs šitā turpināsim tolerēt gejus. Viņi kopumā sabiedrībai ir pilnīgi nevērtīgi.

Kā tas tieši Tevi ietekmē? Tu saproti, ka tā nav “slimība”, ka kaut kā sāks vīriem “pielipt”. Katram savas intereses, ja nevienam nedara pāri, tad who cares? Vai arī Tu piesakies cietuma likt visus, kas gultā (un ne tikai 😉) nedara tā kā Tev šķiet OK?
01.12.2024 15:59 |

Reitings 22
Reģ: 25.11.2024
yay @ 01.12.2024 13:07
Man liekas, ka ņirgāties par kādu, ka viņš ir biseksuāls ir max debili.Tak pieaudzis cilvēks, seksa pārtiji nav nekas nosodāms. Tas nav jāzin visiem. Nedrāž jau suņus, es atvainojos. Nav tak teikts, ka krāpj sievu..varbūt viņa zin, varbūt viņi kopā to dara, varbūt nezin un nevajag viņai to zināt. Gobzi, tu esi bāba.

Šim piekrītu! Kā arī par Gobzi piekrītu,totāla bāba kura grib iznest katru un pats sevi priekšā nenostāda ,pat ne bāba ,jo jebkura cita bāba ir gudrāka un adekvātāka par viņu pašu. Diezgan sūdīgs piemērs saviem bērniem😝
01.12.2024 16:10 |

Reitings 79
Reģ: 30.08.2024
Chikatello @ 01.12.2024 11:54
Karoch man jau bija chujs, ka Kralovi ir aktieri. Ne pa velti ir aizdomigi, ja influenceris nerada neko pa savu privato dzivi. Nav ne draugu, ne pazinu storijos, vispar nekaa. Naskums tikai uz laksherii.
Sofijai ta nu gan sapnju dzive… Viss kas vinai ir - nauda, parpatas. Neizskatas ka vinai apkart ir milosa gimene, cilveki, dzivnieki, berni…

Atceros, ka Sofija pirms kāda gada vai diviem lika storijus, ka ļoti grib bērnu.
01.12.2024 16:17 |

Reitings 79
Reģ: 30.08.2024
Marimar @ 01.12.2024 14:53
vienalga kas ar ko guļ, bet tas, ka ir atkal sievietes, kuras uzraujas uz Sofijas reklāmām par happy life, sex, money un visu ko viņa sola, bet patiesībā vīram ir mīļākie.... izej kursus un piesaisti sev bagātu vīru, tikai par 2k samaksājot Sofijai, bet vīram ir mīļākais... tieši tas jau ir tas moments, kas atkal un atkal parāda, ka instagramā viss ir sooo fake

Tieši tā! Un arī Tomasam nesanāktu sev savākt tādu muļķu baru apkārt, ja nebūtu tas alpha male rich lifestyle ar izlutināto sievu. Puse fanu atbirtu, ja zinātu, ka šis patiesībā gejs.
01.12.2024 16:21 |

Moderators
Reitings 5299
Reģ: 13.11.2016
SarmaD @ 01.12.2024 11:13

Šitās muļķības vari nestāstīt. Nav vairs tie laiki kad sieviete ar rokām veļu mazgāja un vīrs ar šķēpu gāja medīt briedi. Laiki ir mainijušies, bet tikumi paliek, jo paši to atļaujam. Sieviete riskē vairāk, vīrietis paceļ cepuri un prom ir. Te viena ģimene, te otra. Un kas viņam par to? Paņems tāpat, pat ja reiz bijis precēts, pat ja ir čupiņa sīko. Paņems, jo ir krāns starp kājām un iespējams nauda, ko vajag pašai un bērniem, kas arī sadzīvoti ar citu. Ja pašām būtu kaut cik augstāki standarti nepīties ar fāteriem un precētajiem, kā arī pašām nesadzīvot bērnus no visādiem primātiem, tad varbūt arī tādi Rači tik viegli nešķirtos no bērna un uz ielas garām nepaietu izliekoties neredzam.

Mūsdienu dzimumlīdztiesīgajā sabiedrībā sieviete nosacīti riskē vairāk. Vai kāds ņems šķirteni ar bērniem, tas mūsdienās vairāk atkarīgs no šķirteņa/-es sociālajām prasmēm, ne dzimuma.
Mums ir gan ministre, kam 3 bērni, katrs no sava tēva un no visiem vīriem šķīrusies, mums ir slavena analītiskā žurnāliste, kas jau ap 40 bija 3 reizes precējusies un kurai ir bērni no vairākiem vīriem. Turklāt ne vienai, ne otrai, tie esošie un bijušie vīri nav nekādi bomži.
Turklāt tādu vīrieši, kuri ar savu naudu var nest kaut cik nozīmīgu pienesumu jaunā ģimenē, kaut arī vienlaikus jāmaksā uzturlīdzekļi par citiem bērniem, sabiedrībā patiesībā ir ļoti maza daļa no visiem vīriešiem, kuriem ir bērni.
Cita lieta, ka no tā, ko esmu redzējusi gan dažādas darba (juridiskās) lietas kārtojot, gan savā burbulī, es sievietēm līdz kādiem 40, bez bērniem, kuras vēlas veidot ģimeni, neiesaku veidot attiecības ar vīriešiem ar bērniem. Tas ir dažādu iemeslu dēļ. Daļai tādu vīriešu patiesībā ir zema motivācija veidot jaunu ģimeni, ko viņi attiecību sākumā nemaz nesaka sievietei. Cita daļa, ar kuriem tomēr izdodas veidot ģimeni, izrādās problemātiskāki, nekā būtu bijuši tai pašai sievietei iepriekš pieejamie bezbērnu vīrieši. Viņiem ir jātērē resursi iepriekšējiem bērniem un viņu materiālais pienesums jaunajā ģimenē izrādās niecīgs vai nekāds, vēl daļa izrādās ar krietni spēcīgākām atkarībām, nekā sākumā varētu šķist. Ir jau arī pa kādam normālam šķirtenim ar bērniem, taču liela daļa tādi nav. Tam ir pavisam vienkāršs iemesls. Cilvēki, kuriem kopīgi bērni, kaut kādu nieku dēļ tā uzreiz nešķiras, bet, ja šķiras, tad daudzos gadījumos tieši tādēļ, ka tas vīrietis ir izrādījies krietni problemātiskāks, nekā sākumā varētu šķist.
01.12.2024 17:08 |

Reitings 2499
Reģ: 10.12.2023
Elīnai Andersonei atvērtais lodziņš. Kāda uzdrošināsies pajautāt, kas notika ar viņu draudzību?!😅 nu jau skatos, ka viņu kopīgā draudzene Laura ar neseko Katei
01.12.2024 17:13 |

Reitings 3166
Reģ: 05.09.2023
Es jau paredzēju ka šitās dibenā stūmēju atbalstītājas tagad sašūmēsies par to, ka kāda atļaujas pateikt taisnību. Es nekad negribētu, ka mans dēls kļūtu par sabiedrībai nekam nederīgu geju vai meita par lezbieti. Un jo vairāk tolerēsim šitos primātus, jo vairāk bērnu to uztvers kā normu. Bišk jāsaprot, ka tā ir ne tikai "brīvības" došana pieaugušajam par viņa izvēli, bet arī iespaids nākotnei.
Varat mīnusot līdz bezgalībai, taču jūs nevarat noliegt, ka vīrietim ir jāpilda vīrieša funkcija šajā dzīvē, tāpat kā sievietei jāpilda sievietes loma. Ja šī savstarpējā enerģija izjūk, sabiedrība iet postā. Ja lezbietes vel mākslīgi var dabūt bērnu un izaudzināt, kas tāpat nav labs attiecību modelis un neuzskatu ka tas ir labi, tad gejs neko iedot šajā dzīvē nevar. Viņš ir bezvērtīgs organisms ar krānu.
01.12.2024 17:31 |

Reitings 1294
Reģ: 20.06.2023
SarmaD @ 01.12.2024 17:31
Es jau paredzēju ka šitās dibenā stūmēju atbalstītājas tagad sašūmēsies par to, ka kāda atļaujas pateikt taisnību. Es nekad negribētu, ka mans dēls kļūtu par sabiedrībai nekam nederīgu geju vai meita par lezbieti. Un jo vairāk tolerēsim šitos primātus, jo vairāk bērnu to uztvers kā normu. Bišk jāsaprot, ka tā ir ne tikai "brīvības" došana pieaugušajam par viņa izvēli, bet arī iespaids nākotnei.
Varat mīnusot līdz bezgalībai, taču jūs nevarat noliegt, ka vīrietim ir jāpilda vīrieša funkcija šajā dzīvē, tāpat kā sievietei jāpilda sievietes loma. Ja šī savstarpējā enerģija izjūk, sabiedrība iet postā. Ja lezbietes vel mākslīgi var dabūt bērnu un izaudzināt, kas tāpat nav labs attiecību modelis un neuzskatu ka tas ir labi, tad gejs neko iedot šajā dzīvē nevar. Viņš ir bezvērtīgs organisms ar krānu.

Tagad jūties baigi vērtīgā mūsu sabiedrībā? 🤣
01.12.2024 17:41 |

Reitings 3166
fifinators @ 01.12.2024 17:41

Tagad jūties baigi vērtīgā mūsu sabiedrībā? ?

Vērtīgāka par geju vai lezbieti noteikti. Un nevis tagad, bet vispār.
01.12.2024 17:46 |

Patīk
Reitings 46736
Reģ: 12.10.2022
Aldo @ 01.12.2024 12:14
Kralows gejs un kràpj sievu, njà, Sofija nu dien ir manifestàcijas guru ?
Un mēģina jau 2-3 mēnešus izpārdot manifestēšanas kursus par 1222, 2222 un 22 222 eiro, kur mācīs par attiecībām. :D Nav ne ideālas attiecības, ne arī kāds pērk šos kursus.
01.12.2024 18:09 |

Patīk
Reitings 46736
Reģ: 12.10.2022
yay @ 01.12.2024 13:07
Man liekas, ka ņirgāties par kādu, ka viņš ir biseksuāls ir max debili.Tak pieaudzis cilvēks, seksa pārtiji nav nekas nosodāms. Tas nav jāzin visiem. Nedrāž jau suņus, es atvainojos. Nav tak teikts, ka krāpj sievu..varbūt viņa zin, varbūt viņi kopā to dara, varbūt nezin un nevajag viņai to zināt. Gobzi, tu esi bāba.
Tad mazliet smieklīgi pārdot kursiņus citiem par vairākiem tūkstošiem, kur mācīs ideālu attiecību noslēpumus, ja pašai viss ir slikti.
01.12.2024 18:17 |

Reitings 2087
Reģ: 26.12.2021
Ingamai @ 01.12.2024 12:09
tu domā tos 20k kurus viņa atdeva cilvēkam kuram Gobzis bija parādā?
Viņš prombraucot pārdeva māju Baltezerā, ne?
01.12.2024 18:26 |

10 gadi
Reitings 5752
Reģ: 05.08.2013
Nu vot, Gobzis ielicis storiju ar Ceriņleldi. Nu kāds sakars? Liec mieru cilvēkiem, jopcik!
01.12.2024 18:39 |

Reitings 500
Reģ: 01.03.2016
SarmaD @ 01.12.2024 17:31
. Šādiem homofobiem no sirds novēlu - kaut jūsu bērni būtu homoseksuāļi
01.12.2024 18:58 |

Reitings 500
Reģ: 01.03.2016
Lizavay @ 01.12.2024 18:58
+ tad varbūt izdosies saprast, ka tā nav tāda gribu/negribu lieta
01.12.2024 19:01 |

Reitings 3166
Lizavay @ 01.12.2024 18:58

Tas tāpat kā visu laiku karmu pieminēt 😄
01.12.2024 19:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits