yay @ 01.12.2024 13:47
Grūti iebraukt vispār tajā, ko viņš raksta, varbūt nesapratu. Bet viņš jau savā laikā ir izņirgājies arī par Reiniku, kurš vispār nevienam neskrien virsū ar savu orientāciju. Nav svarīgi kuram te liekas tas pieņemami vai nē, runa ir par to, ka nafig tas jānes publiski.
ko Tu pīpē?😂 “Tavs vīrs var būt viens no viņiem” un?! SendijaGo pirms Danutes bija kopā ar Robyworks, un ko, Robim tagad iet kārties, ka dāma pēc viņa nomainīja orientāciju? Cik var ņemties par to, par ko nav jāņemas. Tev kāds stumj dibenā, ka tik ļoti satraucies par to?SarmaD @ 01.12.2024 14:21
Debīli ir atbalstīt tādus dibenā stūmējus. Vienmēr atceries, ka tavs vīrs var būt viens no viņiem, ja mēs šitā turpināsim tolerēt gejus. Viņi kopumā sabiedrībai ir pilnīgi nevērtīgi.
Kas tā Krista nestrādā?Marimar @ 01.12.2024 13:17
nu kliist runas, ka ari Evertovski apmaksaa Kristas dzivokli.... jo naudas nav.... kur vinja ir? Nav skaidrs, cosmo FBI būs darbiņš...
SarmaD @ 01.12.2024 14:21
Debīli ir atbalstīt tādus dibenā stūmējus. Vienmēr atceries, ka tavs vīrs var būt viens no viņiem, ja mēs šitā turpināsim tolerēt gejus. Viņi kopumā sabiedrībai ir pilnīgi nevērtīgi.
yay @ 01.12.2024 13:07Man liekas, ka ņirgāties par kādu, ka viņš ir biseksuāls ir max debili.Tak pieaudzis cilvēks, seksa pārtiji nav nekas nosodāms. Tas nav jāzin visiem. Nedrāž jau suņus, es atvainojos. Nav tak teikts, ka krāpj sievu..varbūt viņa zin, varbūt viņi kopā to dara, varbūt nezin un nevajag viņai to zināt. Gobzi, tu esi bāba.
Chikatello @ 01.12.2024 11:54Karoch man jau bija chujs, ka Kralovi ir aktieri. Ne pa velti ir aizdomigi, ja influenceris nerada neko pa savu privato dzivi. Nav ne draugu, ne pazinu storijos, vispar nekaa. Naskums tikai uz laksherii.
Sofijai ta nu gan sapnju dzive… Viss kas vinai ir - nauda, parpatas. Neizskatas ka vinai apkart ir milosa gimene, cilveki, dzivnieki, berni…
Marimar @ 01.12.2024 14:53vienalga kas ar ko guļ, bet tas, ka ir atkal sievietes, kuras uzraujas uz Sofijas reklāmām par happy life, sex, money un visu ko viņa sola, bet patiesībā vīram ir mīļākie.... izej kursus un piesaisti sev bagātu vīru, tikai par 2k samaksājot Sofijai, bet vīram ir mīļākais... tieši tas jau ir tas moments, kas atkal un atkal parāda, ka instagramā viss ir sooo fake
SarmaD @ 01.12.2024 11:13
Šitās muļķības vari nestāstīt. Nav vairs tie laiki kad sieviete ar rokām veļu mazgāja un vīrs ar šķēpu gāja medīt briedi. Laiki ir mainijušies, bet tikumi paliek, jo paši to atļaujam. Sieviete riskē vairāk, vīrietis paceļ cepuri un prom ir. Te viena ģimene, te otra. Un kas viņam par to? Paņems tāpat, pat ja reiz bijis precēts, pat ja ir čupiņa sīko. Paņems, jo ir krāns starp kājām un iespējams nauda, ko vajag pašai un bērniem, kas arī sadzīvoti ar citu. Ja pašām būtu kaut cik augstāki standarti nepīties ar fāteriem un precētajiem, kā arī pašām nesadzīvot bērnus no visādiem primātiem, tad varbūt arī tādi Rači tik viegli nešķirtos no bērna un uz ielas garām nepaietu izliekoties neredzam.
SarmaD @ 01.12.2024 17:31Es jau paredzēju ka šitās dibenā stūmēju atbalstītājas tagad sašūmēsies par to, ka kāda atļaujas pateikt taisnību. Es nekad negribētu, ka mans dēls kļūtu par sabiedrībai nekam nederīgu geju vai meita par lezbieti. Un jo vairāk tolerēsim šitos primātus, jo vairāk bērnu to uztvers kā normu. Bišk jāsaprot, ka tā ir ne tikai "brīvības" došana pieaugušajam par viņa izvēli, bet arī iespaids nākotnei.
Varat mīnusot līdz bezgalībai, taču jūs nevarat noliegt, ka vīrietim ir jāpilda vīrieša funkcija šajā dzīvē, tāpat kā sievietei jāpilda sievietes loma. Ja šī savstarpējā enerģija izjūk, sabiedrība iet postā. Ja lezbietes vel mākslīgi var dabūt bērnu un izaudzināt, kas tāpat nav labs attiecību modelis un neuzskatu ka tas ir labi, tad gejs neko iedot šajā dzīvē nevar. Viņš ir bezvērtīgs organisms ar krānu.
fifinators @ 01.12.2024 17:41
Tagad jūties baigi vērtīgā mūsu sabiedrībā? ?
Un mēģina jau 2-3 mēnešus izpārdot manifestēšanas kursus par 1222, 2222 un 22 222 eiro, kur mācīs par attiecībām. :D Nav ne ideālas attiecības, ne arī kāds pērk šos kursus.Aldo @ 01.12.2024 12:14Kralows gejs un kràpj sievu, njà, Sofija nu dien ir manifestàcijas guru ?
Tad mazliet smieklīgi pārdot kursiņus citiem par vairākiem tūkstošiem, kur mācīs ideālu attiecību noslēpumus, ja pašai viss ir slikti.yay @ 01.12.2024 13:07Man liekas, ka ņirgāties par kādu, ka viņš ir biseksuāls ir max debili.Tak pieaudzis cilvēks, seksa pārtiji nav nekas nosodāms. Tas nav jāzin visiem. Nedrāž jau suņus, es atvainojos. Nav tak teikts, ka krāpj sievu..varbūt viņa zin, varbūt viņi kopā to dara, varbūt nezin un nevajag viņai to zināt. Gobzi, tu esi bāba.
Viņš prombraucot pārdeva māju Baltezerā, ne?Ingamai @ 01.12.2024 12:09tu domā tos 20k kurus viņa atdeva cilvēkam kuram Gobzis bija parādā?
. Šādiem homofobiem no sirds novēlu - kaut jūsu bērni būtu homoseksuāļiSarmaD @ 01.12.2024 17:31Es jau paredzēju ka šitās dibenā stūmēju atbalstītājas tagad sašūmēsies par to, ka kāda atļaujas pateikt taisnību. Es nekad negribētu, ka mans dēls kļūtu par sabiedrībai nekam nederīgu geju vai meita par lezbieti. Un jo vairāk tolerēsim šitos primātus, jo vairāk bērnu to uztvers kā normu. Bišk jāsaprot, ka tā ir ne tikai "brīvības" došana pieaugušajam par viņa izvēli, bet arī iespaids nākotnei.
Varat mīnusot līdz bezgalībai, taču jūs nevarat noliegt, ka vīrietim ir jāpilda vīrieša funkcija šajā dzīvē, tāpat kā sievietei jāpilda sievietes loma. Ja šī savstarpējā enerģija izjūk, sabiedrība iet postā. Ja lezbietes vel mākslīgi var dabūt bērnu un izaudzināt, kas tāpat nav labs attiecību modelis un neuzskatu ka tas ir labi, tad gejs neko iedot šajā dzīvē nevar. Viņš ir bezvērtīgs organisms ar krānu.
+ tad varbūt izdosies saprast, ka tā nav tāda gribu/negribu lietaLizavay @ 01.12.2024 18:58. Šādiem homofobiem no sirds novēlu - kaut jūsu bērni būtu homoseksuāļi