Par kādu naudu, lai viņa viņiem mācības atmaksā? Viņa pati knapi galus velk kopāHuppoo @ 01.12.2024 00:09Un visi tie Gobzema teksti, ka Krista nav ne reizi pajautājusi kā bèrniem iet u.t.t.? Ja jau tā cīnās, kāpēc mācības neapmaksā? ? Pieļauju, ka bētni iet kādā prestižā skolā vai daudz tiek tērēts ārpusskolas mācībām..tiesā taču tas fakts viņai palīdzētu, ka finansiāli atbalsta bērnu izglītību.
vīrietim ir jābūt “biezākām bruņām”, lai spētu nomedīt mamutu, bet līdzjūtības un lai spētu aiziet karā, atstājot savu ģimeni, tā daba ir iekārtojusi, tur nav sakara “sava krāna vadīts”, tāda bija izdzīvošana un šie instinkti strādā ar mūsdienās- gan mātei, sargājot bērnus, gan tēvam, aizejot no ģimenes.SarmaD @ 30.11.2024 12:01
Un tā ir pilnīga norma vīrieša prātā, jo tēva un mātes mīlestība ir divas dažādas kategorijas. Mātes savus bērnus vairums gadijumu mīl tā, ka sirds plīst pušu par katru gaudu. Vīrietis vispār dzīvo praktiskuma un sava krāna vadīts. Vīriešos parasti nav tik dziļas emocijas kā sievietēs un tas principā par jebko, izņemot ja aizskar vīrieša ego.
koncha @ 29.11.2024 22:10Jūs tā runājat, it kā zinātu nianses. Tikpat labi varbūt sāpinātā māte noliedza meitai tēvu, neļāva veidot viņiem attiecības, noniecināja tēvu meitas acīs un visādas tādas lietas, kas ir mātes rokās, lai sakūdītu pret tēvu. Šeit viss tikai vienos vārtos. Nav dūmu bez uguns, katram kokam ir divi gali. Nevar pieņemt vienu patiesību.
Natali @ 01.12.2024 10:37vīrietim ir jābūt “biezākām bruņām”, lai spētu nomedīt mamutu, bet līdzjūtības un lai spētu aiziet karā, atstājot savu ģimeni, tā daba ir iekārtojusi, tur nav sakara “sava krāna vadīts”, tāda bija izdzīvošana un šie instinkti strādā ar mūsdienās- gan mātei, sargājot bērnus, gan tēvam, aizejot no ģimenes.
kur to saraksti var redzēt? Varbūt kāda saglabāja. Račko un Buļa.ilūzija @ 01.12.2024 09:34visas valstīs tas ir iespējams .
kur tad palika no gobzema panemta lielā nauda ?Ingamai @ 01.12.2024 10:24Par kādu naudu, lai viņa viņiem mācības atmaksā? Viņa pati knapi galus velk kopā
tu domā tos 20k kurus viņa atdeva cilvēkam kuram Gobzis bija parādā?VistaVita @ 01.12.2024 11:27kur tad palika no gobzema panemta lielā nauda ?
Nav nemaz nekādas lielās naudas 😂VistaVita @ 01.12.2024 11:27kur tad palika no gobzema panemta lielā nauda ?
Tas, ka no Sofijas puses viss ir pa īstam tas ir skaidrs, jo viņi bija kopā kad viņai bija kādi 15, nebija naudas un dzīvoja Purčikā. Bet par to, ka viņš varētu būt gejs, es nebrīnosAldo @ 01.12.2024 12:14Kralows gejs un kràpj sievu, njà, Sofija nu dien ir manifestàcijas guru ?
Lizavay @ 01.12.2024 12:17Tas, ka no Sofijas puses viss ir pa īstam tas ir skaidrs, jo viņi bija kopā kad viņai bija kādi 15, nebija naudas un dzīvoja Purčikā. Bet par to, ka viņš varētu būt gejs, es nebrīnos
Atvaino, tas tomēr ir debili savu desu cita pakaļa bāzt. Un tādi cilvēki nav tolerejami.yay @ 01.12.2024 13:07Man liekas, ka ņirgāties par kādu, ka viņš ir biseksuāls ir max debili.Tak pieaudzis cilvēks, seksa pārtiji nav nekas nosodāms. Tas nav jāzin visiem. Nedrāž jau suņus, es atvainojos. Nav tak teikts, ka krāpj sievu..varbūt viņa zin, varbūt viņi kopā to dara, varbūt nezin un nevajag viņai to zināt. Gobzi, tu esi bāba.
kur tad palika no gobzema panemta lielā nauda ?
Lupinlups @ 01.12.2024 13:15Atvaino, tas tomēr ir debili savu desu cita pakaļa bāzt. Un tādi cilvēki nav tolerejami.
yay @ 01.12.2024 13:07Man liekas, ka ņirgāties par kādu, ka viņš ir biseksuāls ir max debili.Tak pieaudzis cilvēks, seksa pārtiji nav nekas nosodāms. Tas nav jāzin visiem. Nedrāž jau suņus, es atvainojos. Nav tak teikts, ka krāpj sievu..varbūt viņa zin, varbūt viņi kopā to dara, varbūt nezin un nevajag viņai to zināt. Gobzi, tu esi bāba.
Aldo @ 01.12.2024 13:25
Ņirgājas par to, ka ar krāpnieciskām shēmām izkrāpj no auniem un aitām naudu, bet patiesība ir citāda nekā reklamē, nevis par pašu geja faktu.
Kralows un Sofija ir diez gan apšaubāmi ar savu piķa reklamēšanu pa labi un pa kreisi.
yay @ 01.12.2024 13:07Man liekas, ka ņirgāties par kādu, ka viņš ir biseksuāls ir max debili.Tak pieaudzis cilvēks, seksa pārtiji nav nekas nosodāms. Tas nav jāzin visiem. Nedrāž jau suņus, es atvainojos. Nav tak teikts, ka krāpj sievu..varbūt viņa zin, varbūt viņi kopā to dara, varbūt nezin un nevajag viņai to zināt. Gobzi, tu esi bāba.
SarmaD @ 01.12.2024 14:21
Debīli ir atbalstīt tādus dibenā stūmējus. Vienmēr atceries, ka tavs vīrs var būt viens no viņiem, ja mēs šitā turpināsim tolerēt gejus. Viņi kopumā sabiedrībai ir pilnīgi nevērtīgi.