nelaimīgāLizavay @ 12.01.2021 17:05
Šo nekad nebūtu gaidījusi.. bet bērns visdrīzāk nedzīvo ar viņu, ne? Jo kad bija vakariņu raidījums, izskatijās, ka dzīvo pavisam maziņā dzīvoklītī, kur bērnam noteikti nebūtu vietas, kā arī nekādas bērnu mantas nav redzamas ne tagadējās publikācijās, ne raidījumā.. Tieši nobrīnijos, kā viņa tā precējusies, ja gada sākumā manam draugam bildes laikoja un rakstīja.. bet crazy, ka vēljoprojām tik jauna, bet jau laulība, bērni piedzīvoti. :D
GoodForYou @ 12.01.2021 15:40Tak nomierinies. Nebūtu pati sākusi runāt par sevi šajā diskusijā lapu atpakaļ, nebūtu arī citu komentāru. Ja tu tagad dzīvo foršu dzīvi, priecājies un neņem neko vērā.
Es vispār uzrakstīju tikai tāpēc, ka likās netaktisks tavs ieraksts par Jeļenu. Sanāk, ka tu vari nolikt citu dzīves, bet par tevi neko nevar pateikt?
Tev nav vienalga, jo posto tik garus palagus.
Veiksmi tev!
Un ari par izskatu Jelenas es neizteicu neviena varda. Lai izskatas ka velas. Ne visam ir lemta but barbijam!
Seina @ 12.01.2021 18:00Cutepie
piedod, negribu tevi kaa aizvainot, bet tu patlaban izskaties taa, kaa Jelena pirms gadiem 15, kad par vinu uzzinaaja plashaaka sabiedriiba. Tas pats stilins, taa pati gaume, pat sejaa kaut kas liidziigs no pagaajushaas Jelenas izskata :D :D Loti leeti viss izskataas. Taada "wannabee" bogachka. Tev taalu pashai ir liidz Baarbijai! muhaha
Tikai Jelena ir tieshaam progreseejusi, gan stilaa, gan iespeejaas, bet shkiet, ka tu lepojies un blato te ar to kaa tagad izskaties un dziivo :D pilniiga izgaashanaas.
Seina @ 12.01.2021 18:00Cutepie
piedod, negribu tevi kaa aizvainot, bet tu patlaban izskaties taa, kaa Jelena pirms gadiem 15, kad par vinu uzzinaaja plashaaka sabiedriiba. Tas pats stilins, taa pati gaume, pat sejaa kaut kas liidziigs no pagaajushaas Jelenas izskata :D :D Loti leeti viss izskataas. Taada "wannabee" bogachka. Tev taalu pashai ir liidz Baarbijai! muhaha
Tikai Jelena ir tieshaam progreseejusi, gan stilaa, gan iespeejaas, bet shkiet, ka tu lepojies un blato te ar to kaa tagad izskaties un dziivo :D pilniiga izgaashanaas.
Cutepie @ 12.01.2021 18:25
Ka jau seit meitene izteicas “pec aliexpres princeses” izskatities es isti nevelos! Ka ari par Lenkas izskatu ES NE VARDA nemineju, a tu te mani nodirsini? un ar visiem muhahaha..nu tad jau man apmeram skaidrs, kada meitene aiz si profila sez : xD muhaha?
Laylla @ 12.01.2021 18:28A kas vainas Elinai? Okey iepriekš par viņas izskatu varēja iesmiet, bet paskatījos ig.. nav ne-vainas man patīk. Simpātiski.
Seina @ 12.01.2021 18:30
jaa,bet tu arii tieshi izskaties pec Aliexpress princeskas :D
a kas tur tāds? 100% pati kaut mazliet vēlētos kaut ko no Elīnas izskata.Seina @ 12.01.2021 18:30
jaa,bet tu arii tieshi izskaties pec Aliexpress princeskas :D
kāds tev naids 😄😄😄Seina @ 12.01.2021 18:34un veel taas piilluupas izgaaz uz priekshu, token nokaveeji 10 gadus, kad tas bija trendaa :D
es jau neko,tik to, ka tu izskaties stipri leetaak par Jelenas izskatu! Ja Jelena izskatiijaas taa pirms tiem gadiem 10, tad tu izskaties taa tagad ; ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
veiksmiiti peldeeties savaa patmiiliibaa un skaudiibinaa, kopeetaaja!
Seina @ 12.01.2021 18:34un veel taas piilluupas izgaaz uz priekshu, token nokaveeji 10 gadus, kad tas bija trendaa :D
es jau neko,tik to, ka tu izskaties stipri leetaak par Jelenas izskatu! Ja Jelena izskatiijaas taa pirms tiem gadiem 10, tad tu izskaties taa tagad ; ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Seina @ 12.01.2021 18:34un veel taas piilluupas izgaaz uz priekshu, token nokaveeji 10 gadus, kad tas bija trendaa :D
Cutepie @ 12.01.2021 18:36
Es joprojam nesapratu pričom te salidzinasana ar Jelenu bet ok!
Tu laikam nelasi, ka VINAS IZSKATS man vismazak te intereseja,un to NEKOMENTEJI
Laylla @ 12.01.2021 18:37Uzskatu ka Elīna ir parasts cilvēks no malas nevis kāda Didrihsone vai Kachinja.. .kāpēc tā ir jārunā? par savām draudzenēm ar tā klačojat? meh
Seina @ 12.01.2021 18:38
kaa tad, kas tad taa bija par piebildiiti, ka ne visiem lemts izskatiities peec Baarbijas un uzbraucienu par "Aliexpress princesi"? :D